Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

04/02/2022

 Καπου υπαρχουν Ανθρωποι πραξεων ....δε χρειαζετε να τους ψαξεις ... σε βρισκουν αυτοι.. γιατι ετσι το φερνει η ευλογια του Θεου να ερχοντε σε ενα ομορφο εργο προσφορας για το συνανθρωπο ανθρωποι με ευαισθησια ψυχης και αλληλεγγυη.

Μια ημέρα ακόμη Αγάπης συγκίνησης και ομορφιάς ψυχής ανθρώπων που με τη ψυχή της αγαπάν και βοηθούν το έργο της Ανάσας Ευαισθησίας.
Μέλος που ειναι απο τις πιο δυναμικες ομάδες η ιδια με τα ατομα που συγκεντρωσε διπλα εδω και καιρο ,και παντα κανει κινησεις μεγαλες να στηριζει σε καθε δυσκολια μας, σκεφτετε παντα πριν απο εμας για τις οικογενειες μας και αναγκες του συλλογου.Καποιες φιλες κανουν ομαδα και ολες μαζι λειτουργουν σε μια συλλογικη στηριξη εκκλησεων.
Μια απο αυτες η φιλη μας
μας ενημερωνει σημερα , οτι ενω εκανε κοπη Βασιλοπιτας στο καταστημα της ειχαν πει αν τυχει να ειναι το φλουρι στο κομματι που ειναι για το καταστημα θα παει το ποσο 50 ευρω στο συλλογο ,αν πετυχει το φλουρι στο κομματι Εκκλησιας θα πανε σε εκκλησια.
Η αγαπη και στα δυο ηταν ομορφος σκοπος και αξιζε .Πετυχε το φλουρι στο καταστημα αρα σημερα μας στηριζει με το τυχερο του φλουριου, 50 ευρω για οτι χρειαζομαστε αναγκες.
Οι ομορφες αυτες κινησεις να βαλουν στη Βασιλοπιτα κοπη πιτας καποιο φορεα για στηριξη οχι απλα μας συγκινει αλλα μας δειχνει τη δυναμη αγαπης και λεπτοτητα κινησεων και ομορφους σκοπους.
Ακομη μια φορα σας ευχαριστουμε και να σας πω οτι κοντα σε εσας που καθενα μελος ειστε τοσο ξεχωριστες ψυχες ,
μας διδασκετε καθημερινα πως να γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι.
Σπανιες κινησεις χαρισματικες απο ανθρωπους που η αλληλεγγυη ευαισθησια ειναι πανω απο ολα .
Στις πραξεις μετραει το υψος της ψυχης καποιου ανθρωπου.Σας ευχαριστω για τη τιμη σεβασμο στο κοινωνικο μας εργο και τη στηριξη ψυχης .
Καλοτυχος ο νεος χρονος και να εχετε υγεια ευλογια Θεου !50 ΜΕΡΙΔΕΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΨΥΧΩΝ
Υπέρ Αναπάυσεως των Ψυχών Πατέρα Μητέρας,Αδερφής Βασιλείου Παντελή,Βασιλείου Μαρία,Βασιλείου Αναστασία ,η κ Σπυριδούλα και ο κ Φώτης , προσφέρουν 50 μερίδες ψημένα φαγητά κρεατικά και νηστίσιμα, Γεύματα προς τις ωφελούμενες οικογένειες του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσας Ευαισθησίας ν Κιλκίς,.
25 μερίδες θα παραλάβουμε την Κυριακή για να προσφέρουμε σε ωφελούμενους και τις επόμενες 25 μερίδες θα προσφερθούν επόμενη εβδομάδα.
Καλο Παράδεισο Καλή Ανάπαυση των Ψυχών .
Κινήσεις που είναι πραγματικά του Θεού και αναπαύουν τις ψυχές.
Καλό Παράδεισο Καλή Ανάσταση Ψυχής των γονέων και αδερφής ...Να είστε γεροί να τους θυμάστε και να τους μνημονεύεται παντα.!... να τους έχετε πάντα στη καρδιά σας άλλωστε ότι αγαπάμε πότε δε πεθαίνει.Απλά φεύγει και μας προστατεύει από ψηλά!
Μπορεί να είναι εικόνα τριαντάφυλλο και κείμενο
179
Απήχηση
14
Αλληλεπιδράσεις
Μέσος όρος -1,2x
Δείκτης διανομής
1
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει ""Δεν πρέπει να δείχνεις αγάπη, αλλά να γίνεις αγάπη!" Αγιος Παϊσιος..."
288
Απήχηση
23
Αλληλεπιδράσεις
Μέσος όρος +1,3x
Δείκτης διανομής
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου