Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Τριτη 06/02/2024 παραλαβη επιπλων και στηριξη απο τον Προεδρο Συντεχνιας αρτοποιων ν κιλκις

 







Όταν κάποιος είναι αλληλέγγυος θα μεριμνήσει να βρει φορέα ώστε να πάει κάπου ότι δε χρειάζεται και θα είναι χρήσιμο σε κάποια οικογένεια.

Πρωί δεχόμαστε ένα τηλ για παραλαβή τριθεσιο καναπέ και 3 πολυθρόνες και η μέριμνα είναι να οργανώσουμε την άμμεση παραλαβή απο τον χώρο που μας προσφέρετε.
Με την αγάπη για εθελοντική βοήθεια βρίσκετε μέσο μεταφοράς αλλά και γίνετε ομάδα ανδρών σύμπνοια ώστε να παραλάβουμε να φορτωθούν και να παραδωθούν στη αποθήκη μας για οποια από τις οικογένειες μας ή από κοινωνικές υπηρεσίες χρειασθούν.

Ευχαριστούμε θερμά γιατί το Ολοι μαζι μπορούμε ήταν και σήμερα στην Ανάσα Ευαισθησίας με ιδιαίτερη ανθρωπιά αλληλεγγύη ευαισθησία βοήθεια.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Συντεχνίας Αρτοποιών ν.Κιλκίς "ο Προφήτης Ηλίας " κ Νίκο Χατζηεφραιμιδη που εξασφαλίζει σήμερα 120 ψωμιά κουλούρια γλυκισματα προς τις ωφελούμενες οικογένειες του Συλλόγου μας.

Από το Φούρνο που διατηρεί στην Ποντοηράκλεια διασχίζει όλα αυτά τα χλμ αρκεί να προσφέρει τη αγάπη και να μας διδάξει την ανθρωπιά αλληλεγγύη.
11 χρόνια δίπλα στο κοινωνικό μας έργο με ασταμάτητη στήριξη. Ευχές απο καρδιάς για πολύ δουλειά και Υγεια ευλογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου