Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Ευχαριστήρια Επιστολή στον ανώνυμο χορηγό μας που επί 5 μήνες διασφαλιζε για 50 οικογένειες κρέας σπορέλαιο απορυπαντικα πληντυριου χλωρινες αβα για πιάτα βιταμ κασερι παριζα σε μηνιαία βάση.







 Στην πιο παγωμένη ημέρα της εβδομάδας χαρμόσυνα χτύπησε το τηλ μας απο τον ανώνυμο χορηγό μας που θα σταθεί σήμερα σε οικογένειες μας με πρόβλημα υγείας άπορες οικογένειες που επί 5 μήνες στέκετε με τη ψυχη του δίνοντας ανασες αλληλεγγυης ανθρωπιάς δίπλα σε κάθε οικογένεια που περνάει το δικό της γολγοθα.

Οι παραλαβές σήμερα ήταν για 50 οικογένειες που θα λάβουν κοτόπουλο κασερι βιταμ αβα για τα πιάτα απορυπαντικο υγρο πληντυριου ,χλωρίνη και σπορέλαιο.
Από νωρίς οι εθελοντές με φορτηγό παρέλαβαν τη μεγάλη δωρεά που δεχθήκαμε σημερα και παραδωσαν στα κεντρικά για να κάνουμε τις ετοιμασίες στηρίζοντας 38 οικογένειες συνολικά και για άλλες 12 θα κάνουμε πακέτα όταν στηρίξει ο κόσμος με κρέας τηγάνια κλπ.Συνολικα παραλάβαμε από 50 είδη σε κάθε είδος εκτός τα κοτόπουλα που ήταν για 38 οικογένειες.
Το λάδι ανάλογα αν ήταν μόνογονεικες ήταν ένα λίτρο 2 κλπ και 5κιλο η πολύτεκνη οικογένεια ή με προβλήματα υγείας .Αν και το κρυο ήταν τσουχτερό φαινετε από το κασκόλ γάντια που εθελοντές ετοιμαζαμε λόγω του μικρού χώρου μας εδώ να έχουμε πακέτα ετοιμασίες παραλαβές παραδόσεις παρ όλα αυτά ως τις 4 πάρα ολοκληρώσαμε όλα τα πακέτα και παραδόσεις σε δικαιούχες οικογένειες. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που ήταν δίπλα από το πρωι ως αργά το μεσημέρι και με αποστολες σε αποθήκη που ο κόσμος προσφερε είδη νοικοκυριού.
Ευχαριστήρια Επιστολή στον ανώνυμο χορηγό μας που επί 5 μήνες διασφαλιζε για 50 οικογένειες κρέας σπορέλαιο απορυπαντικα πληντυριου χλωρινες αβα για πιάτα βιταμ κασερι παριζα σε μηνιαία βάση. Από χιλιάδες χλμ μακριά η αλληλεγγύη στήριξη ήταν μέσα απο τη καρδια του ,και μέσω πληρωμής μετά από συνεννόηση είδη πρώτης ανάγκης κάθε μήνα 50 από οικογένειες με πρόβλημα υγείας μοναχικά άπορα παιδιά και στήριξη στο συσσίτιο μας ήταν η μεγάλη ανάσα βοήθειάς προς τις ωφελούμενες οικογένειες μας .Τον ευγνωμωνουμε για όλη τη απλόχερη στήριξη αλληλεγγύη που από καρδιάς προσφερε και θα ευχόμαστε στο έργο μας να βρίσκουμε τέτοιες ψυχες που στεκοντε υποστηρικτικα δίπλα στο αγωνα μας και στις οικογενειες μας .Ευχόμαστε ολόψυχα Καλές γιορτές φωτεινές με υγεία και να αποτελέσει παραδειγμα η αλληλεγγύη του σε όλους μας .Σας ευχαριστούμε θερμά για ολα.Καλα Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένος ο νέος Χρόνος με Υγεία ευλογία .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου