Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΧΕΠΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 





Καλημέρα καλή Κυριακή .Να ενημερώσουμε οτι ετοιμαζόμαστε για μια όμορφη Δράση Δώρα για τα παιδια σε Παιδοογκολογική Αχέπα και Ιπποκράτειο .

Σας θέλουμε δίπλα στη Δράση Αγάπης αυτή με μεγάλη συμμετοχή .
Ηδη εν όψει εορτών ενημερώσαμε αρκετές μανούλες σας ενημερώνουμε και δημόσια οτι εντός εβδομάδας θα ξεκινήσουμε τη Δράση Αγάπης.
Τα παιδιά αυτα δε τα θυμόμαστε μόνο γιορτινές ημέρες όπου ολοι σχεδόν πηγαίνουν σε Παιδοογκολικές Θεσσαλονίκη Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης ,Παιδοογκολογική Μονάδα Αχέπα Θεσσαλονίκης .
Στα παιδιά αυτά αξίζουν τη δική αγάπη να στείλουμε καθόλην τη διάρκεια του χρόνου .
Θα ενημερωθούμε τις προσεχεις ημέρες με αριθμό παιδιών φύλλο ηλικίες και τα είδη που θα προσφέρουμε θα ειναι παιχνιδια βιβλια ρουχα παντοφλες παπουτσια γλυκίσματα .Οσες μανούλες φίλες μέλη, γονείς γενικά, θέλετε να συμμετάσχετε στη Δράση αυτή ακόμη και στη μεταφορά των πακέτων Δώρων που θα χρειασθούμε τη συμμετοχή κάποιων μελών αφου γίνει η συλλογή για την μεταφορά.
Θα είναι χαρά μας να είμαστε όλοι μαζί με πακέτα Αγάπης να προσφέρουμε στα παιδιά αυτά πριν την ημέρα 15η Φεβρουαρίου η οποία έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου .Να στείλουμε το δικο μας μήνυμα στους μικρούς αγωνιστές οτι απο αυτη τη μαχη θα βγούνε με τις προσευχες αγαπη όλων μας νικητές .Μπορείτε και απο εξωτερικό φίλες φίλοι να δηλώσετε συμμετοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου