Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Σαββατο17/02 δωρα σε εορταζοντες,στηριξη απο παραγωγους γειτονιας στηριξεις εξοπλισμου βρεφικου ρουχα παμπερς κλπ

 




















Την ημέρα μας σήμερα τη ξεκινήσαμε με δωράκια που προσφεραμε σε εορτάζοντες Χαράλαμποι,που το προηγούμενο Σάββατο βρεθηκαμε απροετοιμαστοι για δωράκια. Κάλτσες σαμπουάν κονσέρβα ψάρι και μπισκότο γλύκισμα με τις ευχές μας για υγεία ένα μικρό δώρο ένδειξη αγάπης και αισιοδοξίας ότι πάντα θα θυμόμαστε και θα νοιαζομαστε .

Ευχαριστούμε θερμά τους παραγωγούς της γειτονιάς που ενισχύουν με τα ειδη παραγωγής τους κάθε Σάββατο και είναι δίπλα στο έργο μας .Αλλά και τα μέλη που μας επισκεφτηκατε για ανανέωση συνδρομής αλλά και να ενισχύσετε με τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Οι εθελοντές μας ήταν εδώ ώστε να φύγουμε νωρίτερα από το σύλλογο να ετοιμασουμε τα Γεύματα Αγάπης με ποικιλία φαγητών που χθες και σήμερα με τόσο αγάπη ετοιμασαμε.Ψαρια τηγανητα φακη μακαρόνια απλά μακαρόνια με κιμά γιουβαρεσουπα,φιδε σούπα , παστίτσιο ,κρεατοσουπα,κονσέρβες ψάρι λάχανο τουρσί παντζάρι σαλάτα κουνουπιδι μπροκολο γλυκά λουκάνικο πίτες τυροπιτακια μηλοπιτακια σπανακόπιτα.
Αν και σήμερα όχι μόνο εθελοντές αλλα και μέλη όπως όλη εβδομάδα στηριζετε με είδη ρουχισμού παιχνίδια ακόμη και σήμερα έγινε η προσφορά το αδιαχώρητο στην αποθηκη.Μελη πήραν τα κλειδιά αρκεί να πάνε όλα τα είδη που θα πρόσφεραν αυτοί η συνάδερφοι σε δουλειά αρκει να βοηθησετε τις οικογένειες που στηριζουμε.Πραγματικα ενημερωνομαστε οτι εγινε το αδιαχώρητο απο τη αγάπη κι αλληλεγγύη προς τις οικογένειες στη αποθηκη. Καλουμαστε μετά τις αποστολές γευμάτων να πάμε αποθηκη ώστε να στείλουμε αμάξια γεμάτα με ότι εκκλησεις αφορούν οικογένειες με παιδιά ρούχα παπούτσια παιχνίδια αλλά και είδη νοικοκυριού κουβέρτες σεντόνια καλλυματα καναπε μαξιλαροθηκες και πολλά είδη δώρων από το κατάστημα Baby go παπούτσια για παιδιά επώνυμα πανάκριβα και ρουχαλακια δώρα .Οι εθελόντριες μας γέμισαν τα αμάξια χωρίς να έχει χώρο για αλλά πράγματα αρκεί να προσφερουμε όσο περισσότερα πράγματα γινετε.
Από τις 3παρα ως 8 και οι εθελόντριες που με μια λεξη χρειαζόμαστε βοήθεια ήταν εδώ αρκεί να ετοιμασουμε όλα αυτά βρεφικά είδη ρουχισμό παιχνίδια είδη νοικοκυριού που θα προσφερουμε αύριο σε εκκλησεις οικογενειων.Μεσα σε 300 τμ μέσα στο κρύο με τονους ρούχα επιπλα ένας χαμός που θέλει πάμπολλα χέρια να βοηθήσουν εδώ βάρη απίστευτα σε κάποια σημεία έφτανε το μισό ύψος της αποθήκης τα πράγματα καταφέραμε όλα αυτά που βλέπετε να ετοιμασθουν.
Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι κι όμως αντέξαμε και καταφέραμε όλο αυτόν το όγκο προσφοράς να τον τακτοποιησουμε να κάνουμε πακέτα στήριξης οικογενειων σε ρούχα παιχνίδια παπούτσια βρεφικό εξοπλισμό που θα έρθουν αύριο να παραλάβουν οικογενειες και όλη τη εβδομαδα.Ενα τεράστιο ευχαριστώ στους εθελοντές που εδω έχει καθημερινά τρομερή κούραση βάρη και δεν καθεσε λεπτο που παραμένουν πλάι στο αγωνα αφήνοντας σπίτια οικογένειες ερχοντε από χωρια αρκεί να μπορούμε όλοι μαζί με ότι προσφέρει ο κόσμος να βοηθαμε όσες περισσότερες οικογενειες γινετε.
Φιλη πληρωσε μποτιλια στο καταστημα του κ Βαλαβανη τη Δευτερα το παληκαρι που ενημερωθηκαμε οτι βγηκε απο το Νοσοκομειο θα εχει ζεστουλα χαρη στη φιλη αυτη .
Σας ευχαριστουμε που στηριζετε οσους μας χρειαζοντε.
Καλο Σαββατοκυριακο με τρομερη κουραση ολη τη εβδομαδα που εχουμε ζησει ολοι εθελοντες , ευχομαστε η εβδομαδα που μας ερχετε να ειναι πιο χαλαρη γιατι πραγματικα δε εχουμε αλλο δυναμεις .
Τι μας μενει? το χαμογελο απο οσους χαρισαμε αγαπη δε ειναι λιγο να ζεις τη συγκινηση στα δωρα οτι καποιος τους θυμηθηκε τους νοιαστηκε οτι γεμισαμε χαρα σε παιδια γονεις που γεμισαν τα σπιτια τους με οτι χρειαζοντε ...οτι θα εχουν φιαλη ,φαγητο τροφιμα δωρα σε παιδακια καινουργια παπουτσια ρουχαλακια .... και οτι αναγκη μπορεσατε να καλυψετε ..... στιγμες που τις ζεις και λες αξιζει το κοπο η καθε κουραση ....
Καλο ξημερωμα με υγεια σε ολο το κοσμο και καλη δυναμη σε ολους εμας εδω μεσα που καθημερινα δινουμε το δικο μας αγωνα σε ολες αυτες τις ετοιμασιες που με τη δικη σας αλληλεγγυη γινομαστε Ομαδα αγαπης προσφορας συμπαραστασης ελπιδα και αισιοδοξια σε οσους μας χρειαζοντε.
Ευλογημενο ξημερωμα
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Όλες οι αντιδράσεις:
6

Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Όλες οι αντιδράσεις:
3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου