Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

πεμπτη 15/02/2024Στηριξεις μελων σε καφε νες γλυκισματα ,στηριζουμε με φιαλες υγραεριου απορους,διανομη μαγειρεμενα φαγητα
















 Η ευλογία πρωί πρωί στο σύλλογο από ψυχές που η αλληλεγγύη είναι μέσα στη καρδιά τους και καθημερινά δείχνουν την αγάπη τους στο συνάνθρωπο. Γιατί περνάμε πάντα το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ίσοι σε στη τη ζωή και σεβόμαστε τον άνθρωπο που στηρίζουμε ώστε να έχει ότι όλοι μας .Άλλωστε το αποδεικνύουν τα πακέτα τροφίμων που στηριζοντε η κάθε οικογένεια αλλά και τα μέλη που ανταποκρινεστε σε εκκλήσεις. Ευχαριστούμε θερμά για τη αλληλεγγύη ψυχής που λάβαμε για τις ωφελούμενες οικογένειες σήμερα από ιδιοκτήτρια καταστήματος ανώνυμη.

2 κιλά ελληνικό καφέ και 2 κιλά νές καφέ χορηγία προς τις οικογένειες μας σε συσκευασίες για κάθε οικογένεια και ιδιαίτερα τα παληκαρια που είναι στα συσσίτια και τα μοναχικά άτομα.Αν είχαμε στη Ελλάδα σαν εσάς κ Χριστίνα 10 γυναίκες, που είστε παράδειγμα της αλληλεγγύης, αν θέλω τα προλαβαίνω όλα, του εθελοντή του ακούραστου ,δε θα ήταν έτσι η χώρα του καναπέ και του ίντερνετ.
Μας δίνετε τόσα Χρόνια κίνητρο να μη τα παρατάμε στα δύσκολα και σας ευχαριστούμε που υπαρχετε .Αφού μας έδωσε ευχές για υγεία μας άφησε τα πακέτα που δεχθήκαμε ενίσχυσης των πακέτων τροφίμων διανομών του μήνα......
Πείτε μου πόσο συγκίνηση μπορεί να νοιώθουμε όταν ένας νεαρός μας επισκέπτεται να αφήσει 5 κούτες 50 κιλά κριθαράκι για να ενισχύσουμε τα πακέτα τροφίμων στις διανομες,και να μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας .Πόσος κόπος πίσω από κάθε ετοιμασία. Μόνο εμείς ξέρουμε όλη τη διαδικασία κι εσείς που έρχεστε μας επισκέπτεστε και ζείτε τις πραγματικές συνθήκες που περνουμε εδώ μεσα.Καταφεραμε 120 κιλά ρύζι να ετοιμασουμε σε 10κιλά σακιά που λάβαμε χορηγία ώστε να ενισχυθούν τα πακέτα τροφίμων μήνα Φεβρουαρίου. Όταν αγαπάς το εθελοντισμο όλα γινοντε με μεράκι αγάπη ηρεμία υπομονή.Η αγάπη αλληλεγγύη απο Γερμανία και σήμερα στην Ανάσα.

Η Ανάσα Ευαισθησίας είναι ο σύλλογος όλων μας.Καθε μέλος αγγαλιάζει στηρίζει με όλη του τη καρδια είτε από Κιλκίς είτε από διάφορες πόλεις Ελλάδος αλλά και εξωτερικό ιδιαίτερα Έλληνες της Γερμανίας που δείχνετε διαρκώς το σεβασμό στο κοινωνικό μας έργο.
Σήμερα το δέμα Αγάπης έχει διαφορετικό περιεχομενο.
Στηρίζει φίλη απο Γερμανία τα γεύματα Αγάπης που καθημερινά ετοιμαζουμε σε συστατικά παρασκευής φαγητών.
Σε μια συζήτηση αναφέραμε ότι είναι ακριβά οι κύβοι κνορ,σε βοδινό η κότας ενώ Γερμανία είναι σε μεγάλα πακέτα κι ορίστε σήμερα ότι συζητήσαμε που μας ήρθε έκπληξη με δέμα αγάπης .
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη φίλη που πραγματικά με συγκινεί κάθε φορά με τις κινήσεις της .Τις ημέρες αυτές χρειασθηκαν μποτιλιες φιάλες υγραερίου άτομα που στηρίζουμε. Αγοράσαμε και στείλαμε τις 2 ημέρες φιάλες σήμερα απόγευμα από το κατάστημα του κ Βαλαβανη θα σταλθεί πληρωμένη μποτιλια από μέλος μας στη κοπέλα με τη μητέρα με τα προβλήματα υγείας και απομένει μια ακόμη πληρωμένη για τη κοπέλα αυτή που εν όψει μήνα Δεκεμβρίου στηριξατε με 5 φιάλες υγραερίου .
Ακόμη μια φιαλη για τα μοναχικά παληκαρια μας,μας ενημερώνουν οι ιδιοκτήτες ότι πλήρωσε κύριος που δουλεύει σε δημόσια υπηρεσία άρα εξασφαλίσαμε ακόμα μια φιάλη για ένα μας παιδι.
Απο εβδομάδα όμως θα έχουμε ανάγκη τη βοήθεια σας και θα προβούμε σε νέα έκκληση για φιάλη που μας ζήτησε μονογονεικη οικογένεια για να μαγειρέψει.
Ευχαριστουμε όσους δε ξεχνάτε και στηρίζετε όσους μας χρειάζονται.
Θα δούμε αν το ένα μας παληκαρι που πρόσφατα ήταν νοσοκομείο με πρόβλημα στη καρδιά μας είχε ζητήσει φιάλη αν έχει βγει αν είναι να του στείλουμε αύριο τη φιαλη.
Ενωμένοι θα τον βγάλουμε αυτόν το δύσκολο χειμώνα .Από το πρωί με τόσες όμορφες στιγμές από τα μέλη μας ούτε το κρυο μας πτόησε για τις ετοιμασίες ,ούτε χάσαμε στιγμή να στείλουμε τις στηρίξεις σε πακέτα τροφίμων με μέλι ζυμαρικά καφέ ελληνικό νές μαρμελάδες βιταμ κονσέρβες κρέατος φασολια χαρτι υγειας γάλατα μακράς διάρκειας σε μόνογονεικες οικογενειες που δε μπόρεσαν να Πάρουν το Κεα επειδή έληξε η κάρτα και μας είπαν ότι έχετε για τα παιδιά να μαγειρεψουμε. Πιστοί στη διανομή Γεύματα αγάπης με το παστίτσιο και γιουβαρελακια σούπα στα άτομα που στηρίζουμε.Ανακοίνωση Ημέρα διανομών μήνα Φεβρουαρίου.
Οι διανομές πακέτων τροφίμων θα γίνουν από εβδομάδα με τη ολοκληρωμένη παραλαβή χορηγίας της ανώνυμου Εταιρείας που θα στηρίζει όλο το χρόνο κάθε μήνα 50 ωφελούμενες οικογένειες μαζί με τα συσσίτια μας.Για τις φιλες απο Γερμανια που μας στηριζετε παντα χρειαζομαστε τη στηριξη σας σε αυτο το ειδος οχι σε παστα κοτας αλλα παστα βοδινου .Μας ειναι ιδιαιτερα σημαντικο στα γευματα που ετοιμαζουμε. Μας ειναι ιδιαιτερα σημαντικο στα γευματα που ετοιμαζουμε και σε μεγαλυτερη συσκευασια
Θα ανακοινώσουμε από εβδομάδα ακριβή ημέρα και ώρα παραλαβής από δικαιούχες οικογένειες, των πακέτων τροφίμων στήριξης του μήνα Φεβρουαρίου.

Είναι σημαντικό να ακούς και να πράττει με τη καρδια σου.Και ποιο σημαντικό να στηρίζεις ιδιαίτερα εκκλησεις που θα σκορπίσουν στα παιδια χαμόγελα ευτυχιας.

Πακετα με σοκολατωδη και λιχουδιές για παιδια αλλά και ελληνικό καφέ σαμπουάν μια σακούλα αγάπης με όλα αυτά τα είδη που με πολύ αγάπη μέλος μας καλημερισε αρκεί να ενισχύσει τις εκκλησεις για τα πακέτα των ωφελούμενων που στηρίζουμε.
Ευχαριστούμε για τη πολύτιμη στήριξη αλληλεγγύη ώστε να ενισχυθούν τα πακέτα του μήνα με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδια και σε είδη που δε περνουμε ποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου