Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Τεταρτη 21/02.ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ Υπέρ Αναπάυσεως της Ψυχής,γευματα αγαπης στηριξεις μελων

 









Υπέρ Αναπάυσεως της Ψυχής της μητέρας της η φίλη Μαρία στη σημερινή ημέρα που είχε την απώλεια θέλησε να προσφέρει γλυκισματα μηλοπιτακια και τυροπιτακια με γεύσεις ποικίλες προς τα άτομα που στηρίζουμε.

Ευχομαστε Καλή Ανάπαυση των ψυχών !
Για τις εκκλησεις για μόνα σεντόνια για τις 3 νέες οικογενειες που σας ανακοίνωσαν και περιμένουμε να βρούνε σπίτι για να προσφερουμε είδη επίπλων ηλεκτρικών εξοπλισμού σπιτιού η φίλη Μαρία δε προσφερε μόνο γλυκά ,έκοψε σεντόνια διπλά, τα γαζωσε τα έκανε μονά...πραγματικα πολυ δουλειά τέλεια που τα ειδαμε, αρκει μαζί με πετσέτες να καλυφθεί και η ανάγκη έκκλησης αυτη.
Οι άνθρωποι της προσφοράς θα ξεχωρίζουν και θα μας διδάσκουν τη δύναμη του Νοιαζομαι στηρίζω Προσφέρω .
Γεύματα Αγάπης προσφέρει η Ανάσα Ευαισθησίας με 3 διαφορετικά μαγειρεμένα φαγητά σπανακορυζο ,κριθαρακι με κοτόπουλο και κρεατοσουπα με μοσχάρι κρέας. Η αγάπη καθημερινά δίπλα στους συνανθρώπους μας .
Δύο πακέτα 24 τεμάχια προσφερε φίλος μαρμελαδα για ενίσχυση των πακέτων του μήνα στήριξης που ετοιμάζουμε για τη Παρασκευή διανομές και τον ευχαριστούμε θερμά και επίσης φίλη που καθε μήνα καταθέτει χρήματα στο Τραπεζικό λογαριασμό Συλλόγου κατεθεσε 20 ευρώ που θα κάνουμε αγορές για τις ελλείψεις που καθημερινά σας αναφέρουμε. Βοηθάμε όσο μπορούμε ώστε τα πακέτα που στηρίζουμε να είναι ευπρεπές και όχι ένα μακαρονι ενα ρύζι μια φακη αλλά ότι χρειαζετε ένα σπιτικο.
Ευχαριστούμε που στηριζετε ο καθένας με ότι μπορεί τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε κάθε μήνα. Ο στοχος μας τον επόμενο μήνα είναι να καταφέρουμε από ένα ελαιόλαδο σε κάθε οικογένεια. Ελπίζω να το πετύχουμε όλοι μαζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου