Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

24/12 ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΚΡΕΑΤΑ ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

 


Καλησπέρα με πολύ όμορφες κινήσεις απο ξεχωριστες ψυχες και σήμερα στην Ανάσα .Φίλη μαγείρεψε 3 είδη φαγητά για τα παληκάρια μας που καθε μέρα στηρίζουμε με τη Δράση Γεύματα Αγάπης έκανε τυροπιτάκια λουκανοπιτακια γλυκισματα με μαρμελάδα πακέτα με όλα τα είδη και μπορεί χθες να μας έκανε πακέτα με δώρα παντοφλες γλυκισματα για παιδιά και Χριστουγεννιατικα στολίδια σήμερα ετοίμασε τα πιο όμορφα πακέτα με δώρα για εφηβες/ους αλλά και για τα παληκαρια μας με σκουφάκια γλυκισματα και μπιζού χειροποίητα σε κάθε έφηβη μας .Την ευχαριστούμε για την συμπαράστασή αλληλεγγύη πολύτιμη στήριξη εν όψει εορτών στα παιδια εφήβους και μοναχικά άτομα που στηρίζουμε. Πράξεις αγάπης μοναδικές .Ευχες για Καλές γιορτές φωτεινές με υγεία ευλογία .Πανέμορφα παιχνίδια για να προσφέρουμε καινούργια σε παιδιά μας πρόσφερε φίλη που είναι παρών κάθε μήνα να στηρίζει οικονομικά για αγορές και σήμερα είναι με τα πιο όμορφα παιχνίδια παζλ και βρεφικά δώρα που παραμονές θα προσφερουμε. Ευχες για Καλές γιορτές φωτεινές με υγεία.

Εις μνήμη της μητέρας της η κ Αναστασία από Πολυκαστρο Κιλκίς προσφερε οικονομική στήριξη για αγορές κρεατων αξίας 100 ευρω.Καναμε αγορές σε κρεατικά αξίας 106.ευρω και ευχόμαστε καλό Παράδεισο καλή Ανάπαυση ψυχης. Σας ευχαριστούμε για τις κινήσεις που πραγματικά αναπαυετε η ψυχή των δικων μας ανθρωπων.Να είστε γεροί και να την μνημονεύεται παντα.Καλες γιορτές με υγεία αγάπη ευλογία.Η Βίκυ η παραγωγός μας στη γειτονιά μας πρόσφερε 70 ευρώ για να κάνουμε αγορές αποκλειστικά γλυκισματα για τα παιδιά 20ευρω χθες προσφερε η Άννα στον Τραπεζικό λογαριασμό σήμερα κάναμε αγορές γλυκισματα με άρωμα Χριστουγεννων και Πρωτοχρονιάς για τα παιδιά και γλυκά σε όσα γιορτάζουν μελομακάρονα. Γεμίσαμε καλάθι με σοκολατενιους αηβασιληδες σοκολάτες γαριδακια καραμέλες ζελέ φάκα κρουασαν οτιδήποτε θα δώσει γλυκά χαμόγελα σε παιδάκια. Παραλάβαμε 90συνολικα ευρω πληρωσαμε 98,23 ευρω.

Σας ευχαριστούμε για τη αγάπη και αλληλεγγύη. Τα παιδιά όλου του κόσμου αξίζουν τη χαρά αυτές τις ημέρες κι ευχαριστούμε όσες φίλες είδατε και τα παιδιά οικογενειών που αδυνατούν να αγοράσουν όλα όσα είναι αυτές τις ημέρες αποκλειστικά η χαρά των παιδιών.
Καλές γιορτές με ευχές για υγεία ευλογία καλοτυχια.25 κοτόπουλα αγοράστηκαν και με τρόφιμα μακράς διαρκείας τηγανια φρούτα ήταν οι στηριξεις από τις 10 το πρωι ως τις 7 το απόγευμα σε δικαιούχες οικογένειες.Οι εικόνες ετοιμασίας και οι εθελοντές να είναι σε αγορές κρεάτων και πακέτα μας βρίσκαν σε τρομερές γρήγορες διαδικασίες να τα προλάβουμε ολα.Μαζί με τα πακέτα τροφίμων κρεάτων αποστολές και τα δώρα για μεγάλους εφήβων και δώρα σε εορτάζοντες τα αυριανή ημερα.Εδω οφείλουμε πολλά ευχαριστώ όχι μόνο εθελοντές αλλά και όσα μέλη ζητήσαμε βοήθεια για να πάνε σε χωρια είσασταν εδώ παρων.Διανομες και τα Μαγειρεμένα φαγητά που ετοίμασε μέλος μας και προσφερε μαζί με γλυκισματα.
Σε αγορές 250 ευρώ σε κρεατικά κιμά κοτόπουλο και τροφιμα μακρας διαρκειας χυμοί γλυκισματα άλατα ξύδι χυμοί λεμόνι πλαστικά ποτήρια χαρτοπετσέτες γαριδακια κούτα για παιδιά χουρμάδες γκαζάκια του καφέ ρολά κουζίνας σερβιέτες και καφέ ήταν από τις αγορές που συμπληρωσαμε στα πακέτα μας .Αγορές θα ολοκληρωσουμε τη Πέμπτη σε παραγγελία που δώσαμε για κρέας λάδια και τροφιμα μακρας διαρκειας.Με τα τελευταία μας πακέτα γεμίσαμε σα άνθρωποι που και φέτος ειμασταν Όλοι Μαζί μια δυναμική αγγαλια αγάπης στο συμπολίτη ενώσατε τη αλληλεγγύη τοπικά ,φορεις επιχειρήσεις συλλογοι εργοστάσια ,ο απλός κόσμος από όλη Ελλάδα φίλοι διαδίκτυο από εξωτερικό κι εισασταν δίπλα με τα καλυτερα να παρέχουμε στις οικογενειες μας.
Φετος ήταν τεράστια η αγάπη σας που πραγματικά δικαιώνεται ο αγώνας 10ετών εθελοντισμού. Παρα το προσωπικο γολγοθα με την τεραστια απωλεια της μητερας μου εσφιξα τη καρδια και ειπα με χρειαζοντε οι συνανθρωποι μας και βρηκα τη δυναμη να ερθω εδω και να οργανωσουμε ολο αυτο το αγωνα και τα καταφεραμε ολοι μαζι .Οσο και να ποναγε η ψυχη μου γιατι ετοιμαζω τη αλλη Κυριακη τα 40και πολλες φιλες εισασταν εδω και μαζι να ετοιμαζουμε και τα πακετα αλλα και τις ετοιμασιες για τη δυσκολη μου Κυριακη αντεξε η ψυχη μου γιατι επρεπε να ειμασταν για αρρωστους για ατομα που δε ειχαν ζεστη που δε ειχαν φαι .
Άλλωστε ο κόσμος είναι κριτής του αγωνιστή καθημερινά και αυτό νομίζω το αποδεικνύουν οι καθημερινά αγώνες μας που είναι με τόσο αγαπη.
Φετος ειδατε ακομη πιο εντονα εικονες που δε υπαρχουν ατελειωτος αγωνας ,μεσα στα μειον στα κρυα στον αερα στα αγρια ξημερωματα για παραλαβες μεσα στα σκοταδια παραλαβουμε να φορτωσουμε να κανουμε διαδρομες ως αργα τη νυχτα για διανομες..
Ζησατε τα βαρη ειδατε ακομη και δασκαλες ιδιοκτητες απο επιχειρησεις να ειμαστε ολη ημερα ως αργα το βραδυ εδω μεσα ενα ατελειωτο αγωνα σε θερμοκρασιες μειον κι ομως οσοι μας επισκεφθηκατε ιδιαιτερα απογευματα που με φακο καναμε τα ατελειωτα πακετα, ασηκωτα κιβωτια μεσα στο κρυο ειδατε και ζησατε εντονα τη χαρα πικρα αγωνια στα ματια μας.
Τελειωνε 4 φορες τη ημερα το κινητο απο τα ασταματητα τηλεφωνα , απο το πρωι βλεπαμε αργα το βραδυ το σπιτι μας με αυπνια απο κουραση να μας συνοδευει ημερες ,κι ομως ακομη και πριν κλεισουμε καναμε ξανα πισω γιατι διασχιζατε αποστασεις αρκει να συνεισφερετε.
Ειδατε δακρυα στα ματια μας επειδη θελαμε να ειναι με οτι πρεπει σε καθε οικογενεια οτι αξιζει ξεσπασματα καρδιας επειδη καθε προβλημα το περναμε μεσα μας.Αισθηματα αγωνιας αλλα και ικανοποιησης οταν κατι ολοκληρωνοταν.Γιατι εδω το ζουμε με τη ψυχη μας καθε προβλημα και καθε ημερα ειναι μια νεα αρχη για ενα καινουργιο ονειρο που πρεπει να πραγματοποιησουμε να σκορπισουμε ακομη ενα παραπανω χαμογελο στη δυστυχια.Κι αυτο ολοι μαζι ακομη πιο δυναμικα φετος !
Σε όλους εσάς γνωστοί άγνωστοι που απλωσατε τα χέρια αγάπης κι αλληλεγγύης σας εύχομαι όπως πάντα εδώ και χρόνια Υγεια και ευλογία σε εσάς κι οικογένειες σας .
Σας ευχαριστουμε για το σεβασμο στο κοινωνικο εργο και τη τεράστια αλληλεγγύη σας .
Και καπου εδω τελειωσε ο αγωνας ολων μας για να ειμαστε εν οψει εορτων με τα πιο ευπρεπη πακετα που αξιζε να σταθουμε σε συνανθρωπους μας.
Δεν τελειωσαμε ομως εδω αυριο φιλη μαγειρευει για τα μοναχικα μας ατομα και θα κανουμε διανομες και τη Τεταρτη ο αγωνας θα συνεχισθει με ετοιμασιες δωρα για παιδια εφηβους και Λιχουδιες σε παιδια .και φετος με τη βοηθεια σας καναμε τα πιο πλουσιοπαροχα πακετα στις οικογενειες μας καταφερατε με τη δυναμη αλληλεγγυης σας να ζεσταθουν συνανθρωποι μας και με φιαλες υγραεριου και ξυλα και θα συνεχισουμε τον αγωνα για ξυλα εστω με το ελαχιστο του καθενος μας χρειαζοντε καποιοι να στηριξουμε .Εκει θα εχουμε τη μεριμνα μας και το αγωνα μας και σας θελουμε με περισσοτερη συμμετοχη στη δραση αυτη.Θα μας ξαναβρειτε απο Τεταρτη εδω παρων για μονο τροφιμα κρεατικα και δωρα γλυκισματα για παιδια και μεγαλους.
.Ελπιζουμε να καταφερουμε και εν οψει Πρωτοχρονιας να ειμαστε με τα καλυτερα προς τις οικογενειες μας που στερουντε σημαντικα .Σας ευχομαι ολοψυχα καλες γιορτες φωτεινες με Υγεια ευλογια και η Γεννηση του Θεανθρωπου να γεμισει αγαπη για το συνανθρωπο και να ξυπνησει την αλληλεγγυη στις καρδιες ολων























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου