Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

22-23/12 στηριξεις μελων με ειδη γλυκισματων δωρων για παιδια ,για αγορες κρεατων πακετα τροφιμων σε απορες οικογενειες

 













Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στη Ταμία μας την κ Πετριδου Ελπίδα για τη οργάνωση όλης της ομάδας εθελοντών ώστε να γίνουν όλες οι διαδικασίες όλων των πακέτων αγορών και κάλεσμα οικογενειων ώστε να παραλαμβανουν τις στηρίξεις σε κρεατικά κοτόπουλο τροφιμα μάρκα διάρκειας σπορέλαιο ελαιόλαδο απορυπαντικα πληντυριου χαρτικά είδη κι ότι βλέπετε ετοιμασίες .Εμείς τρέχαμε σε συνεργεία και σε εξατμισα αύριο και η Ταμίας μας ανέλαβε 3 ημερες το πιο μεγάλο ρόλο όλων των πακέτων τροφιμων και αγορων .Να ευχαριστήσουμε επίσης τη Επομεα Κιλκίς κ Ελευθεριάδης Γεώργιος για τις διανομές πακέτων σήμερα και τη Γραμματέα του συλλογου κ Μαίρη Κοντογιαννιδου η οποία μας παραχώρησε τεράστιο καταψύκτη ώστε να έχουμε όλα τα κατεψυγμένα και όλο αυτό το μήνα ειναι η μεγάλη μας βοήθεια σε ετοιμασίες αποθήκης. Σήμερα μας παρέδωσε και κλειδιά σπιτιού της ώστε να αφήσουμε είδη καταψυξης για τα πακέτα Πρωτοχρονιάς. Σήμερα μαζί με κιμά κοτόπουλο τηγανιτές και τροφιμα μακρας διαρκειας είδη προσωπικής υγιεινής είχαμε και διανομή κατεψυγμένες τυροπιτες.Να πάρουμε παιχνίδια από τα τζαμπο σε παιδάκια,?αηβασιληδες επιμένουμε και χυμούς και η φίλη μας γέμισε τα ρώτα γλυκισματα για παιδιά μας που θα προσφερουμε με τα δώρα και παιχνίδια .Φαγητά μας στέλνουν μαγειρεμένα από Φορέα που ευχαριστουμε θερμα για τη γλυκιά σκέψη στήριξη αλληλεγγύη. Οι εθελόντριες τους παραδώσαμε αλουμινόχαρτο σακούλες ώστε να κάνουν μερίδες κρέας ανά οικογενειες και ας είναι αργά θα γίνουν διανομές .Τα δωράκια μας κάναμε αγορές για τις έφηβες που γιορτάζουν από τα παιδιά που στηρίζουμε τις οικογένειες τους και ότι ελλείψεις είχαμε σε εκκλησεις από τα παληκαρια που κάνουμε γεύματα αγάπης φακοί πλαστικά ποτήρια κουταλάκια μιας χρήσης σακούλες σκουπιδιών αλουμινόχαρτο καπέλα για κορίτσια νο 36 και 37 σε παντοφλες νεσεσέρ πορτοφολάκι γλαστρακια μικρα δώρα για να ομορφηνουν το σπιτάκι τους κλπ.

Ευχομαστε ως τη πρωτοχρονιά να έχουμε πάρα πολλά δώρα και για τα παληκαρια μας γάντια σκουφάκια κουκούλες προσωπικά δώρα στις κοπέλες μας που κάποια από αυτά τα παιδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας .Εμείς θα είμαστε δίπλα τους με τη βοήθεια που μας προσφέρετε όλοι σας . Αφόρετο αξίας 66.77 ευρω.Χριστούγεννα παιδί μου είναι όλο το χρόνο η κάθε ημέρα έλεγε η μητέρα μου.Οταν μπορείς να Μοιραζεσε να βοηθάς όπου πραγματικά έχουν ανάγκη .Να Μοιραζεσε το φαγητό σου να προσπαθεις να έχει φαι γεμάτο τραπέζι ο άλλος ζέστη αυτά δε χρειαζετε ναναι γιορτές .Κάθε ημέρα του χρόνου έχει ανάγκη ο άνθρωπος αυτό το αίσθημα της αλληλεγγύης να μη το βγάζει από το μυαλό σου .Να βοηθάς και να το ξέρει εσύ και θεός που τα βλέπει όλα απο ψηλα.Κι εδώ στη Ανασα Ευαισθησίας είστε μια ομάδα που πραγματικά έχετε ψυχή ευαισθησία ανθρωπιά. Δεν χρειάζεται πολλά να ξεσηκωθεί κάποιος το έχει μέσα του .Το να κόψει από αυτόν λίγα και να μοιρασει.Δεν είναι πως θα φάμε γιορτές .Για ένα τριήμερο τόσο ξεσηκωμός? Το αληθινό νόημα της Γέννησης του Χριστού είναι η αλληλεγγύη αγάπη μόνο στο συνάνθρωπο. Δεν είναι μόνο τα παιδιά τα δικά σου αλλά να Νοιαζεσε για κάποια άλλα παιδιά που δε εχουν οι γονείς τη πολυτέλεια να τα πάρουν ότι θέλουν. Άλλωστε οι ημέρες αυτές είναι για τα παιδιά .Κάποτε ας ελπίσουμε ότι θα δίνω το καλύτερο σε άλλον και μετά θα σκέφτομαι το εγώ ...Μια μποτιλια Χρειάστηκε μονογονεικη οικογένεια ή στήριξη έγινε όσο παραδίδουν εθελοντές πακέτα .Σε όλες τις πληρωμές αναρτούμε αποδείξεις σε θέμα αποδείξεις που αφορά ξύλα μποτιλια κλείνουμε το σημείο που είναι για το επίδομα θέρμανσης ο κωδικός ώστε να μη φαινετε .Εννοείτε ότι παραδιδουμε τη απόδειξη φωτοτυπία να τη περάσουν στο επίδομα θέρμανσης. Μακάρι να παρουν κάτι .Άρωμα αγάπης για τα παιδιά από φίλη που προσφερε σήμερα τόσο όμορφα πακέτα δώρων .Οι γιορτές ανήκουν στα παιδια και τι πιο όμορφο να σκέφτεστε μαζί με τα δικά σου παιδιά τ παιδιά που οι γονείς αδυνατούν να τα πάρουν δώρα .Υπάρχουν αυτές οι ψυχές που πραγματικά με συγκινείτε γιατί οι Ημέρες αυτές είναι να σκορπισουμε παιδικά χαμόγελα .
10 πακέτα επιμελήθηκε με τόσο αγάπη με δωράκια για παιδιά αγόρια κορίτσια που περιέχουν από νο30-31-32 σε παντοφλακια σακούλες με λιχουδιές σοκολατωδη αλλά και Χριστουγεννιατικα στολίδια αρωμα αγάπης στα παιδια.Η γωνία άρχισε να γεμίζει με σοκολατενιους αηβασιληδες χυμούς για παιδιά γλυκισματα και λιχουδιές για παιδια.Αυριο θα περιμένουμε φίλες που θα προσφέρουν δώρα για παιδιά καινούργια και να σας ενημερώσουμε ότι τα Δώρα παιδιών και γλυκισματα θα ετοιμάσουν από Τετάρτη και Παρασκευή θα παραδώσουμε και Σάββατο σε κάθε παιδί από τις οικογένειες που στηρίζουμε. Ελπίζω το κύμα αγάπης για πολλά παιδικά χαμόγελα να υπερισχύει.Παληκαρι που δε εχει νερό ρεύμα και που δε ζει εδώ αλλά σε κοντινή περιοχή μας μας ενημερώνει παραγωγός αν μπορούμε να προσφερουμε κάτι από κονσέρβες να τρωει.
Η πολύ συντομη ετοιμασία μας αρκεί να ξέρουμε ότι κάτι θ έχει ο άστεγος αυτός και θα δούμε τι θ κάνουμε στη διαρκεια.Αν έμενε εδώ θ είχε θέση στα γεύματα Αγάπης. Κοπέλα με άδειο ψυγείο μας ενημερώνει η Βίκυ που τη ζει καιρό και τη στηριζουμε όταν θα αναλάβει η κ Βίκυ να τα παραλάβει. Και σήμερα δε μπορούσαμε να τη ξεχάσουμε. Πολυμελη οικογένεια με πρόβλημα οικονομικό μεγάλο που πραγματικά ζορίζονται πάρα τις υπερωρίες να ανταπεξερθουν στα έξοδα .Ενημερωθηκαμε απο ημέρες για τη οικογένεια αυτη και σήμερα καλούμαστε να παραδώσουμε τη δική μας Συλλογή Αγάπης προς τη οικογένεια αυτη. .Μας κάνει να ξεσηκωσουμε αποθηκη να κάνουμε ένα διάδρομο με τρόφιμα 5κιλο σπορέλαιο απορυπαντικα χαρτικά μαρμελάδες όσπρια τσουρέκια ζυμαρικά μπισκότα κονσέρβες ψάρια φασολια μερεντες ψωμιά τοστ αβα για πιάτα υγροσαπουνο σαμπουάν οδοντόκρεμες οδοντοβουρτσες κλπ και όσα βλέπετε και μαζί με φρούτα να γεμίσουμε μια καρότσα αγροτικού αρκεί να έχουν τα πάντα η πολυμεληςοικογενεια.Ευχομαστε να έχουν υγεία όλοι και στα παιδιά αύριο θα προσφερουμε δωράκια παιχνίδια. Οικογένεια με 2 παιδιά με πρόβλημα υγείας η μανούλα που ζούνε και τον άρρωστο παππού μαζι.Η Καλημέρα μας είναι με στηρίξεις τροφίμων και αηβασιληδες σοκολατενιους για ταπαιδια. Τα δωρακια ενημερώνουμε από Τετάρτη να έρθουν να παραλαβουν .Παραλληλα και στηρίξεις σε δικαιούχες οικογένειες μας με τα πακέτα τροφίμων εν όψει εορτών.Τις ευχές τους για Καλά Χριστούγεννα μας είπαν με πράξεις αλληλεγγύης Οι Παραγωγοί της γειτονιάς μας γεμίζοντας με όλα τα είδη φρούτων και μαναβικης για να προσφερουμε σε οικογένειες μας .
Ευχές να έχετε Υγεία όλοι ευλογία σε οικογένειες σας και ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε δίπλα μας κάθε Σάββατο κάθε Λαικη.
Απο τη Βίκυ μας που ακομη δε ανοίγουμε μας ερχετε με σακούλες πατατες από τον Γιώργο που μας γεμίζει μαϊντανό ανιθο πράσα σπανακια λάχανα καρότα τα πάντα απο το πάγκο του πριν καν πουλήσει από τον Αντώνη μας που γεμίζει 10 και 15 τελάρα μήλα αχλαδια ακτινιδια το ίδιο και ο Χάρης μας απο το Βασίλη μας τα ίδια σε είδη λαχανικών τη Βάσω μας που αν δε πάμε στέλνει τη φύλαξη Λαικών να μας δώσει αυγά και σήμερα μας έστειλε ευχές με πακέτα αυγά ...ποιον να πρωτοαριθμησω που είστε ή ανασα συμπαράστασή στήριξης κάθε Σαββατο.
Καλες γιορτές φωτεινές με ευλογία. Αύριο μετά τις 10 θα κάνουμε τα υπόλοιπα είδη διανομή σε δικαιούχες οικογένειες.Να ευχαριστήσουμε τον κ Φώτη που και σήμερα έτρεχε για δουλειές του συλλογου αμαξιου μας και αύριο θα τρέχει μαζί μας για τις αγορές που δώσαμε παραγγελία σε μαρκετ.Tους εθελοντες Τασο Χρηστο Χαρη Δημητρη Σοφια Αννα Ελπιδα και Μαιρη και το κοσμο που μας επισκεφθηκατε τα μελη σημερα και ολο αυτο το διαστημα που ειστε διπλα να στηριζετε . Αύριο θα είμαστε από τις 10 μισή 11 πάρα στα κεντρικά του Συλλόγου γι όσους μας ενημερώστε ότι θα έρθετε να μας επισκεφτείτε αλλά πρέπει να βγούμε για αγορές άρα θα μας βρίσκετε στα τηλ τα γνωστά του Συλλόγου για να συνενοουμαστε για ώρα συνάντησης .Οι τελευταίες στηρίξεις θα ολοκληρωθούν αύριο με όσες οικογένειες δε παραλάβαν πακέτα τροφίμων και κρεατικα. Ευχόμαστε να καταφέρουμε να σταθούμε σε όλους .Να ευχαριστήσω τον κ Πορφυρη-Φωτεινη κ Κουλα-Γιωργο τον Γιάννη μας που έκαναν οικονομική ενίσχυση για αγορές και το φίλο που ανώνυμα πλήρωσε φιάλη Υγραερίου στο καταστημα του κ Βαλαβανη για οποια απορη οικογένεια αδυνατεί να πάρει και πρέπει να ζεσταθει.Εννοειτε ότι αγορές θα κάνουμε και παραμονή Πρωτοχρονιάς και στο νέο χρόνο με όσες ανάγκες θα έχουμε γιατί είμαστε πλέον στο άδειασμα αποθήκης .Σας ευχόμαστε καλό βράδυ με υγεία και αγάπη στις ψυχές όλων μας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου