Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Έργο Ανασας Ευαισθησίας Δευτέρα 21/02/2022- Σάββατο26/02/2022

 Έργο Ανασας Ευαισθησίας

Δευτέρα 21/02/2022- Σάββατο26/02/2022
Αναλυτικά
Δευτέρα 21/02/2022
1.Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Δήμου Κιλκίς, κ Δημήτριο Θεοδωρίδη να συγχαρούμε κατά αρχάς για τη νέα αρμοδιότητα ως Αντιδημάρχου Πρόνοιας στο Τμήμα που ανήκει και ο φορέας μας.
.Μια συνάντηση που ενημερώσαμε καταρχάς το καθημερινο φιλανθρωπικο έργο μας ,οπως επίσης και τη άριστη τόσα χρόνια συνεργασία μας με όλους τους υπαλλήλους στα εκάστοτε Τμήματα της Πρόνοιας , Τμήματα που αφορούν συνεργασία με ψυχολόγους κοινωνικοί λειτουργοί,υπαλλήλους στο Κέντρο Κοινότητας Κιλκίς το Υπαλληλικό Προσωπικό στη Βοήθεια στο σπίτι κλπ.
Παρουσία ήταν και η προϊσταμένη κ Σοφία Κεσίδου,που η βοήθεια της πάντα σημαντική τόσα χρόνια όπως και όλοι στο τμήμα Πρόνοιας που αμεριστες φορές μας βοήθησαν σε θέματα οργάνωσης και γραφειοκρατιας με υπομονή ευγενεια και συνεργασία σε κάθε έκκληση.
Ευχηθήκαμε καλή αρχή με δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο του Αντιδημάρχου
Τρίτη 22/02/2022
1.Στήριξεις πλαστικά καπάκια απο μέλη,αποστολές με Επομεα Κιλκίς επιπλα είδη νοικοκυριου στηρίξεις εξοπλισμού σπιτιών ωφελούμενων οικογενειών.
2.Μέλος μας αγόρασε αθλητικά παπούτσια για παιδί και κάλυψε παπούτσια σε μανούλα για έκκληση που μας έγινε απο Πατέρα Εκκλησίας για οικογένεια της Ενορίας του.
Τετάρτη 23/02/2022
1.Εθελοντική δουλειά αποθήκες πατάρι με τη βοήθεια των Εθελοντών του Τμήματος Εφήβων να έρθουν όλα τα είδη Πασχαλινά δώρα παιχνίδια ετοιμασίες εν όψει Πάσχα..
2.Στηριξη με τρόφιμα χαρτικά είδη μακράς διαρκείας σε οικογένεια με πρόβλημα υγείας και χωρίς εισοδήματα σε αναμονή της σύνταξης του.
Πέμπτη 24/02/2022
1.Στήριξη σε έκκληση αερόστρωμα για ασθενή με κατάκλυση και προσφορά επίσης 5 πακέτα πάνες ακράτειας 5 πακέτα μωρομάντηλα και χαρτικα είδη υγειινής.
2.Προσφορά 20 λούτρινα και είδη παιχνιδιών για παιδιά μας .
Παρασκευή 25/02/2022
1.Στήριξη πλαστικά καπάκια απο το Υπαλληλικό Προσωπικό απο Εργοστάσιο Fyratex 10 Μπουκάλες καπάκια.Στήριξη πλαστικά καπάκια απο μέλος μας απο Σπουργίτι Κιλκίς.
2.Στηρίξεις κόσμου υπερ αναπαυσεως ψυχών χρηματικό ποσό απο Μανδρες, και απο Κιλκίς καφέ σοκολατες κορν φλέικς κλπ .
3.Στηρίξεις για 12 οικογένειες με τρόφιμα μακράς διαρκείας. .
4.Στήριξη σε οικογένεια με βρεφικά είδη κούνια κρεββατάκι περπατούρα και παιχνίδια και είδη στολισμού για το μεγαλύτερο παιδάκι.
5.Στήριξη σε οικογένεια που μας δώθηκε απο Πατέρα Εκκλησίας σε χωριό οικογένεια ενορίας του σε τροφιμα είδη μαναβικής και επίπλων.
6.Ανευρεση ειδών εκκλήσεις για ασθενη καρέκλα τουαλετας μπάνιου ,και είδη επίπλων σε νέα οικογένεια που μας δώθηκε απο Πρόνοια κοινωνικούς λειτουργούς για να συνδράμουμε με τη βοήθεια μας.
Σάββατο 26/02/2022
1.Στήριξη Παραγωγών Λαικών Αγορών και ετοιμασία παραλαβη οικογενειών και αποστολη 5 οικογένειες φρούτα λαχανικά.
2.Υπερ Αναπάυσεως Ψυχής του παππού της Μέλος μας πρόσφερε 10 μερίδες φαγητό μπιφτέκια ρύζι πατάτες.
3.Κάλυψη σε 5 νέες οικογένειες ρούχα παπούτσια παιδικά και γονέων και στήριξη σε πλαστικά καπάκια.
4.Προσφορά γλυκισματα 5ελαιολαδο απο τη Ομάδα Εθελοντριών που μαγειρεύουν για τις οικογένειες της Ανάσας Ευαισθησίας και τροφιμα σαμπουαν κορν φλεικς απο μελη .
5.Καθόλην τη εβδομάδα στήριξε η Ομάδα Εθελοντριών με μαγειρεμένα φαγητά και γλυκά.
6.Στήριξη στη εβδομάδα 2 φιάλες υγραερίου για θέρμανση.
Με σεμνότητα ταπεινότητα θα είμαστε πιστοί στο χρέος μας για το συνανθρωπο καθημερινά χωρίς σταματημό ούτε Σαββατοκυριακο ούτε γιορτές γιατί η αγάπη όταν μοιράζετε είναι διπλάσια αγάπη γαλήνη ψυχής. Ευχαριστούμε το κοσμο που 9 χρόνια δε σταμάτησε να ενισχύει στηρίζει και να δείχνει καθημερινά το σεβασμό του στο κοινωνικό μας έργο .Γιατί Ολοι μαζι μπορούμε να δίνουμε ανασες δίπλα μας .
Με πράξεις αγάπης και πάντα δίπλα στο συνάνθρωπο κι επιστροφή στη πίστη και στο θεό πάντα με ταπείνωση και μετανοια.
Σε αυτούς τους δύσκολα οικονομικά καιρούς που η πανδημία σάρωσε τα πάντα οι αυξήσεις σε καύσιμα Δεη ειναι στα άνωθεν το μόνο που μας μένει είναι ενωμένοι και πίστη αλληλεγγύη.
Οι οικογένειες καθημερινά αυξάνοντε που χτυπούν τη πόρτα για βοήθεια και το πρώτο που ζητούν τρόφιμα απορυπαντικά κρέας χαρτικά.Αν ενωθούμε το λίγο καθενός θα μπορεί να δίνει πακέτα αξιοπρεπή που κάνει κάθε οικογένεια η Ανάσα Ευαισθησίας ώστε να περνάει στα δύσκολα της η κάθε οικογένεια.Οπου μπορούμε όσο μπορούμε με εσάς θα δίνουμε βοήθεια .
Ενωμένοι συνεχίζουμε με αγάπη στο συνάνθρωπο με πολλές νέες οικογένειες που πρέπει να καταφέρουμε σε αυτό το 10ήμερο που έρχετε να κάνουμε α) πλήρη εξοπλισμό σπιτιών απο έπιπλα ηλεκτρικά ειδη κουζινας κλπ β) βρεφικά είδη γ)και δίπλα σε αρρωστους για αναπηρικά αμαξίδια με τουαλέτα ειδη κλινικά και είδη κλινοσκεπασμάτων κλπ.
Ευχόμαστε με τη Βοήθεια όλων σας να τα καταφέρουμε ακόμη μια φορά.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου