Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή " Το Αμερικανικό Σχολείο "Pinewood American International School of Thessaliniki "

 Ευχαριστήρια επιστολή






Υπογράφει η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς κ Κουρουζίδου Γ.Χριστίνα .
Ευχαριστούμε θερμά " Το Αμερικανικό Σχολείο "Pinewood American International School of Thessaliniki "
μια ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την πρωτοβουλία συλλογής Πακέτα Δώρων Αγαπης για Παιδιά για τα παιδιά των οικογενειών που στηρίζει ο "Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς ".
Ευχαριστούμε που στις σημαντικές στηρίξεις Φορέων συμπεριλάβατε τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο μας μια πρωτοβουλία της καθηγήτριας Δαλάκα Ελενη που βρήκε τεράστια ανταπόκριση απο το Μαθητικό συμβούλιο Μέσης/Λυκείου της κοινότητάς Pinewood με ισχυρό το αίσθημα όλων των παιδιών της προσφοράς δώρων σε άλλα παιδιά.
Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά είστε πάντα δίπλα στο κοινωνικό μας έργο και πάντα με απίστευτη αλληλεγγύη στηρίζετε και ενώ προτάθηκε η ιδέα να στηρίξει παράλληλα με άλλους Φορείς Θεσσαλονίκη και συλλογή για το σύλλογο μας η πρόταση έγινε πράξη και σήμερα δεχθήκαμε μια τεράστια συλλογή που συγκεντρώθηκε χάρη στην απίστευτη γενναιοδωρία της Μαθητικής κοινότητάς μας Pinewood, μαθητικό συμβούλιο Μέσης/Λυκείου, που μας παρέδωσαν πακέτα με συλλογές παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες.
Τελικά το Ολοι Μαζί Μπορούμε έχει φωνή όταν η αγάπη για στήριξη προσφορά δε σταματάει στη χιλιομετρική απόσταση
Μας τιμάει ιδιαίτερα η πρωτοβουλία σας ο σεβασμός σας στο κοινωνικό μας έργο για ακόμη μιά χρονιά .
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές γιορτές Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και ενα δημιουργικό 2024..
Σας ευχαριστούμε Θερμά γιατί με τις κινήσεις σας θα χαμογελάσουν πολλά παιδιά που στηρίζουμε και αξίζουν τη αγάπη αλληλεγγύη όλων μας !
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου