Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Δευτερα 21/02/2022 Επισκεψη ΔΣ στον Αντιδημαρχο Προνοιας Δημου Κιλκις

 Σήμερα το Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας Ν Κιλκίς, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Δήμου Κιλκίς, κ Δημήτριο Θεοδωρίδη να συγχαρούμε κατά αρχάς για τη νέα αρμοδιότητα ως Αντιδημάρχου Πρόνοιας στο Τμήμα που ανήκει και ο φορέας μας.

.Μια συνάντηση που ενημερώσαμε καταρχάς το καθημερινο φιλανθρωπικο έργο μας ,οπως επίσης και τη άριστη τόσα χρόνια συνεργασία μας με όλους τους υπαλλήλους στα εκάστοτε Τμήματα της Πρόνοιας , Τμήματα που αφορούν συνεργασία με ψυχολόγους κοινωνικοί λειτουργοί,υπαλλήλους στο Κέντρο Κοινότητας Κιλκίς το Υπαλληλικό Προσωπικό στη Βοήθεια στο σπίτι κλπ.
Παρουσία ήταν και η προϊσταμένη κ Σοφία Κεσίδου,που η βοήθεια της πάντα σημαντική τόσα χρόνια όπως και όλοι στο τμήμα Πρόνοιας που αμεριστες φορές μας βοήθησαν σε θέματα οργάνωσης και γραφειοκρατιας με υπομονή ευγενεια και συνεργασία σε κάθε έκκληση.
Ευχηθήκαμε καλή αρχή με δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο του Αντιδημάρχου άλλωστε είναι ευλογία ο κατάλληλος άνθρωπος στην ιδανικώτερη θέση. Άνθρωπος χρόνια της προσφοράς που λαμπρύνει τη θέση αυτή και θα κοσμήσει σίγουρα με μεγάλο έργο μελλοντικά προς όφελος των αδυναμιών οικονομικά συνανθρώπων μας.
Ενημέρωσαμε και για τα δικά μας σαν Σύλλογος προβλήματα ιδιαίτερα λειτουργικά ,με πάντα διάθεση για βοήθεια και αμμεσες πράξεις για λύσεις .
Φύγαμε με ένα αισιόδοξο αίσθημα και με τη υπόσχεση ότι η συνεργασία ήταν είναι και θα είναι πάντα από πλευράς μας με ανοιχτή διάθεση άμμεση ανταπόκρισης.
Αν μια φορά ειμασταν υπερήφανοι για όλα τα χρόνια συνεργασίας από το πιο μικρό υπάλληλο Της Πρόνοιας ως τη Προϊσταμένη, τώρα είμαστε ακόμη περισσότερο υπερήφανοι γιατί τη Διεύθυνση κοινωνικής Προστασιας τμήματα Πρόνοιας Κέντρο Κοινότητας κλπ τα εκπροσωπεί ο Αντιδήμαρχος που θα μιλήσει με έργα ψυχης.Καλη αρχή καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας με πολλές επιτυχίες Αντιδήμαρχε κ Θεοδωρίδη Δημήτρη.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου