Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Γεύματα Αγάπης από την " Α.Σ ΤΟΛΜΗ Κιλκίς" .

 Γεύματα Αγάπης από την " Α.Σ ΤΟΛΜΗ Κιλκίς" .


"Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας" ν Κιλκίς
Ευχαριστεί θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο "Α.Σ ΤΟΛΜΗ Κιλκίς" για τη πρωτοβουλία γεύματα αγάπης στηρίζοντας τη Καθημερινή μας Δράση γευμάτων σε άτομα που δε έχουν τη πολυτέλεια του σπιτικού Φαγητού.Γιατί η "Τόλμη" ειναι μία και το αποδεικνύει συνεχώς με τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς! Συγχαρητήρια στην οικογένεια Λεμονίδη
Κινήσεις αλληλεγγύης αγάπης που μας συγκινούν ιδιαίτερα και αναδεικνύουν τη ευαισθησία σεβασμό στο συνάνθρωπο που περνάει δύσκολα.
Σας ευχαριστούμε που είστε Πάντα δίπλα στο Κοινωνικό μας έργο και λίγο πρίν τις γιορτινές στιγμές προσφέρετε απο τα πιο ακριβά Γεύματα μύδια μπακαλιάρο σουπιά στιφάδο, καλαμαράκια με συνοδεία ρύζι πατάτες, χταπόδι με μακαρόνια ,πέρκα κλπ χαρίζοντας γεύματα σε άνθρωπους που πραγματικά δυστυχουν γύρω μας και περνούν τον δικό τους Γολγοθά με τρομερή αξιοπρέπεια. .
Σας ευχομαστε ολόψυχα Υγεία Καλές γιορτές φωτεινές σαν τη ψυχή σας σα τις πράξεις σας , με ευχή καρδιάς οι συνεργασίες αυτές να παραδειγματιζουν και να γεμίζουν τις απελπισμένες ψυχές που πραγματικά καταθέτουμε τη ψυχη μας σε κάθε προσωπικό πρόβλημα των ωφελούμενων οικογενειών μας.
Το Μαζί Μπορούμε μας γεμίζει χαρά αισιοδοξία οτι τα δύσκολα των καιρών που ζούμε μαζί ενωμενοι θα τα κάνουμε πιο ευκολα.
Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό στο κοινωνικό μας έργο και την ακόμη μια φορά υπέροχη σας πρωτοβουλία.Καλά Χριστούγεννα και με Επιτυχίες που θα καμαρώνουμε πάντα ο νέος χρόνος στην " Α.Σ ΤΟΛΜΗ Κιλκίς" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου