Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Δευτερα 14/12/2022

 Αρχή εβδομάδας και με τη Ταμία μας και εθελοντές ξεσηκωσαμε ολπ το σύλλογο με ότι παραλάβαμε αρκεί σήμερα να σταλθούν όλες οι στηρίξεις που λάβαμε ανταποκρινωμενοι σε εκκλησεις .Ευχή καρδιάς να γεμίζει και να αδειάζει κάθε φορά σύλλογος και αποθηκες στα σπίτια όσων τα χρειαζοντε.Σας ευχαριστούμε που είστε απλοχερη πάντα βοήθεια.Από τις 12 πάρα μετά τις αποστολές μέριμνα με γενική καθαριότητα στα κεντρικά του Συλλόγου για να ετοιμαζομαστε για το χώρο δημιουργίας Πασχαλινές Λαμπαδες. Όλη τη εβδομάδα θα εχουμε τακτοποιημα άρα από 11 ως 2 θα μας βρίσκετε καθημερινά στα κεντρικά του Συλλόγου. Ευχαριστώ θερμά τη ομάδα Εφηβικού Τμήματός εθελοντών τον Θοδωρή μας Γιώργο Μιχάλη και όλα τα παιδιά που στις μετακινήσεις επίπλων και όλα όσα αλλάξαμε εδώ μέσα υπέρβαρα επιπλα ήταν μετά το σχολείο εδώ όλα τα παιδιά για 2 ώρες να βοηθησουν.Φέτος οι φορολογικές δηλώσεις θα αρχίσουν νωρίς μέσα στο μήνα Μάρτιο 2022.

Οι οικογένειες με πρόβλημα Υγείας απο τις ωφελούμενες μας , θα ειναι και παλι απο εμενα τη Πρόεδρο του Συλλόγου αλλα και τη Ταμία του Συλλόγου αφου διατηρούμε λογιστικα γραφεία αφιλοκερδώς.
Επίσης στις οικογένειες που αδυνατουν να πληρώσουν λογιστή και ειναι στις νέες οικογένειες μας θα είμαστε επίσης με δωρεά να συντάξουμε αποστείλουμε τη δήλωση τους .Και ασφαλώς οτι εχει να κάνει με επιδοματα και λογιστικα θεματα.
Ειναι το λιγώτερο βοηθείας που εξτρα μπορούμε να προσφέρουμε .
Αυριο η απόφαση μας αυτή θα σταλθει με sms με μαιλ σε ολους τους νεους ωφελουμενους και αυτους που περνουν περιπετεια υγειας τηλεφωνικη ενημερωση.Καλο βραδυ
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Δες τι περνάει από το χέρι σου και κάνε κάτι μικρό ή μεγάλο για τον συνάνθρωπο σου!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου