Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

ΓΕΥΜΑΤΑ 25/12 ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΣΑ ΣΕ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ







 "Υπάρχουν όμορφες ψυχές που μας διδάσκουν το νοημα της ημερας των Χριστουγέννων της Γεννησης του Θεανθρώπου. "

Ολοι αυτή τη ημέρα θα προβάλλουν τα τραπέζια, το οικογενειακό περιβάλλον με τα φαγητά και όμως υπάρχουν ξεχωριστές ψυχές που πρώτα θα νοιασθούν για το Συνάνθρωπο και θα αφιερώσουν τη ημέρα αυτή σε προφορές Γευμάτων ,και μετά τις ετοιμασίες για το σπιτικό τους .
Με τις πιο όμορφες πράξεις αλληλεγγύης και το αληθινό μήνυμα της Γεννησης του Θεανθρώπου Αγάπη αλληλεγγύη στο Συνάνθρωπο η Ανασα Ευαισθησιας φίλη μετά την Εκκλησία έκανε πρώτα 10 μερίδες φαγητό και 24 γλυκά ψωμάκια πακέτα ώστε σήμερα η ημέρα αυτή να είναι προσφορά αγάπης σε άνθρωπους που είναι χωρίς γονείς χωρίς τη πολυτέλεια Χριστουγεννιατικο Τραπεζι.Κυματα αγάπης και αισιοδοξίας ότι Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που το εγω το έχουν σε δεύτερη μοίρα αρκεί να προσφερουν αληθινά αγάπη στήριξη εκεί που ειναι μοναχικά ατομα.
Με τη αγαπη στη καρδια ευχαριστώ για το διδαγμα που είναι της Γέννησης του Θεανθρωπου αγάπη δίπλα στο συνανθρωπο.Το να νοιασθεις να αφιερώσεις τη ημέρα αυτή για μοναχικές ψυχές να χαρίσεις ζεστασιά γιορτινή να γεμίσεις το άδειο τραπέζι και μετά να μαγειρέψει για το σπιτικο σου οικογένεια παιδιά σπανιζει.Κι είμαστε τυχεροί στη Ανασα Ευαισθησίας που έχουμε δίπλα στο κοινωνικο μας εργο τέτοιες ψυχες. Η ευλογία είναι να σκέφτεστε πρώτα τον διπλανό και μετά το εγώ μας .Αυτά είναι Χριστούγεννα. Και χθες είχαμε από τη φίλη γεύματα γλυκά και 2 μέρες δώρα σε μικρούς μεγάλους. Οι ευχές μας να είναι με υγεία ευλογία και να μας θυμίζει οτι τα Χριστούγεννα πρέπει να τα βρούμε στη καρδιά μας Αγάπη σεβασμός στο συνάνθρωπο στήριξη νοιαξιμο.
Σας ευχαριστούμε που την πιο Αγία ημέρα ευλογησατε με πράξεις θεαρεστες τον Συνάνθρωπο .Στη τοσο συγκινητική κίνηση Αγάπης προσφοράς Γευμάτων γλυκών σε μοναχικά μας άτομα είχαμε και εορτάζοντες που δε παραλειψαμε να προσφερουμε γλάστρες με άρωμα γιορτινό να χρωματισουμε με άρωμα αγάπης ανασες ελπίδας ότι κανεις δε θα στερείται και όσο μπορούμε θα προσφερουμε χαρά ελπίδα . Με γεμάτη τη καρδια κι ελπίδα ότι η Γέννηση του Θεανθρωπου θα θα γίνει πολύτιμο δώρο στις καρδιές μας για να προσφερουμε αλληλεγγύη στους συνανθρώπους βρήκαμε το πραγματικό νόημα της σημερινής ημέρας που ευχόμαστε το άστρο της Αγάπης να μας οδηγεί και στο νέο χρόνο καθημερινά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου