Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

9 ΜΑΡΤΙΟΥ ,ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

 Από χθες το βράδυ φίλη που είδε τη εκκληση μας για είδη επίπλων μας έστειλε μήνυμα με τα επιπλα κρεβατοκαμαρα ντουλαπάκια κλπ που θέλει να χαρισει της μητέρας της που ευχόμαστε ολόψυχα Καλό παραδεισο.Σε μια οργανωμένη δράση αμαξιων παραλαβής κσι μεταφοράς σε αποθήκη ένα συντονισμό υπέροχο με Φορέα που έχουμε άριστη συνεργασία οι εθελοντές παρέλαβαν από τις 11.30 ως 1 πάρα με τόσο κρύο σήμερα κι όμως εδώ όλοι μαζί αρκεί να στηρίξουμε μια οικογένεια που ζει σε άθλιες συνθήκες. Ευχαριστούμε θερμά τη φίλη για όλα τα είδη που προσφερε.Στη όλη διαδικασία να οργανωθεί η παραλαβή μεταφέραμε τις πρώτες λαμπαδες στο σύλλογο και ενώ είμαστε αποθηκη εθελοντής παραλαμβάνει δωρεά 15 πακέτα χαλβα από φίλο που πάντα στεκετε στα πακέτα αλλά και σημαντική βοήθεια σε όλα τα δύσκολα του συλλογου. Ευχαριστούμε θερμά που στις δύσκολες ημέρες που ζούμε η αλληλεγγύη προς το συνανθρωπο είναι προτεραιοτητα σας .Μετά από 2 ώρες τελειώσαμε με αποθηκες μια μεγάλη ετοιμασία για αποστολή από εβδομάδα τα πρώτα είδη νοικοκυριού σε οικογένεια που ζει σε άθλιες συνθήκες. Θέλω να πω θερμά ευχαριστώ τις κοινωνικές λειτουργούς του Δήμου Κιλκίς τον Αντιδήμαρχο Προνοιας κ Θεοδωρίδη για τη αριστη συνεργασια ,και να τονισω οτι δε αφήνουν οικογενειες που να μη δε προσεγγίσουν με κάθε βοήθεια .Επίσης τη άριστη συνεργασία όλων και της Βοήθειας στο σπίτι για κάθε διασταύρωση η πρόβλημα που εντοπίζουν και μας γίνετε αμμεσα αναφορα.Πισω από τα φώτα υπάρχουν αοκνοι υπάλληλοι του Δήμου Αντιδήμαρχο που κάνουν τεράστιο αγωνα και έργο προσφορας χωρίς τυμπανοκρουσιες.Θα είμαστε πάντα παρων σε κάθε συνεργασία αρκεί να ωφελούνται οικογενειες που περνούν σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης .Εκρεμμότητες σε εκκλήσεις είναι: τραπέζι κουζίνας με καρέκλες.,μαξιλάρια ύπνου,σαλόνι με τραπέζι σαλονιου συρταριέρα,ηλεκτρική σκούπα τοστιέρα μπαουλοντίβανο κατσαρόλες τηγάνια μαχαιροπήρουνα οτιδήποτε σε είδη κουζίνας πιάτα ποτήρια νερού .Επίσης για ένα από τα παληκάρια μας εκκρεμεί κινητό που ανοιγοκλείνει με κουμπιά με φορτιστή, αν έχετε σε καλή κατάσταση και δε χρειάζεσθε.Επισης για 2 άντρες με πρόβλημα υγείας παντόφλες 42 και 43 νούμερο . Είμαστε εδώ ότι ώρα μπορείτε, αρκεί να μπορούμε να βοηθήσουμε τις εκκλησεις συνανθρώπων μας.

Δείτε πως μπορούμε να βοηθήσουμε.Μανουλα ζήτησε για τα παιδιά της ρούχα για κοριτσάκι 10 ετών και 15 ,και παπουτσια για τα παιδιά αυτά είτε αθλητικά είτε χαμηλά σε 38 νουμερο στα παπούτσια. Ειναι απο τις νέες οικογένειες που μας ζήτησε επίσης είδη επίπλων και πληντυριο.Σήμερα από τις 11 ως τώρα είμαστε σε πολικές θερμοκρασίες το κρυο έχει μπει στα πνευμονια μας τόσο που λέγαμε δε αντεχουμε αλλο.Κι όμως ο θεός μας κρατάει να τα προλαβαίνουμε ολα. Κάποιοι προσπαθουμε κάνουμε αγώνα για να διευκολυνουμε τη ζωή κάποιων δίπλα μας .Μη προσπερνάμε εκκλησεις όπου μπορείτε ας βοηθήσετε διασώστες ώστε να κάνουμε πιο ανθρώπινη τη ζωή κάποιων δίπλα μας .
Στη κρίση που περνάμε όλοι σε ένα αβέβαιο μέλλον σε μια τεράστια οικονομία να καταρρέει το μόνο που μας απομένει είναι η πίστη για να σταματήσει ο πόλεμος Ειρήνη στο κοσμο και να μάθουμε να μοιραζομαστε.
Ποτε δε ξέρουμε το αύριο το δικό μας .Και στη θέση αυτού που πειναει δυστυχει ζει μέσα στη μουχλα και και και ανεργοι άρρωστοι μπορεί να βρεθούμε εμείς. .
Ας ενωθούμε για να δίνουμε ανασες οπου μπορουμε όσο μπορουμε.Η αδιαφορία ας εξαλείψει και να υπερισχύει η αλληλεγγύη.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, τριαντάφυλλο και κείμενο που λέει "Λίγη ευγένεια μπορεί να ξαναζωντανέψει την πίστη μας στην ανθρωπότητα... Δροσοσταλ νανσδημάτων"

1


137
Απήχηση
5
Αλληλεπιδράσεις
3
356
Απήχηση
42
Αλληλεπιδράσεις
7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου