Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

03/03/2022

 Ένα φορτηγό είδη νοικοκυριού παρέλαβαν πριν λίγο εθελοντές για είδη να στηρίξουμε τις νέες οικογενειες. Πιάτα ποτήρια κατσαρόλες χάλια κουβέρτες πάπλωματα σεντόνια κλπ. Ευχαριστούμε τη φίλη που σε ένα μήνα άδειασε το σπίτι της αρκεί να χαρισει ολόκληρο νοικοκυριό που προσφέρθηκε σε άπορες οικογένειες και θα καλύψουμε και τις νέες οικογενειες. Περιμενουμε επιπλα από 2 χωρια παραλαβές για να καλύψουμε εκκλησεις.Αποθηκη είμαστε το αδιαχώρητο με όσα προσφέρατε Κυριακή θα γίνει διαλογη για 5 οικογενειες να σταλθούν από εβδομάδα . εκκρεμεί κρεβατοκαμαρα για γονείς παιδικά κρεβάτια για ηλικία 5 και 7 ετών καναπές σαλόνι τραπέζι κουζίνας καρεκλες .Δείτε τι δε χρειαζεΘε ώστε να ολοκληρωσουμε τις εκκλησεις σιγά σιγά .Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Συντεχνίας Αρτοποιών ν.Κιλκίς " ο Προφήτης Ηλίας" , κ Νίκο Χατζηεφραιμιδη και τη σύζυγό του, που ακόμη μια μεγάλη αγγαλιά αλληλεγγύης.

Από νωρίς το πρωί φρόντισαν και έψησαν στο Φούρνο τους στην Ποντοηρακλεια Κιλκίς έξτρα ψωμιά αρκεί να στηρίξουν τις οικογένειες που στηρίζει το Σωματείο μας. 150 ψωμιά φρέσκα και κουλούρια έψησαν με τόσο αγάπη σήμερα αρκεί να στηρίξουμε τις ωφελούμενες οικογένειες μας.
Οταν η αλληλεγγύη μιλάει με πράξεις και το Νοιάζομαι Μοιράζομαι Προσφέρω είναι τόσο δυνατό τα ευχαριστώ είναι ελάχιστα !!!!
Σας ευγνωμωνουμε για το σεβασμό που δείχνετε 9 χρόνια δίπλα στο κοινωνικό έργο της Ανάσας Ευαισθησίας και τις οικογένειές που στηρίζοντε.
Σας ευχόμαστε Υγεία ευλογία και πάντα καλές δουλειές.Και μαζί με τις διανομές στήριξη σε πολυμελη οικογένεια με πρόβλημα υγείας η μητέρα που εκτός από τροφιμα μακρας διάρκειας ψωμιά στέλνουμε και είδη προσωπικής φροντίδας. Διανομές σε όσες οικογενειες προλάβαμε και αύριο έχουμε ενημερώσει να έρθουν μετά τις 11 ωφελουμενες οικογενειες να παραλάβουν τα δικά τους ψωμιά
Εύχομαι αυτόν το μήνα που είναι τόσο δύσκολος,να υπερισχύει η αλληλεγγύη γιατί κάθε ημέρα τα τηλ δε σταματούν από ανθρώπους η Φορείς να ζητάνε νέες οικογενειες βοήθεια σε τρόφιμα. ...Ας ενωθούμε να ανταπεξερθουμε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.
169
Απήχηση
1
Αλληλεπίδραση
1
328
Απήχηση
26
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 4 ακόμη
1 κοινοποίηση
Τέλειο!
Τέλειο!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
202
Απήχηση
2
Αλληλεπιδράσεις
2
280
Απήχηση
8
Αλληλεπιδράσεις
5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου