Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

" Ανθρωπιστική Βοήθεια στους Πρόσφυγες της Ουκρανίας "

 " Ανθρωπιστική Βοήθεια στους Πρόσφυγες της Ουκρανίας "

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς ,δε θα μπορούσε να σταθεί αμέτοχος σε μια τόσο σημαντική δράση Ανθρωπιστική Βοήθεια στο λαο που πλήγετε απο τον Πόλεμο στην Ουκρανια..
Ετσι αποφασίζουμε ομόφωνα το ΔΣ, να σταθούμε αλληλέγγυα με τη βοήθεια των μελών, στη Δράση που συντονίζει Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο ώστε να συγκεντρώνουν Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας .
Για την ανακούφιση βασικών αναγκών των προσφύγων θα συγκεντρωθούν:
-Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, οινόπνευμα, φυσιολογικοί οροί)
- Ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες
- Παπλώματα και κλινοσκεπάσματα
- Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντιλα κ.ά.)
- Βρεφικές τροφές και παιδικά γάλατα
- Είδη ατομικής υγιεινής
- Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας
- Κονσέρβες, δημητριακά, ζυμαρικά και όσπρια
Ολη η συγκέντρωση θα γινετε καθημερινα στα κεντρικα του Συλλόγου Β.Ρώτα 16 Α ,απο την Τρίτη 8 Μαρτίου απο τις 11πμ. ως 14.00μμ έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου από τις 9:00 έως τις 12:30,που θα παραδώσουμε οτι συλλέξαμε στο Συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς.
Η βοήθεια που θα συλλεχθεί θα αποσταλεί στο Προξενείο της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή της στους πρόσφυγες.
Σας καλούμε να συμβάλετε και εσείς σε αυτήν ανθρωπιστική βοήθεια και να συγκεντρώσετε τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως: κονσέρβες παντός τύπου, γάλα εβαπορέ, γάλα σε σκόνη για παιδιά, δημητριακά, όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι και παξιμάδια στα γραφεία μας.
Βαμβάκι
Σερβιέτες
Παιδικες πάνες
Αντισηπτικά
Γάλα εβαπορέ
Γαλα σκόνη για μικρά παιδιά
Κονσέρβες μακράς διάρκεια
Μωρομαντιλα
Ρύζι
Γάλα
Οδοντοβουρτσες
Οδοντόκρεμες
Ζάχαρη
Τσάι
Σαπούνι
Είδη μακράς διάρκειας
Ζυμαρικά
Χαρτιά υγείας
Γάζες
Φάρμακα
Ξηρή καρποί
Ηλιέλαιο
Ελαιόλαδο
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ας σταθούμε δίπλα στους έχοντες ανάγκη. Ας δείξουμε για ακόμα μια φορά το φιλάνθρωπο και υποστηρικτικό πρόσωπο μας.
276
Απήχηση
10
Αλληλεπιδράσεις
2
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου