Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Ευχαριστήριο επιχειρηση Παπαθεοδωρου 07/02/2022

 Όσο υπάρχουν άνθρωποι να ελπίζεις για ένα καλύτερο κόσμο


" Αφοι Παπαθεοδώρου " σας ευγνομωνούμε
Είναι πολύ όμορφο σε ένα αγώνα να έχουμε όμορφους σε ψυχή συνεργάτες που μιλάει πάντα η ψυχή τους.Χθες οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης Αφοι Παπαθεοδωρου Γιάννης Αυγερης, άκουσαν απο εθελοντες μας οτι ήθελε ακόμη ένα παληκαρι μπότες και σήμερα 1 πάρα ήρθε το δώρο για τη εκκληση παληκαριου μας
.Εκτος όμως ότι σε σημαντικές εκκλήσεις είναι όσο το δυνατόν δίπλα στις οικογένειες, φροντίζουν ότι φαίνεται για όλους ασήμαντο αλλά για εμάς μεγάλη βοήθεια κάθε δυνατή βοήθεια στα λειτουργικά καθημερινά . Από κουτες κάθε εβδομάδα κόλλες μάσκες γιλέκα ότι χρειαζόμαστε σα εθελοντές είναι πάντα μια λεξη και μας εφτασε η στήριξη.
.Χθες είχαμε πει τον κ Γιάννη Παπαθεοδώρου με τα ξύλα γδαρθηκαν τα χέρια μας χωρίς γάντια απ το άγριο του ξύλου,οου στοιβαζαμε στις 2 στηρίξεις απόρων. ...... και σήμερα με τις μπότες δείτε πόσα σετ γάντια σε όλα τα μεγέθη έστειλαν γιά όλους τους εθελοντές.! !!! Εδώ πραγματικά η συγκίνηση για εμάς είναι μεγάλη κάθε φορά στη ευαισθησία που δείχνουν στη διευκόλυνση του εθελοντή στήριξη σε οικογένειες μας αλλά και ότι αφορά τη λειτουργία εδώ στο Συλλογο.
Ενα ευχαριστώ είναι λίγο στη δύναμη αλληλεγγύης. Μας δίνετε δύναμη και παράδειγμα να γινόμαστε καλύτεροι ανθρωποι.
63
Απήχηση
1
Αλληλεπίδραση
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου