Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

02/02/2024Γευματα απο μελος Κοτοπουλα μεριδες διανομες κρεατικα πακετα τροφιμων

 








Μία ημέρα δε θα κάθεστε μας λέει χαμογελαστά μέλος που μας προσφέρει 120 πακέτα γάλατα και 2 κουτες ζυμαρικά 3 κουτες μείγμα κεφαλοτύρι για μακαρονάδα 1 κούτα μερεντες 1 κούτα μαρμελάδα

ενώ εμείς χωμένοι στη αποθηκη προσπαθουμε να βγάλουμε ότι έχει απομείνει για τα τελευταία πακέτα στήριξης οικογενειων μας .
Από τις 10 ξεκινήσαμε με εθελοντές εθελόντριες έναν όμορφο αγώνα να ισιαξουμε το πίσω μέρος του συλλογου να μεταφέρουμε όλα τα κιβώτια για τα σημερινα πακέτα στήριξης και το πιο συγκινητικό ότι ακόμη και παληκαρια που σήμερα θα στηριζαμε βοηθούν στη μεταφορά βαριά κιβώτια .
Ευχαριστούμε τον ανώνυμο φίλο για τη προσφορα γάλατα και ζυμαρικά και τριμα για μακαρόνια μερεντα μαρμελάδες.Ανώνυμα πάλι ακόμη μια αγαπημένη φίλη της Ανάσας Ευαισθησίας που είναι διαρκώς πλάι στις οικογένειες σε κάθε έκκληση σήμερα δεχόμαστε στήριξη με μερίδες κοτόπουλα στα Γεύματα Αγάπης που καθημερινά και Σαββατοκυριακο γίνετε ετοιμασία και διανομή και εμείς συμπληρωσαμε και κεφτεδακια μαζί με τις μερίδες κοτόπουλο.
Ευχαριστούμε που το Νοιάζομαι Μοιράζομαι Προσφέρω μας το δείχνετε με τη καρδια σας με τόσο όμορφες πάντα κινήσεις αλληλεγγύης και διακριτικά είστε πάντα στο πλευρό όσων μας χρειάζονται.
Ευχες από καρδιάς για υγεία ευλογία .
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Όλες οι αντιδράσεις:
12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου