Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

παρασκευη 30/12πακετα στηριξης δωρα γλυκα κρεατικα τροφιμα










 Η σημερινή ημέρα μας βρήκε από πολύ πρωι στα κεντρικά του Συλλόγου για ετοιμασίες σε ειδη δώρων για παιδια εφηβους μοναχικα μας παληκαρια και με τη αλληλεγγυη σας εγινε για αδιαχώρητο σε πακετα απο ολα αυτα και γλυκισματα σε καθε πακετο και παραλληλα αγορές σε όσες ελλείψεις είχαμε στα πακέτα τροφίμων που θα ενισχυαμε τις οικογένειες. Η μεγαλύτερη χαρά να ετοιμάζεις πακέτα που θα σκορπίσουν χαμόγελα σε παιδιά .Η Νανσυ με τη αδερφή της που ήρθε από Λάρισα και δε ξεχνάει ποτέ όταν ερθει Κιλκις να μας επισκεφθούν. Μας γέμισαν με τα παιδιά τους που καθε μικρό κρατούσε σακούλες με λιχουδιές γλυκισματα για να προσφερουν οτι αγορασαν τα παιδια τους για τα αλλα παιδια .Οι πιο γλυκές στιγμές να αγοράζουν τα παιδιά με γονείς παιχνίδια δώρα γλυκά λιχουδιές για αλλά παιδάκια και να κουβαλάνε τις σακούλες στο σύλλογο τα παιδακια.

Αυτη είναι η μαγεία υλών ημερών δώρα αγάπης από τα πιο αθώα πλάσματα για αλλά παιδάκια. .
Παραλληλα μας άφησαν 40 ευρώ για αγορές ότι θεωρούμε σημαντικό και 100 ευρω φίλος με ευχές να συνεχίζουμε για πολλά χρόνια το κοινωνικό μας εργο.
Σας ευχαριστούμε που ειστε όλοι δίπλα στο όμορφο αυτό αγώνα προσφοράς στο συνάνθρωπο.
Τα πιο όμορφα πακέτα σήμερα ετοιμάζονται όλη ημέρα που αφορούν τα παιδια.Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πατήρ Ιωάννη Ξενιτιδη που άφησε τα πάντα αρκεί σήμερα να μας εξυπηρετήσει να βρεθεί στο εργοστάσιο Κουκάκη να κάνει παραλαβές και να αναλάβει και μέρος πακέτων διανομές. Φετος το πνεύμα αλληλεγγύης μας βρίσκει με αγγαλιασμα Πατέρων εκκλησίας εθελοντές μας που γινόμαστε αλυσίδα αγάπης αρκεί η μεγάλη παραλαβή επιδόρπια να παραδωθούν αμμεσα σε όσες περισσότερες ωφελουμενες οικογενειες γινετε.Οι εθελοντές μας και σήμερα ως αργά το βράδυ η κ Άννα Μαίρη Φώτη Ελπίδα Τάσος Ιορδάνης Κώστας Ανέστης ήταν παρών από το πρωι ως 7 και μισή σε αγορές διανομές και ετοιμασίες πακετων.Θερμα ευχαριστούμε την ομάδα Εθελοντριων που από τη αποθηκη ετοίμασαν συσκευασίες 150 δώρων που παρέλαβαν αππ εκεί οι ωφελούμενες οικογένειες μας .Τις τελευταίες αγορές σε κρεατικά τυρί τυροπιτοειδη ψαρικά γλυκισματα αξίας 130 σχεδόν ευρώ έκαναν εθελοντές και διένειμαν σε ωφελουμενες οικογενειες. Μας ενημέρωσαν ότι υπάρχουν 3 παληκαρια που θέλουν να βοηθήσουμε σε είδη φαγητών σε κονσέρβα αύριο ως τις 1 η ώρα το μεσημέρι που θα έρθουν να παραλαβουν οι λειτουργοί των κοινωνικών υπηρεσιών, θα έχουμε έτοιμα σε κονσέρβα φασολια κεφτεδακια ντολμαδακια ψαρι ψωμάκια τοστ βιταμ μαρμελάδα και ότι θεωρούμε ότι θα καλύπτει φαγητό τους αυτές τις ημέρες .
Ρωτήσαμε επειδή αφορά οικογένειες που ασχολούνται λειτουργοί αν θέλουν να τους στέλνουμε φαι μήπως ντρέπονται τα συσσίτια διακριτικά θα στηρίζουμε είπαν μόνο ότι είναι σε έτοιμο φαι.
Αρα δείτε πως μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε αυτά τα 3 μοναχικά προβληματικά άτομα σε είδη έτοιμου φαγητου κονσέρβας (δεν ξέρουν καν να μαγειρεύουν ).
Από τη νέα χρονιά θα ενημερωθούμε αναλυτικά από τη κ Έλλη σε λεπτομέρειες πως μπορεί να βοηθήσει η ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη περίσταση που ζούνε αυτά τα ατομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου