Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/02/2022

 Από τις 10 μισή βρεθηκαμε στα κεντρικά του Συλλόγου για να προσφερουμε για 3 οικογενειες είδη μαναβικης σαμπουάν σερβιέτες και ότι δε είχαμε βάλει στα πακέτα τροφίμων. Το παρκοκρεβατο που θα παραλαμβαναμε σήμερα είναι σε χωριό επόμενη εβδομάδα θα το φέρει η φίλη που το χαρίζει να το προσφερουμε. Δυστυχως λόγω του κρύου δε μπορούσαμε σήμερα να πάμε αποθηκη γιατί σίγουρα θα είμασταν αύριο αρρωστοι.Και οι δυνάμεις εξάντλησης σήμερα προσωπικα εμένα με αφησαν, αφού ήταν μια ακόμη εβδομάδα ασταμάτητη με αγώνα να ειμαστε σε κάθε έκκληση παρών και αμμεσα.Ελπιζω με καλύτερο καιρό να μπορούμε να πάμε για να δούνε δικαιούχοι τι χρειαζοντε.Δεν προλάβαμε να φτάσουμε σπίτι μας μετά τις διανομές και το τηλ χτυπαει να πάμε στο συλλογο η κ Μαρίνα με το σύζυγό της Ηλία που μας γέμισε επί 3 εβδομάδες φορτηγά επιπλα είδη νοικοκυριού κουζίνας κρύσταλλα διακοσμητικά και χάρισε και έπιπλο για το σύλλογο μας , πάλι συνέλεξε είδη για να στηρίξουμε οικογενειες μας.Απο τα καλύτερα είδη που μπορεί να υπάρχουν πάλι δεχθήκαμε. Καφετέρια μια φορά χρησιμοποιηθηκε λεμονοστιφτης ηλεκτρικός μπιζουτερια πολύ βαρύ έπιπλο γεμάτη μπιζού ρολόγια είδη δώρων να προσφερουμε σε μανούλες και κορίτσια μας.Θα τη χαρίσουμε στη κοπέλα μας με επιληψία που θα χαρεί τόσο πολύ

όπως επίσης πανέμορφες κορνίζες καθρέπτης ομορφιάς ξεχωρίσαμε τα δωράκια για το κορίτσι μας.Παπλωματα κουβέρτες σεντόνια μαξιλαροφυλλα μπλουζάκια φόρμες επώνυμα για τα παληκαρια μας, παπουτσια τσαντες φωτιστικό γραφείου για μαθητές κεριά διακοσμητικά, είδη κουζίνας μπιμπελό κεντήματα παιχνίδια κούκλες .Ανοίγαμε πακέτα και ήταν ατελείωτα. Μας γέμισε ακόμη μια ημέρα με είδη για να καλύψουμε εκκλησεις οικογενειων μας. Ευχαριστούμε για τη αλληλεγγύη και τα τόσο όμορφα είδη που πάντα χαρίζετε για να ομορφυνουν τα σπιτικά τους συνανθρώποι μας.Το χιόνι σε τρελούς ρυθμούς κι ευτυχώς προλάβαμε να τακτοποιησουμε τα ατελείωτα πακέτα δώρων είδη για νοικοκυριό που παραλάβαμε,και να επιστρέψουμε σπίτι μας.
Ενημερωνουμε καθημερινα όλα τα μέλη που δε εχουν ίντερνετ ανάγκες που εκκρεμουν σε οους μας επισκεπτεσθε και τηλεφωνικα που μας συγκινει οτι τι εχουμε να κανουμε πως μπορουμε να βοηθησουμε.Εκκρεμουν πάνω από 4 οίκογενειες είναι με ολοκληρωμένο σπιτικό να κάνουμε και 8 οικογενειες μέσα στο 10ημερο να καλύψουμε από βρεφικά είδη νοικοκυριού κουζίνας κλινοσκεπασματα και είδη για άρρωστους βοήθηματα για αυτοεξυπηρέτηση τους.
Να είμαστε γεροί με καλό καιρό να βοηθήσουμε όσους μας χρειάζονται. Τον κοσμο τον έχουμε πάντα διπλα μας και θα πω ένα τεράστιο ευχαριστω γιατί εσείς όλοι ,είστε ή ανασα ζωής που από την ευαισθησία σας αλληλεγγύη σας ,τόσα χρόνια παλεύετε για κάθε έκκληση αρκεί να χαρίζουμε αγάπη ελπίδα χαμόγελο δίπλα μας.
Τη αγάπη μου κι εκτίμηση μου σε όλους ευχές για Υγεία κι ευγνωμοσύνη σε κάθε ένα καθεμία φίλη εδώ μέσα ,που σέβεστε το αγώνα τις θυσίες τη κούραση για κάθε δράση κάθε έκκληση και δε μας αφήσατε ποτε.Ειστε κι είμαστε όλοι μαζί για κάθε συνανθρωπο. Σας ευχαριστουμε θερμα για τη δυναμη στήριξη που μας δίνετε πιο πολύ να συνεχίζουμε στα δύσκολα των καιρών. Υγεία ευχή από καρδιάς κι ενωμενοι να καταφέρνουμε κάθε φορά κάθε εκκληση.Να είστε πάντα καλα.
478
Απήχηση
20
Αλληλεπιδράσεις
5
517
Απήχηση
32
Αλληλεπιδράσεις
9
183
Απήχηση
3
Αλληλεπιδράσεις
2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου