Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

01/02/2024 διανομες κρεατικα ψαρι αρακα τροφιμα μακρας διαρκειας και αποστολες πακετων μεσω Βοηθειας στο σπιτι

 Ευχαριστούμε πολύ την Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κ Κατερίνα Ζιουτα που με την ευαισθησία της μερίμνησε άμμεσα ώστε κάθε μήνα να παραδίδοντε τα πακέτα που ετοιμαζουμε τροφίμων κρεατικών Απορυπαντικών λάδια είδη καθαριοτητας σπιτιού και προσωπικής υγειινης χαρτικά και τρόφιμα μακράς διαρκείας σε οικογένειες που είναι σε μακρινά χωριά.

Είναι πολύ σημαντικό να γινοντε γέφυρες αγάπης όλοι μαζί για ένα σκοπό τη καλύτερη ζωή στο συνάνθρωπο και ιδιαίτερα οικογένειες που περνούν τρομερά προβλήματα υγειας ειτε οι γονείς ειτε τα παιδιά.... τετραπληγικη παραπληγια σκληρυνση κατα πλακας καρκινος και ολα οσα ζουμε καθημερινα προβληματα υγειας τοσα χρονια που ειναι χρεος μας να δειξουμε την αλληλεγγυη μας διπλα σε τετοιες οικογενειες ..
Με τις ετοιμασιες των πακέτων στήριξης από τους εθελοντές παραδώσαμε τα πακέτα που με πολύ αγάπη ετοιμασαμε.
Με τρομερή χαρά ενημερωθήκαμε οτι επέτρεψε απο εξετάσεις μέλος που στηρίζουμε και εδώ κι ενα χρόνο περνάει πρόβλημα σοβαρό υγείας, μονογονεική οικογένεια με μια μεγάλη αγωνία να μάθουμε αποτελέσματα αφού τη Παρασκευή που τη περιμέναμε να παραλάβει τα πακέτα ήταν σε γιατρούς. Με τη παραλαβή σήμερα που δώσαμε τη πιο σφιχτή αγγαλια μας ενημέρωσε οτι περιμένει από εβδομάδα τα αποτελέσματα ογκολογου αλλα ολες οι εξετάσεις ηταν αισιόδοξες.
Με Χαρούμενα νέα από τη φίλη που παραδώσαμε σήμερα τη στήριξη που μηνιαία παίρνει με χαρτικά απορυπαντικα πληντυριου σπορέλαιο κοτόπουλο ψάρια αβα για πιατα και τροφιμα μακρας διαρκειας με ευχές μέσα από καρδιά μας να μας φέρει τη επόμενη εβδομάδα τα πιο ευχάριστα νέα .
Οι ευχές μας να τη συνοδευουν και η Παναγία να τη προστατεύει.Αυτές τις ημέρες καθημερινά ακούμε οτι χάνετε καποιος φιλος γνωστός .... βαρύ το πένθος σε οικογένειες καθημερινα... ας προσεχουμε την υγεια μας, ας γεμιζουμε αγαπη στη καρδια μας ας νοιαζομαστε ,ας βοηθαμε γιατι αυτα μενουν σε αυτο το συντομο κοσμο .... δυστυχως ακομη μια νεα απωλεια στιγματιζει τη τοπική κοινωνια σημερα ,της Κικης Καναροπουλου που ευχομαστε καλο ταξιδι στο Φως η ψυχη της, και κουραγιο στους οικειους της ...
Υγεία ευχή για ολους γιατι ειναι το μεγαλυτερο δωρο που μας δωθηκε ...
Ας μαθουμε να αγαπαμε αληθινα να προσφερουμε με τη καρδια μας γιατι κανεις δε παιρνει τιποτε μαζι του και οι πραξεις μας μενουν οτι καλο καναμε ... με πολυ στεναχωρια για τις απωλειες θα πω τη μοναδικη λεξη ας ειμαστε κοντα στο θεο με πραξεις που αρεσουν στο Θεο και οχι στα ματια του κοσμου ... καλο απογευμα οσο γινετε στο καθενα ....









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου