Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Παρασκευη 4 ,02,2022 Στηριξη σε καρκινοπαθη με τροφιμα 8 κουτες κρεατικα απορυπαντικα λαδι κλπ και στηριξεις σε απορες οικογενειες

 Καλημέρα με υγεία ευλογία σε όλο κόσμο.Παραλαβαμε ανώνυμα στήριξη δύο χειμερινά καρότσια για μωρά οποία μανουλα χρειάζεται και είναι οικονομικά αδύναμη ευχαρίστως να της χαρίσουμε ότι μας προσφέρθηκε. Είναι σε άριστη κατάσταση.Ευχαριστούμε θερμά τον Προϊστάμενο Καθαριότητας κ Ηρακλή Χατζηκυριακο που μεριμνησε μόλις βρήκαν τελάρα να σταλθούν στα κεντρικά του Συλλόγου .Μια σημαντική ανάγκη αποθήκευσης τροφίμων φρούτων κλπ που στέλνουμε σε οικογένειες. Όταν το Νοιάζομαι διευκολύνει τους εθελοντές μόνο έκφραση ευγνωμοσύνης εδώ υπάρχει .Χθες χρειάστηκαν τη βοήθεια μας για μποτιλια και σήμερα 3 οικογενειες. Το μεσημέρι απόγευμα χθες και σήμερα το πρωί αξια συνολικη 60 ευρω. Ειμασταν παρών για τη στηριξη.Βοηθηστε να τους βοηθαμε .Χθες ενημερωθηκαμε ότι μόλις βγήκε από νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ένας από τις ωφελουμενες οικογενειες μας που περνάει πρόβλημα υγείας. Ευτυχώς μετά από μεγάλη περιπέτεια τα αποτελέσματα είναι αισιόδοξα δε ήταν μετάσταση που φοβόμασταν.Η πρώτη μας μέριμνα ήταν σήμερα να κάνουμε αγορές ετοιμασίες από αποθήκη να στείλουμε με εθελοντή που προθυμοποιηθηκε να πάει όλα όσα συλλεξουμε στη οικογένεια.Οι αγορές κι ετοιμασίες ήταν σε κοτόπουλο ,κρέας ,μπριζολες ,τυροπιτοειδη ,σ ψησουν ,γλυκά απορυπαντικα πληντυριου ,ελαιόλαδο ,σπορέλαιο ,αβα σαμπουάν ,αφρολουτρα ,οδοντόκρεμες ,αφρό ξύρισματος ,απορυπαντικα καθαρισμού πατώματος σαπούνια ψωμάκια τοστ ζαχαρι αλεύρι σαλάμια κονσέρβες κρέατος, κονσέρβα ψάρι ,υγρα κρεμοσαπουνα οδοντόκρεμες οδοντοβουρτσες ,ωτοκαθαριστηρες, ζυμαρικά ,φιδε κριθαρακι ,μακαρόνια, τραχανάς, σάλτσες κρουασάν μπισκότα διαφορα γλυκισματα μαρμελάδες μερεντες μανιτάρια κούτα, ελιές μωρομαντηλα, χαρτομαντηλα, γάλατα μακράς διάρκειας ,αυγα ,αφρολουτρα ,κορν φλέικς ,ψωμάκια τοστ καραμολεγκος, ρύζι φακές φασολια ρεβυθια μήλα πορτοκάλια λάχανο κουνουπιδια tide για πλύσιμο στο χέρι αλάτι χυμό λεμονιού μαρμελάδες μερεντες χαρτιά πακέτα καθαρισμού κι ότι βλέπετε αναλυτικά σε φωτογραφίες. Τα βασικά που χρειαζετε ένα σπιτι.Με τις ευχές μας για Περαστικά και γρήγορη αναρρωση στάλθηκαν 4 και το μεσημεράκι με εθελοντή μας σε χωριό του Κιλκις σε ωφελουμενη οικογενεια μας.Δεν χρειάζεται πολλά μονάχα να είμαστε ενωμενοι και όταν μαθαίνουμε ότι βγήκε κάποιος από νοσοκομείο να ειμαστε με τις Πράξεις μας για περαστικά αντι τυπικες ευχές δίπλα τους.

Μεσα από τη καρδια μας ολόψυχα Περαστικά στον φίλο που πέρασε πολλά τόσα χρόνια και αυτός και σύζυγός και τώρα μια ακόμη περιπέτεια που ευτυχώς είχε καλά αποτελέσματα.
Καλή ανάρρωση και να είναι από εδώ και πέρα μόνο όμορφες στιγμές σε όλα στη ζωή σου.Ο θεός κι η Παναγία να σε προστατεύουν και κάθε ασθενή!Τις ώρες ετοιμασίας κι αποστολών ένας κύριος που είναι στη γειτονιά μας είπε μα όλα αυτά μία οικογένεια? Ναι όταν ένα μήνα είναι σε Νοσοκομείο μηδέν πόροι να ζήσεις όταν θα βοηθήσεις θα στείλεις με τη ψυχη σου βοήθεια. Η αρρωστεια φτώχεια πρέπει να αντιμετωπιζετε με ευγενεια σεβασμό πραγματική στήριξη ψυχής και με αξιοπρέπεια χωρίς να θορυβεις .Ότι είναι βασικά σε ένα σπιτι.Μετα τα συγχαρητήρια και το άναυδο
να μας λέει μπράβο Χίλια εμείς ξέρουμε ότι ακόμη μια ημέρα λειτουργεί η καρδιά μας και πράττει. Ετσι αλλωστε ριναι τα πακετα στηριξης πάντα ! Αύριο θα ειμαστε από νωρίς στα κεντρικά του Συλλόγου γιατί είναι Λαικη θα σας περιμένουμε μέχρι τις 2.30.Βοηθηστε μας να βοηθαμε με τη σειρά μας .Καλό απόγευμα με Υγεία σε όλο το κοσμο.
319
Απήχηση
9
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
292
Απήχηση
13
Αλληλεπιδράσεις
9
184
Απήχηση
6
Αλληλεπιδράσεις
3
74
Απήχηση
2
Αλληλεπιδράσεις
1
47
Απήχηση
3
Αλληλεπιδράσεις
1
💕
350
Απήχηση
18
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 9 ακόμη
1 σχόλιο
Τέλειο!
Τέλειο!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
279
Απήχηση
16
Αλληλεπιδράσεις
6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου