Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Τριτη 15/12/2022

 Ευχαριστούμε τα μέλη που στηρίζουν τη δράση μ συλλογή πλαστικά καπάκια. Ο κ Πετρίδης σήμερα πάλι άφησε τη δική του συλλογή τον κ Θεολόγος κρεοπωλείο για τη συλλογη που μας έστειλε και ένα μεγάλο ευχαριστώ τους εθελοντές του Έρ . Σταυρου που ενημερώνουν σε κόσμο και στέλνουν να αφήνουν τη συλλογή είτε καπάκια είτε ρουχα.2η ημέρα που προσπαθουμε να βάλουμε τάξη να δούμε τα αποθέματα για τα πακέτα του μήνα με βοήθεια πάλι του Τμήματός εφήβων Εθελοντών που ευχαριστώ πολύ .Θα θέλαμε ακονη μια βοήθεια από τα παιδιά ως το Σαββατοκυριακο για το πατάρι να κατεβάσουμε ρούχα δώρα και Πασχαλινές ετοιμασίες .Ευχαριστούμε θερμά τη φίλη απο Γερμανία που θέλει να παραμείνει ανώνυμη που θέλησε να κάνει εγγραφή μέλους πληρώνοντας ετήσια συνδρομή αλλά και έστειλε χρήματα για αγορές τροφίμων. Σε έρευνα αγοράς πετύχαμε σήμερα τα είδη πρώτης ανάγκης απορυπαντικα και χαρτί υγείας πήραμε και γιαούρτια συνολικά 60 ευρώ από τα οποία τα 40 ευρώ ήταν για αγορές και πληρώσαμε 47.27.Παραθετουμε αποδείξεις αγορας και τα ειδη.Ευχαριστουμε τη νέα φίλη που καλωσορίζει όλο το Δ.Σ και μέλη είναι πολύ σημαντικό να μιλάει η καρδιά σου με αγάπη και πράξεις αλληλεγγύης. Σας ευχόμαστε ολοψυχα Υγεια σε ολη τη οικογένεια σας και σε όλο το κοσμο.Ευχαριστούμε θερμά την ιδιοκτήτρια Επιχείρησης που πλήρωσε ένα σημαντικό πόσο σε κρεοπωλείο του Κιλκις για να παραλάβουμε αύριο κρεατικα για να στηρίξουμε οικογενειες μας.Παντα ανώνυμα αλλά πάντα με τη ψυχη της δίπλα στις ωφελουμενες οικογενειες πάρα πολλές φορές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου . Αύριο μετά τις 2 θα κάνουμε παραλαβή και με τις αγορές σήμερα στηριξεις απο φιλη απο Γερμανια σε απορυπαντικα χαρτικά και ότι ετοιμασουμε στα πακέτα τροφίμων θα στηρίξουμε κάποιες εκ των οικογενειων μας.Περιμενουμε τη βοήθεια όλων σας σε ελλείψεις που έχουμε ώστε και αυτό το μήνα να τα καταφέρουμε να σταθούμε σε όσες περισσότερες οικογενειες γινετε.Πριν 2 χρονια και πριν ένα χρόνο δύο παιδιά μας νοσησαν από σάρκωμα ewing.Το ένα παιδί μας μόλις 15 ετών το άλλο στα 18.Με επίπονη διαδικασία χημειοθεραπείες κατάφεραν και τα δύο παιδιά μας να νικήσουν αυτή τη αρρώστια. Οι ημέρες και όλο το διάστημα αποθεραπείας για τα παιδιά γονείς κι εμάς από δίπλα στενάχωρα γεμάτο αγωνία. Δυσκολίες αφάνταστες,κι ιδιαίτερα όταν τα παιδιά με τη σημερινή τεχνολογία μπαίναμε ίντερνετ και διάβαζαν όλα περί της αρρώστιας αυτής.Δεν θα ξεχάσω μανουλα που έλεγε ότι δε έβγαινε έξω το παιδί γιατί πέσαν μαλλιά φρύδια και ένιωθε χάλια

Τη ρώταγε συνέχεια αν πεθάνει
...Εδώ ήταν σημαντικό ότι φίλοι συνομήλικοι τον ενθάρρυναν να βγαίνουν και του φεροντουσαν σα να μη είχε τιποτε.
Σήμερα μετά από 2 χρονια και ένα στο 2 μας παιδί όλα είναι καλά ξεπέρασαν το πρόβλημα είναι υγιεστατα και ασφαλώς γινοντε οι απαραίτητες εξετάσεις και παρακολουθησεις.
Με τη καταλληλη εξιδικευμενη θεραπεια αλλα και τη εγκαιρη διαγνψση με τη προοδο της Επιστημης και με τη βοηθεια του θεου θεραπευθηκαν.
Μας εχει μείνει στη καρδιά η γενναιοτητα και το κουράγιο τους!! Ευχή από καρδιάς όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν υγεία και αν περνούν πρόβλημα να βγούνε νικητες.Σε μικρούς μεγάλους είναι σημαντικό να ειμαστε δίπλα τους με πραξεις με αγάπη αθόρυβη αλλά με αναπαραγωγή στιγμή να δείχνουμε το ενδιαφέρον και στήριξη..
Δεν είναι η ημέρα αυτή απλή είναι ημέρα τιμής σε όσα παιδιά κατάφεραν και βγήκαν νικητές από το μεγάλο αυτό αγώνα ζωης,που έχουν αποθεραπευθει,η που δε τα κατάφεραν και δε είναι πια κοντά μας .Ένα χρειάζεται. ..
Να δείχνουμε τη αλληλεγγύη στήριξη μας όλη τη διάρκεια του χρόνου όπου εντοπίζουμε ότι περνούν τέτοιο γολγοθα. Ο αγωνας γινετε πιο ευκολος οταν περιβαλλεσε απο αγαπη! Σίγουρα χρειαζοντε τη αγάπη μας και τη στήριξη μας . Στους μικρούς αυτούς ήρωες ανήκει το σήμερα κι κι ένα χαρούμενο αυριο.
Ειμαστε δίπλα στα παιδια με καρκίνο .Δώσε αίμα ,αιμοπετάλια και γίνε δότης μυελού των οστών.Μία επείγουσα έκκληση. Μας ζητήθηκε για μανουλα αθλητικά παπούτσια νο37και για το γιο της αντρικό αθλητικό νούμερο 36.Αν έχετε σε καλή κατάσταση θα είμαστε όπως κάθε ημέρα από 11 ως 2 στο συλλογο.Δειτε πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Η κάποια αν μπορεί να αγορασει.εχει και με 10 ευρώ δε χρειάζεται να είναι επώνυμα.Ας κάνουμε κινήσεις να στηρίξουμε τη εκκληση αυτή να τη καταφέρουμε


1

Μπορεί να είναι εικόνα λουλούδι και κείμενο που λέει "Las ευχαριστούμε πολύ!"


7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου