Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

28/02/2024ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΗΝΑ

 






Τρίτη 27/02/2024 απο πολυ νωρις ξεκινησαν οι ετοιμασίες για μια ακομη δύσκολη ημέρα με τσ τελευταία πακέτα του μήνα που θα παραλάβουν οι οικογένειες.Να ευχαριστήσουμε την Ανωνυμη Εταιρεία για τη τεράστια μηνιαία στήριξη τον Δεσμό Μ.Κ.Ο και το δίκτυο Κοινωνικής δικτύωσης αλληλεγγύη και τα μέλη που στηριζετε τα πακέτα των οικογενειών που μας χρειαζοντε. Σήμερα 3 νέες οικογενειες προστέθηκαν στις οικογένειες που πρέπει να στηρίξουμε κσι συνολικά 15 οικογενειες στο μήνα Φεβρουάριο μας φέραν τα απαραίτητα δικαιολογητικα γνωμάτευση ιατρού για να στηρίξουμε όσο μπορούμε. Χρειάζονται τη δική μας αλληλλεγυη και οι δυνατότητες κρύος των 50 οικογένειων που στηρίζει η δωρεουχου εταιρεία μπορούμε επιπλέον 20 οικογένειες. Με τη στήριξη όλων σας θα μπορούμε να μη αρνουμαστε,να μη λέμε δε έχουμε και να βοηθαμε περισσότερες οικογενειες.Να ευχαριστούμε τον Θεό μας έλεγε ένας Πάτερ που ήρθε η Ανώνυμος Εταιρεία και χορηγεί κάθε μήνα κάποιο αριθμό οικογενειών ,τα εργοστάσια και εταιρείες που στέκοντε σε ολους τους συλλόγους που επιτελούμε κοινωνικό έργο και όλους εμάς τους εθελοντές που αφιερώνουμε 20 ημέρες επι ατέλειωτες ώρες καθημερινά για όλες τις ετοιμασίες για να παραλάβουν τα ολοκληρωμένα πακέτα η κάθε οικογένεια.

Απο τη οργάνωση επιμέλεια παραλαβή, μέσα μεταφοράς ,ετοιμασίες πακέτων ,αγορές σακούλες, συλλογή κιβώτια κάλεσμα δικαιούχων, παραλαβή φόρτωση ξεφόρτωμα , καθε μηνα με γόνατα διαλυμένα ,μέση απο τα βάρη και τένοντες στα χέρια και τουλαχιστον λεμε οτι καταφεραμε κατι στο δυσκολο χειμωνα με τη ευλογια ολων οσων προανεφερα και μελων που στηριζετε τα πακετα τροφιμων .
Επόμενο μήνα Μάρτιο βάζουμε στόχο σε κάθε οικογένεια να καταφέρουμε στα πακέτα να περιέχει ενα κιλό ελαιόλαδο.
Ελπίζουμε οτι θα είμαστε μαζί και στη δράση αυτή. ώστε να εμπλουτίσουμε και με αυτό το είδος τα πακέτα των συνανθρώπων μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου