Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ευχαριστήρια Επιστολη για τη δωρεά Πασχαλινές Λαμπάδες13/03/2022

Ευχαριστήρια Επιστολή
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τη οικογένεια που είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Συλλόγου μας,στη σημαντική Δωρεά, αγορά 400 πανακριβες Πασχαλινές Λαμπαδες τετράγωνες άσπρες και χρωματιστές, που επιμελήθηκε φρόντισε μεριμνησε για τη αγορά και παράδοση με όλα τα έξοδα μεταφορικών από τους δωρεουχους.Μια κίνηση γεμάτη αγάπη ευαισθησία ώστε να μπορεί να γίνει Μπαζαρ Φιλανθρωπικού χαρακτηρα φέτος υπέρ οικονομικής ενίσχυσης.
Τα μέλη του Συλλόγου γνωρίζοντας ότι ο σύλλογος δε εχει καμμια επιχορήγηση κρατική, καμμια δωρεά χρηματική για τα λειτουργικά του συλλογου ,προεβησαν με δική τους πρωτοβουλία να στηρίξουν με σημαντική δωρεά τις πανέμορφες λαμπαδες που θα στολισουμε για το Μπαζαρ μας.Πριν ημερες ειχαμε προβει σε αγορα απλη λευκη λαμπαδα 300 τεμαχια.Καθε χρονο η Ανασα Ευαισθησιας κανει 600 λαμπαδες σε παιδια των ωφελουμενων και γονεις .Τα υπολοιπα θα ειναι φιλανθρωπικου χαρακτηρα .
Οι όμορφες ψυχές θα κατανοούν τα δύσκολα λειτουργικά από μηδέν έσοδα και θα στηρίζουν με τόσο ιδιαίτερες σκέψεις πρωτοβουλίες δωρεές. Οι άνθρωποι που μιλάνε με πραξεις θα είναι οι ξεχωριστά όμορφες ψυχές.
Παραλληλα η ανώνυμη οικογένεια θα κανουν Χειροποίητες λαμπάδες τις οποίες θα πουλήσουν στο κατάστημα τους και σε φιλες/ους.
Ειναι πολύ συγκινητικό όταν όλοι αισθανόμαστε το σύλλογο δικό μας και παλεύουμε όλοι μαζί για να μπορούμε αρχικά να σταθούμε και να μπορούμε να συνεχίζουμε να προσφερουμε τη βοήθεια μας όπου μας χρειάζονται.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεία ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι το ελάχιστο στη ευγνωμοσύνη που σας οφείλουμε. .
Η Ανάσα Ευαισθησίας θεωρεί ιδιαίτερη τιμή να έχει ανθρώπους που το εμείς και όλοι μαζί μπορούμε,το έχετε αρχή σας και με αγώνα ψυχής όλων να καταφέρνουμε ανάσες καθημερινές για το συνανθρωπο.
Είναι όμως πιο σημαντικό στα δύσκολα να σου απλώνουν τεράστια αγγαλιά αρκεί να βοηθήσουν στα τόσο δύσκολα οικονομικά που περνάμε εδώ μέσα .Ο θεός να σας έχει πάντα καλά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου