Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Παρασκευη 16/02/2024 προσφορες μελων ετοιμασιες πακετων διανομες φαγητων

 









Η Ιωάννα μας ήρθε με τη μικρουλα κορη της να μας πει μια καλημερα κι ευχές για καλή δυναμη. Μας πέτυχε στο αλαλούμ με 2 εθελοντές στο παταρι να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη να καλύψουμε εκκλήσεις. Το δίλημμα της Ιωάννας μας ήταν τι να κανει να βοηθησει.Να πάρει ελαιόλαδο η να πληρωσει φιάλη υγραερίου?

. Συμβουλεψαμε ότι μια φιάλη πλήρωσε μέλος ανάγκη είναι έστω κι ένα ελαιόλαδο ο καθένας να πάρει θα μπορουμε στις διανομές αππ εβδομάδα σε 55 δικαιούχες οικογένειες να συμπληρώσουμε και ελαιόλαδο που δε εχουν πότε τα πακέτα μας.
Η έκκληση μας ανταποκρινετε με 2 ελαιόλαδα και για άρρωστους τσάι φασκόμηλο
Η Ιωάννα θα ξεχωρίζει γιατί όταν πρωτοήρθε στο Κιλκίς ήρθε να μας βρεί, ζήτησε να βοηθήσει και χάρη στη βοήθεια της καταφέρε να πουληθούν ημερολόγια ώστε να αγοράσουμε τροφιμα με τα εσοδα.
Μια μανούλα υπέροχη με μικρό παιδί κι όμως η αγάπη για να βοηθήσει τη έκανε να γίνετε Χίλια κομμάτια αρκεί να βοηθάει να προσφέρει.
Η ευαισθησία ψυχών που μας διδάσκουν τη αγάπη εθελοντισμο αλληλεγγύη έχουν τον σεβασμό όλων μας .
Οι διανομές Γεύματα Αγάπης με φαγητά της μαμάς με σημερινά γεύματα κοτόσουπα και κοτόπουλο ψητό στο φουρνο.
Φιλη θέλησε να κάνει σήμερα προσφορά γεύματα κοτόπουλα μερίδες αλλά επειδή είχαμε ήδη μαγειρέψει από χθες κοτόπουλο θα δεχθούμε τη δωρεά Δευτέρα η Τριτη.
Με τη τελευταία αποστολή των εθελοντών στις διανομές φαγητών μια σταση επιπλεον για παραλαβη από τα καλάθια συλλογής τροφίμων που υπάρχουν καλάθια συλλογής στα 2 Σούπερ μάρκετ Discount market και ευχαριστούμε που ενισχυετε με τρόφιμα μακράς διαρκείας σημαντική και πολύτιμη η βοήθεια στήριξη όλων σας.

5η ημέρα που οι εθελοντές μας Δημήτρης Σοφια είναι μέσα στα βάρη τακτοποιημα ιδιαίτερα πιο δύσκολα στο παταρι του συλλόγου μας.
Αμμεση στήριξη με πάνες ακράτειας που μας ζητήθηκαν από οικογενειες.
Να ενημερώσουμε ότι έχουμε κουτιά βάπτισης για όλα που τοποθετούμε μέσα ρουχαλακια παπουτσια ειδη της βαπτισης ,για όποια απορη οικογένεια θα βαφτίσει παιδάκι είμαστε εδώ να χαρισουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου