Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ευχαριστήρια Επιστολή» Προς τον «Ανώνυμο Εμπορα Ξυλείας Σκρά Κιλκίς»

 «Ευχαριστήρια Επιστολή»

Προς τον «Ανώνυμο Εμπορα Ξυλείας Σκρά Κιλκίς» .
Η Πρόεδρος Κουρουζίδου Γ Χριστίνα ,εκφράζει με ιδιαίτερη συγκίνηση τις βαθύτατες ευχαριστίες της τον ανώνυμο Εμπορα Καυσοξύλων απο το Σκρά, για τη τεράστια αλληλλεγγύη που έδειξε άμμεσα στηρίζοντας 4μελή καρκινοπαθη οικογένεια με τόνους ξύλα.
Στις 10 Μαρτίου μας έγινε αναφορά προβλήματος απο τους Κοινωνικούς Λειτουργούς περιοχή Παιονίας , 4μελούς οικογενείας με καρκινοπαθή , μεγάλη ανάγκη για να στηριχθεί η οικογένεια σε ξύλα. Οι πόροι ζωής ελάχιστοι μόνο η σύνταξη του καρκινοπαθή 300 ευρώ.
Η Έκκληση , έγινε ανακοινώσιμη άμμεσα μέσω της σελίδας μας στα μέλη ,όμως δε βρήκε ανταπόκριση λόγω της οικονομικής δυσκολίας που περνάει ό κάθε Ελληνας.
Τολμήσαμε για πρώτη φορά να ζητήσουμε που ποτέ δε τολμάμε προσωπικά ,γιατί η σκέψη οτι θα παγώνουν, μας έφτασε στο σημείο να στείλουμε μήνυμα σε εναν φίλο της σελίδας έμπορα ξυλείας, που σε παλιές εκκλήσεις για ξύλα απόρων στο Κιλκίς θέλησε να στηρίξει.
Και οτι εύχεσε αγωνίζεσε με τη καρδιά σου πάντα θα βρίσκει ανταπόκριση ψυχές που είναι αλληλέγγυες . Οχι μόνο πρόθυμα μας απάντησε οτι θα κάνει τη δωρεά ξύλα ,αλλα φρόντισε την επόμενη ημέρα να γεμίσει τόνους ξύλα τη οικογένεια.
Και για να δούμε το εύρος αγάπης στο συνάνθρωπο ενώ έκανε τη πράξη δωρεάς καυσόξυλα ,μας ενημέρωσε ο κοινωνικός λειτουργός κ Βαγιατης Κωνσταντίνος οτι ρωτούσε και λεπτομερειες αν ειναι μεγάλη η μικρή η σόμπα για να μη πάει μεγάλα ξυλα και κόβουν οι ανθρώποι.
Γιατί τόσο ανάλυση ?τόσο λεπτομέρειες?...γιατί πολύ απλά ο ανώνυμος Εμπορας Ξυλείας μας αποδεικνύει οτι εκτός απο τη ευαισθησία αλληλεγγύη που έχει, πόσο επαγγελματίας ,πόσο άνθρωπος με Α κεφαλαίο.....πόσο επιμέλεια αν και δωρεά να ασχοληθεί με πλήρη λεπτομέρεια στις ανάγκες της οικογένειας. ).
Είναι τιμή να στηρίζοντε οικογένειες απο τέτοια μέλη που δείχνουν σεβασμο στο συνάνθρωπο ,είστε ενα τεράστιο δίδαγμα και σε εμάς να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι άνθρωποι .
Ευχαριστώ την ανθρωπιά αλληλεγγύη ευαισθησία που επιδείξατε σας ευχομαστε ολόψυχα Υγεία σε εσας και ολη τη οικογένεια σας και ανοδική πορεία παντα στις δουλειές σας .
Ενα μεγάλο ευχαριστώ επίσης τη υπέροχη συνεργασία με τους Κοινωνικούς Λειτουργούς Παιονίας για το ζήλο αγάπη προς τον ανήμπορο συμπολίτη και τους αγώνες που κάνουν αρκεί να βρεθεί λύση ,όπως και τη ίδια συνεργασία άψογη διατηρούμε άριστα με τη Πρόνοια και Κοινωνικούς Λειτουργούς του Κιλκίς.
Ψυχές που ακούμε, ζούμε το πρόβλημα και δε το προσπερναμε αλλα ενωμένοι αγωνιζόμαστε για να βρεθεί η λυση.
Μια ακόμη έκκληση ολοκληρώθηκε βρήκε πρόσφορη καρδιά για να ανακουφίσει συνάνθρωπο μας. .
Ευχόμαστε στους δύσκολους καιρούς να είμαστε όλοι ενωμένοι σε αληθινά προβλήματα, και να μπορούμε να δίνουμε καθημερινά ανάσες ανθρωπιάς με ψυχές των πράξεων που ζούνε ανάμεσα μας και κοσμούν τη ελπίδα στη ζωή όσων δυστυχούν.
Εκεί που άλλοι αρνούντε εμείς θα αναλαμβάνουμε εκκλήσεις και θα αγωνιζόμαστε μέσω μελών να κάνουμε με τις δωρεές τους πράξεις καθημερινές του Θεού.Να είστε πάντα καλά ανώνυμε Φιλε Ξυλεμπόριο Σκρά Κιλκίς.
Πρέπει να σας προσθέσω με έμφαση ακόμη, ότι οι ευχαριστίες αυτές, προέρχονται από όλο το Δ.Σ,
όλα τα μέλη, και τους εθελοντές.
Με εξαιρετική εκτίμηση
Κουρουζιδου Γ Χριστινα
Πρόεδρος του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου