Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

27/12 ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ,ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ Toyworld Jumbo Κιλκίς

 



Ετοιμαζομαστε για την πιο όμορφη Δράση .Δώρα εν όψει Πρωτοχρονιάς για μικρούς εφηβους/ες δώρα προσωπικά παιχνίδια ρούχα αρώματα μπιζού παντοφλες σκουφάκια παιχνίδια γλυκισματα σοκολατενιους αηβασιληδες σοκολάτες χυμούς λιχουδιές για παιδια. .Ως το Σάββατο θα ολοκληρωσουμε τις ετοιμασιες και διανομές δωρων.
Για τα τελευταία μας ψώνια είδη δώρων κολωνιες παντοφλες γυναικείες είδη γενικά για παιδιά έφηβες από το Πολυκαταστημα Toyworld JUMBO Κιλκίς αύριο μεσημέρια η ομάδα Εθελοντριων θα ετοιμάζει κεντρικά και αποθήκη όλα τα δωράκια .Όσοι θέλετε να βοηθήσετε μας λείπουν για κοπέλες αρώματα κασκόλ γάντια καπελάκια για αγόρια παληκαρια μας γάντια και για παιδιά αηβασιληδες σοκολατενιους λιχουδιές χυμοί καραμέλες γενικά γλυκισματα για παιδιά.Η ασταμάτητη στήριξη από όμορφες γεμάτη ευαισθησία ψυχές βρίσκει ανταπόκριση από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Toyworld Jumbo Κιλκίς που μας πρόσφερε σήμερα 150 σακούλες σε όλα τα μεγέθη αρκεί να προσφέρουμε περιποιημένα όλα τα δώρα μας σε μικρούς μεγάλους. .

Η αγάπη και αλληλεγγύη αν είχε όνομα θα ήταν Toyworld JUMBO Κιλκίς .
Δίπλα στα παιδιά, δίπλα σε δράσεις ευαίσθητες με απλόχερη αλληλεγγύη πάντα.
. Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα διπλα στο κοινωνικό έργο της Ανάσα Ευαισθησίας με δωροεπιταγες δώρων και Χριστούγεννα Πάσχα εποχές έναρξης σχολικής χρονιάς τεράστια στήριξη με δώρα να προσφερουμε αρκεί να χαρίζουμε μαζί αγάπη σε μικρούς μεγαλους.
Καλη Χρόνια με Υγεία και πάντα ανοδική πορεία η Επιχείρηση σας.
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου