Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ


Σήμερα που η ανθρώπινη ζωή δεν κοστίζει, πάλι, μια δεκάρα, που η πανδημία σαρώνει τη μεγαλύτερη στην ιστορία της καταστροφή,στις δύσκολες αυτές στιγμές υπάρχουν κάποιοι δίπλα μας που η Ευαισθησία και αλληλεγγύη τους θα μας θυμίζει οτι υπάρχει ανθρωπιά για όλους .Η ευαισθησία ανθρωπιά αλληλεγγύη βρίσκει απόλυτη έκφραση στα πρόσωπα των ιδιοκτητών της Επιχείρησης το ηλεκτρονικό κατάστημα Technic -Shop. gr,την οικογενειακή επιχείρηση Πολυκαταστημα "ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ "επί της Ελ Βενιζέλου Κιλκίς (δίπλα στην ΔΕΗ ) τηλ 2341100858 που εδω και 9 χρόνια στέκονται με τη ψυχή τους δίπλα στο Φιλανθρωπικό μας κοινωνικό έργο . Ακόμη μια δωρεά( 3 ζευγάρια γαλότσες άμμεση ανταπόκριση σε εκκλήσεις από ωφελούμενες οικογένειες, 20 μέτρα ναύλον χοντρό κάλυψης για τα ξύλα από καιρικές συνθήκες βροχή χιόνια, γιλέκα για εθελοντές και μάσκες προσώπου, ταινίες μονωτικές που ζήτησαν οικογένειες καθώς και γάντια για χειρονακτικες εργασίες ) προσφέρουν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης "Αφοι Παπαθεοδώρου"
.Είναι πολύ σημαντικό στις εκκλήσεις της σελίδας των ωφελούμενων οικογενειών να απαντά κάνεις με πράξεις. Και στα αδέρφια Γιάννη Γιάννη Αυγερης Παπαθεοδωρου οι ιδιοκτητες της " επιχειρησης Παπαθεοδωρου" θα παρακολουθούν τη σελίδα καθημερινά και ανταποκρίνοντε πάντα με τις όμορφες πράξεις δωρεάς.
Η συγκίνηση σήμερα Κυριακή ήταν τόσο μεγάλη που ενώ περιμέναμε κούτες αποθήκευσης ρούχων τροφίμων, δεχθήκαμε ένα φορτηγό με κούτες μεν αλλά γεμάτο δώρα των οικογενειών και οι εκκλήσεις σε πακέτα δώρων . .
Η ευαισθησία είναι χάρισμα μόνο σε ξεχωριστούς ανθρώπους όταν προτού ξεκινήσουν την ημέρα τους σκέφτονται πως θα προσφέρουν τη πολύτιμη βοηθεια τους .Όσο υπάρχουν άνθρωποι που συγκινούνται, αγαπούν και συμπάσχουν, υπάρχει ελπίδα.»
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη αλληλεγγύη το σεβασμο σας στο κοινωνικο μας έργο και σας ευχόμαστε Υγεία ολόψυχα και ανοδική πορεία η επιχείρηση σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου