Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Έργο Ανασας Ευαισθησίας Δευτερα 14/02/2022-20/02/2022

 Έργο Ανασας Ευαισθησίας

Δευτερα 14/02/2022-20/02/2022
Αναλυτικά
Δευτέρα 14/02/2022
1.Στήριξεις αποστολές σε 10 οικογένειες με είδη σπιτιού κουζίνας σαλονιού οικιακών συσκευών.
2.Στήριξη πλαστικά καπάκια απο το Καφεκοπτείο Μερόπη και στήριξη επίσης σε πακέτα ζάχαρι.
3.Μεγάλες στηρίξεις του κόσμου σε πλαστικά καπάκια και είδη νοικοκυριού.
Τριτη 15/02/2022
1.Χορηγία χρηματικό ποσό και εγγραφή συνδρομή απο φίλη απο Γερμανία .Αγορές σε είδη απορυπαντικά πληντυρίου χαρτικά είδη .
2.Στηριξη απο επιχείρηση του Κιλκίς σε κρεατικά.Η ιδιοκτήτρια στήριξε με πακέτα κρεάτων για 20 οικογένειες και αγορές απο το Συλλογο 19,97ευρώ προς ολοκλήρωση πακέτα για ωφελούμενες οικογένειες.
Τετάρτη 16/02/2022
Διανομή κρέατα χαρτικά απορυπαντικά είδη προσωπικής υγειινής τρόφιμα μακράς διαρκείας γλυκίσματα για παιδιά σε 20 οικογένειες .
Πέμπτη 17/02/2022
1.Εκκληση απο Πατέρα Εκκλησίας για 5μελή οικογένεια της Ενορίας του για τρόφιμα απορυπαντικα χαρτικά κλπ.Κάλυψη εντός της ημέρας με 10 πακέτα τροφιμων και φρούτων λαχανικών και γενικά είδη μακράς διαρκείας και ειδη για παιδια ζαχαρωδη γλυκά.
Παρασκευή 18/02/2022
1.Παραλαβη είδη για βρεφη κούνια καρότσια χειμερινό καλοκαιρινό,παραμύθια παιχνίδια,είδη βοηθημάτων σχολικά ,είδη για τις Πασχαλινές Λαμπάδες .
2,Στηρίξεις με Πάνες ακράτειας πανες επιθέματος για αρρωστους μωρομάντηλα σερβιέτες τρόφιμα μακράς διαρκείας χαρτικά για 6 οικογένειες .
Σάββατο 19/02/2022
Στήριξη Παραγωγών Λαικών Αγορών και ετοιμασία παραλαβη οικογενειών και αποστολη 6 οικογένειες φρούτα λαχανικά.
Κυριακη 20/02/2022
Στήριξη και αποστολή με τον Πατήρ Ξενιτίδη σε άπορες ωφελούμενες οικογένειες σε χωριά πακετα με είδη μαναβικής γλυκα 5 κιλα πετιφουρ ,σχολικα 10 πακέτα μαρμελαδες 10 κιλα μανιτάρια ,κρουασάν πατάτες κλπ .Μια μεγάλη αποστολή Αγάπης.
2.Στήριξη σε μανούλα με βρέφος καθισματάκι αυτοκινήτου ,χύτρα φαγητού καινούργια κούκλα και είδη βρεφικά.
3.Μαγειρεμένα φαγητά γλυκά ,μερίδες ανα άτομα σε γλυκά φαγητά.
4.Στήριξη στη εβδομάδα 2 φιάλες υγραερίου για θέρμανση.
Με σεμνότητα ταπεινοτητα θα είμαστε πιστοί στο χρέος μας για το συνανθρωπο καθημερινά χωρίς σταματημό ούτε Σαββατοκυριακο ούτε γιορτές γιατί η αγάπη όταν μοιράζετε είναι διπλάσια αγάπη γαλήνη ψυχής. Ευχαριστούμε το κοσμο που 9 χρόνια δε σταμάτησε να ενισχύει στηρίζει και να δείχνει καθημερινά το σεβασμό του στο κοινωνικό μας έργο .Γιατί Ολοι μαζι μπορούμε να δίνουμε ανασες δίπλα μας .
Με πράξεις αγάπης και πάντα δίπλα στο συνάνθρωπο κι επιστροφή στη πίστη και στο θεό πάντα με ταπείνωση και μετανοια.
Σε αυτούς τους δύσκολα οικονομικά καιρούς που η πανδημία σάρωσε τα πάντα οι αυξήσεις σε καύσιμα Δεη ειναι στα άνωθεν το μόνο που μας μένει είναι ενωμένοι και πίστη αλληλεγγύη.
Οι οικογένειες καθημερινά αυξάνοντε που χτυπούν τη πόρτα για βοήθεια και το πρώτο που ζητούν τρόφιμα απορυπαντικά κρέας χαρτικά.Αν ενωθούμε το λίγο καθενός θα μπορεί να δίνει πακέτα αξιοπρεπή που κάνει κάθε οικογένεια η Ανάσα Ευαισθησίας ώστε να περνάει στα δύσκολα της η κάθε οικογένεια.Οπου μπορούμε όσο μπορούμε με εσάς θα δίνουμε βοήθεια . Ενωμένοι συνεχίζουμε με αγάπη στο συνάνθρωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου