Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

3και τόνους σε 2 παληκαρια με προβληματα υγειας και αποριας απο τη συλλογη χρηματων απο μελη 500 ευρω

 


Η αγάπη κι αλληλεγγύη με ανασες ανθρωπιάς κι ελπίδας από ανθρώπους με το Νοιάζομαι Μοιράζομαι στερουμε αλλά Προσφέρω εκεί που πραγματικά είναι αναγκη .Ένα κύμα αγάπης γέμισε με συγκίνηση ότι τα καταφέραμε όλοι μαζί .Η ευαισθητοποίηση όλων σας έναν έναν αναλυτικά ευχαριστούμε.

Ο Ιωάννης Ευστρατιαδης από Γερμανία κατέθεσε 190 ευρώ ο κ Σαββίδης Γεώργιος από Πολυκαστρο Κιλκίς στη μνήμη των δικων ανθρώπων που φυγαν 100 ευρω,ανώνυμη φίλη Ζ..η 50 ευρώ,50 ευρώ ανώνυμα ή κ Λ....α,110 είχαμε σα αρχή από τη στήριξη 40ευρω από τη φίλη απο Γερμανία ,20 ο Δημοσθένης και 50 η Χαρά απο Θεσσαλονικη σύνολο είχαμε σήμερα το μεσημέρι 500 ευρώ στο Τραπεζικο Λογαριασμο.
Με τη Ταμία κ Πετριδου Ελπίδα και δύο εθελοντές οργάνωσαν τη πληρωμή και παράδοση σε κάθε χωριό των 2 δικαιούχων παληκαριων που στηριξατε με τόσο αγαπη.
.2 τονους παραδώσαμε σήμερα στο ένα παληκαρι μας με πρόβλημα υγείας και 1 και 250 κυβ.στο επόμενο παληκαρι μας .
Η ζέστη της αγάπης της καρδιάς σας και η αλληλεγγύη έγινε κύμα αγάπης ώστε 2 παληκαρια άπορα τελείως να έχουν ζέστη στο σπιτικό τους.
Εκ μέρους των παιδιών ευχαριστίες και ευχές για Υγεία Καλές γιορτές και από όλους μας με ότι καλύτερο στο νέο χρόνο για το καθένα σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου