Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν.ΚΙΛΚΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΗΝΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022

 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν.ΚΙΛΚΙΣ

  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΗΝΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022



Στο πλαίσιο εκπλήρωσης των σκοπών του  Φιλανθρωπικού Συλλόγου 

‘ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ’

Tο Δ.Σ και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς » κι εθελοντές,  ευχαριστούν θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο τα πακέτα τροφίμων εν όψει Ιανουαρίου, , ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας δίπλα σε άπορες οικογένειες και ευπαθών ομάδων . 

Φέτος παρά τις δυσκολίες της πανδημίας και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν κατά του COVID-19 , κατάφερε ή συμμετοχή τού κόσμου τα δύσκολα και αδύνατα να τα κάνει εφικτά.

Το 2021 όπως και το 2020 μας έμαθε να δείχνουμε την αγάπη μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους,

 μας έμαθε ότι η αλληλεγγύη είναι το μοναδικό μας σωσίβιο σε εποχές όπως και αυτή.Η αλληλεγγύη συνεχίζετε και στα δύσκολα των καιρών οικονομικά που βιώνουμε όλοι συν την πανδημία όμως  βρήκε  δυναμική ανταπόκριση απο όλο το κόσμο όχι μόνο τοπικά αλλά όλο το νομό Κιλκίς περιοχές Ελλάδος αλλα και εξωτερικό Γερμανία.

Το Μήνα Ιανουάριο  οι Δράσεις μας περιείχαν  

 Στήριξη απόρων οικογενειών σε τροφιμα ρουχα παπούτσια παιχνιδια  

ολοκληρωμένα νοικοκυριά με έπιπλα ηλεκτρικά και όλα τα είδη σπιτιού χαλιά κουρτίνες είδη κουζίνας κατσαρόλες φουρνάκι κουζίνας πιάτα ποτήρια κλπ.Στήριξη σε 2 οικογένειες ολοκληρωμένα είδη επίπλων και ηλεκτρικών και σε 8 οικογένειες μεμονωμένα είδη .

Στηρίξεις βρεφικά είδη γέννας σε 4μητέρες 

Στήριξη σε Φιλοζωική ν Κιλκίς με είδη να ζεσταθούν τα ζωάκια.

Προσφορά 3 σόμπες υγραερίου η μία εξ αυτών αγορά ,10 μποτίλιες υγραερίου 

Αγορά ξύλα 2 και τόνοι και αγορά ενός τόνου σε 2 οικογένειες και μεμονωμένα 7 σακιά τσουβάλια σε δυο ωφελούμενους.

Μαγερειμένα γεύματα Αγάπης φαγητά γλυκά σε μοναχικά άτομα αρρώστους που μας ζητήθηκε βοήθεια και σε παληκάρια μόνα.

Στηρίξεις σε τρόφιμα απορυπαντικα κρεατικά ψάρια σε οικογένειες με πρόβλημα υγείας και ιδιαίτερα εκκλήσεις λογω εγκλεισμού απο κορονοιό.

Στήριξη σε Παιδιατρική και σε Παθολογική Γ.Νοσοκομείου Κιλκίς με ανταπόκριση άμμεση του συλλόγου μας σε εκκλήσεις 

Προσφορά αναπηρικό αμαξίδιο σε συμπολίτη με κινητικά προβλήματα και πάνες ακράτειας και περιπατητήρα.

Προσφορά μπαστούνι με τρίποδα για μητέρα με κινητικό πρόβλημα Αποστολή στήριξη τροφίμων και πάνες ακράτειας μωρομάντηλα κλπ.

Προσφορά δώρα σε παιδιά απο είδη δώρων που προσφέραν τα μέλη μας.Κάθε μήνα οτι συλλέγει ο σύλλογος είτε δώρα για παιδιά καινούργια είτε για γονείς είτε βρεφικά οργανώνουμε πακέτα με έκτακτα δώρα συνοδευόμενα με τα πακέτα τροφίμων.

Μέσα στο Ιανουάριο 2022  το Σωματείο έλαβε δωρεές σε τρόφιμα από ιδιώτες, φορείς, παραγωγούς Λαικών Αγορών ν Κιλκίς ,αλλά και χρηματικά ποσά που πραγματοποιήθηκαν αγορές (ξύλα εσώρουχα ρούχα φόρμες πυτζάμες φιάλες υγραερίου σόμπα υγραερίου τρόφιμα απορυπαντικά χαρτικά κρέας ) στις οποίες πάντα δημοσιεύει η σελίδα με τη απόδειξη και τα είδη αγορών. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο Λαικών Αγορών ν Κιλκίς το ΔΣ,τον Πρόεδρο Συντεχνίας Αρτοποιών ν Κιλκίς που είναι μιά δυναμική στήριξη καθώς και τους Εκκλησιαστικούς Πατέρες που σε κάθε έκκληση είναι μια δυναμική παρουσία για αλληλοστήριξη προς όφελος των οικογενειών μας.


Αποστάλθηκαν ευχαριστήριες επιστολές  οι οποίες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Φιλανθρωπικού Σωματείου, ενώ κοινοποιήθηκαν και σχετικά Δελτία Τύπου με τη κάθε δράση -στήριξη.

-Ενα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στους ιδιοκτήτες που θέλουν να παραμένουν ανώνυμοι για τη δωρεά του κτιρίου του Κεντρικού Συλλόγου και της αποθήκης μας.Ανθρώποι που στα δύσκολα οικονομικά πληρωμων σε ενοίκια ήταν εδώ να παρέχουν τα κτίρια τους αφιλοκερδώς για τη καλή λειτουργία του Συλλόγου.

Η "Ανάσα Ευαισθησίας"συνεχίζει δυναμικά την δράση του στα πλαίσια της προσφοράς και του εθελοντισμού, 

Οι εθελοντές συνεχίζουν με υπευθυνότητα, την καθημερινή διανομή τροφίμων στα παιδιά και τις οικογένειες, που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα στήριξης.

Πρόγραμμα του Δ.Σ είναι στον επόμενο μήνα να εκδώσει βιβλιάριο Τραπέζης ώστε η βοήθεια να ειναι απο παντού . 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσους βοηθούν στο έργο μας με οποιοδήποτε τρόπο, συμβάλλοντας έτσι στη συνέχιση της πολύτιμης αυτής δράσης. 

Λόγια παρηγοριάς δεν χωρούν, οι άνθρωποι αυτοί αποζητούν την έμπρακτη συμπαράστασή μας. 

Τώρα - μετά - πάντα ,οπου χρειασθεί ανάγκη οφείλουμε να απλώνουμε το χέρι βοηθείας, γιατί αυτές τις ώρες ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ μετριέται με τον ανθρωπισμό του , δίνοντας από το περίσσευμα της ψυχής του!..

Αν θες ένα όμορφο μέλλον φρόντισε να δίνεις στο παρόν !Συνεχίζουμε με Ανάσες Ευαισθησίας .Καλό μήνα και ευλογημένο με Υγεία και λιγώτερη φτώχεια.

Με Εκτίμηση 

                                                                 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. 

                                                               ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου