Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

ΠΕΜΠΤΗ 10/03/2022 ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

 Η αγάπη για προσφορά θα είναι χαρακτηριστικο της Ανασας Ευαισθησίας σε κάθε μεγάλη δράση να μη περιμένει το κοσμο.Ο κόσμος είναι παγερά αδιάφορος λυπάται εικονικά το 90%με πολέμους πυρκαγιές πλημμύρες. ..Δεν θυμάμαι ποτε σε πακέτα, ένα ρούχο κάτι βρε παιδάκι μου να είπαν εδώ στη ομάδα θα βοηθησω.50 πακέτα κάθε φορά από ότι χορηγιες είχαμε απλόχερα στελναμε όλα από χορηγίες εκτός μια δυο φορές εξαιρέσεις συμμετοχή κοσμου..Γιατι λέγαμε σήμερα αυτοί δεινοπαθουν αύριο μπορει εμεις.Φτασαμε στο Μάτι όταν δε ειχε ούτε ταχυδρομεία ουτε κτελ τιποτε για δωρεάν αποστολη ή από Δήμο δράση να στείλουμε τη δικη μας προσφορα καταληξαμε με χιλιες αναδημοσιευσεις να βρουμε μεταφορα της συλλογης μας μέσω του Παλλαλιακου ,ομάδα ποντιων καλλιτεχνών αρκεί να πάνε ολόκληρο φορτηγό ανθρωπιστική βοήθεια από τη ψυχη μας.

Τοτε ακούσαμε μα εσείς δε έχετε θα ζητάτε μετά να σας φέρουν γιατί δε κρατατε.Κι όμως ο θεός πάντα ευλογεί βλέπει τι κάνεις κι εκείνη τη χρονιά σχεδόν 40 εργοστάσια ανταποκριθηκαν σε μαιλ για να μας στηριξουν.
Φετος και πάλι αναρτησαμε τη Ανθρωπιστική βοήθεια ουδείς. Για το τυπικό το αναρτούμε ξέροντας τη απάθεια.
Γιατί το να έχουμε φτώχεια όλοι ναι το περνάει ο καθένας μας αλλά να μας γεμιζετε όλο το χρόνο ρούχα παιχνίδια και τώρα ένα ζεστό ρουχαλακια για τα προσφυγοπουλα από Ουκρανία ?Δεν θα πω φτώχεια ψυχής θα πω αδιαφορία. Εμείς επειδή πάντα όταν από μονοι μας ανακοινωνουμε ότι θα συμμετέχουμε βασιζόμαστε στα δικά μας φτερα.Ετσι σήμερα ξεκινήσαμε τα πακέτα Ανθρωπιστική βοήθειάς από τα κεντρικά του Συλλόγου και μετά αποθηκη.Η Ανθρωπιστική βοήθεια από τα κεντρικά περιλάμβανε πάνες ακράτειας για άρρωστους σερβιέτες μωρομαντηλα κουτες ατομικά μερεντακια γάλατα μακράς διαρκείας κορν φλέικς είδη προσωπικής φροντίδας περιποίησης τροφιμα μακρας διαρκειας σφουγγάρια σώματος όσπρια μπισκότα κλπ.Αυριο ως τις 11 θα ολοκληρωθεί η δράση θα δούμε τι άλλο έχουμε να στείλουμε για τους Πρόσφυγες από Ουκρανία.Στη αποθηκη μπορεί τη Καθαρά Δευτέρα να κάναμε μια γρήγορη ετοιμασία σήμερα κάναμε όμως αναλυτικά τα πακετα.Τα οποία περιλάμβαναν κουβέρτες ρούχα βρεφικά βραστηρες ,καροτσια καλαθουνα ,κουβέρτες πάπλωματα για μεγάλους ρούχα γυναικεία ανδρικά παπούτσια παιδικά ρούχα παιχνίδια μπουφαν τσάντες γυναικείες κασκόλ γάντια καπελάκια χοντρά ρούχα γενικά και κλινοσκεπάσματα.Η δική μας Ανάσα Ανθρωπιάς από την Ευαισθησία που υπαρχει ριζωμενη στη καρδια μας για καθε κατατρεγμενο ,άρρωστο ,προς κάθε ξεριζωμένο από το τόπο του σε ξενη γη ,στα εγκλήματα πολέμου που γίνοντε άδικα εις βάρος του απλού κοσμάκη, στο φόβο κρύο κι όλες τις άσχημες συνθήκες κακουχίες που περνούν ιδιαίτερα παιδιά και μανούλες που αλλάζουν Χώρα χάνουν το σπιτικό τους ,είναι το ελάχιστο να απλώσουμε τη δική μας αγγαλιά στις ψυχές αυτές.
Αυριο 11 η ώρα με όχημα του Δήμου και με τον Αντιδήμαρχο μας παρών θα γίνουν οι παραλαβές από κεντρικά του Συλλόγου και από αποθήκη μας ότι με τόσο αγάπη ετοιμασθηκαν σημερα.Με αγάπη προσευχές καρδιάς για να σταματήσει ο πόλεμος Ειρήνη στο κοσμο και όχι θύματα αθώες ψυχες.Καλο απόγευμα .Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Περιβαλλογικού Συλλόγου Περιπατητών ν Κιλκίς και το Δ.Σ, για τη διάθεση πάντα βοηθείας ,την απλόχερη βοήθεια και τη τυπικότητα σε κάθε έγγραφο που θα γίνονται μέσω πρακτικών που μπαίνουν στα θέματα που δρομολογουν για πεπραγμένα.
Ειναι πραγματικά παράδειγμα για εμάς να μαθαίνουμε το σεβασμό και εντύπως,σε θέματα λειτουργικα.
Ευχαριστώ θερμά Πρόεδρε, κ Χρήστο Ανδρεανιδη για τη ανοιχτή αγγαλιά που έχετε για ολο το κοσμο, τη διάθεση εξυπηρέτησης και όλα όσα κοσμούν όμορφες ψυχές που έχουν μόνο αγάπη για ολους.
Σας ευχόμαστε δημιουργικο πάντα έργο και πολλές πετυχημένες δράσεις.Την Κυριακή θα προσφέρει 25 μεριδες φαγητά υπερ Αναπαυσεως Ψυχων των δικων τους ανθρωπων που έφυγαν πατέρα μητέρας αδερφής Βασιλείου Παντελη, Βασιλείου Μαρία Βασιλείου Αναστασια.
Τη Κυριακή παραλάβαμε 25 μερίδες που διενεμε ο σύλλογος .Θελησαμε να εχουμε μοιρασμενη τη δωρεα 50 μεριδες για να εχουν και επόμενες ωφελουμενες οικογενειες θα στηρίξουμε αυτή τη Κυριακή σε Μαγειρεμενα φαγητά νηστίσιμα καλαμαράκια Μπακαλιάρο πέρκα κοτοπουλο πατατες μπιφτεκι πατατες .
Θα παραλαβουμε ως τις 12 το μεσημερι Κυριακης ετοιμα ψημενα φαγητα και μέσω εθελοντών και Προεδροι χωριων που συνεργαζομαστε θα ολοκληρωθεί με άψογη συνεργασία όλων, η τόσο σημαντική δωρεά που συνολικά ήταν 50 μερίδες.
Το Σάββατο θα ενημερωθούν προσωπικά οι δικαιούχοι για ένα ακόμη γεύμα που θα παραλάβουν.
Σημαντικες κινήσεις υπέρ Αναπάυσεως Ψυχών που μας συγκινειτε ιδιαίτερα για τη επιλογή των οικογενειων της Ανάσα Ευαισθησίας.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Οραμα μας ενας κοσμος με Αξιοπρεπεια χωρις Φτωχεια Φτω ΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΥΑΙΣΘ"
150
Απήχηση
5
Αλληλεπιδράσεις
-1,3x χαμηλότερα
Δείκτης διανομής
4
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Π.Σ.Π.Κ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΈΤΟΣ ΊΔΡΥΣΗΣ 2014 Email: antriano@otenet.gr Facebook: Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς Τηλ: 6978745865"
152
Απήχηση
4
Αλληλεπιδράσεις
Μέσος όρος -1,3x
Δείκτης διανομής
2
145
Απήχηση
3
Αλληλεπιδράσεις
2
124
Απήχηση
0
Αλληλεπιδράσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
54
Απήχηση
1
Αλληλεπίδραση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
164
Απήχηση
0
Αλληλεπιδράσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
78
Απήχηση
2
Αλληλεπιδράσεις
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου