Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Σαββατο03/02/2024 Στηριξη παραγωγων διανομες μαγειρεμενα φαγητα γλυκα τροφιμα κρεατικα














 Πάρα το τρομερό κρύο αέρα που έχει πάντα το στενό της Β.Ρωτα και όλοι μας παραγωγοί κόσμος εμείς δεν αντεχουμε τις συνθήκες κρύου αέρα κατάφεραν με τη αγάπη αλληλεγγύη τους ως τις 2 η ώρα να κάνουν στη κυριολεξία το αδιαχώρητο στα κεντρικά του Συλλόγου. Από νωρίς εθελοντές παρέλαβαν είδη μανάβικης και δε σταμάτησε κάθε παραγωγός να μας λέει ελάτε να πάρετε ότι χρειαζετε για τα συσσίτια τις ετοιμασιες υλικά ότι χρειαζοντε. Ως τις δύο πάρα μας γέμιζαν από φρούτα λάχανα καρότα πατατες κρεμμύδια ανιθο μαϊντανό μαρουλια σέλινο όλα τα ειδη φρούτων πατζαρια χόρτα που πραγματικά μετά από πολύ καιρό έγινε το αδιαχώρητο στα κεντρικά. Σας ευχαριστούμε για τη πολύτιμη στήριξη αλληλεγγύη βοήθεια όλων σας .Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της "Συντεχνίας Αρτοποιών ν.Κιλκίς ο Προφήτης Ηλίας "Νίκο Χατζηεφραιμιδη για τη τεράστια στήριξη σε ψωμιά τυροπιτοειδη γλυκίσματα κουλούρια που λάβαμε σήμερα. Από όλα τα είδη ψωμιά γλυκά τυροπιτοειδη τυροπιτες σπανακόπιτα μπουγάτσα πεινερλι,λουκουμάδες κουλούρια σταφιδόψωμα μαργαρίτες κρουασάν με μερεντες μια τεράστια στήριξη που ευχαριστούμε θερμά .

Ήταν η πρώτη φορά που όλα τα μέλη περίμεναν με χαρά να λάβουν τη πολύτιμη στήριξη σε ψωμιά και ευχαριστούμε εκ μέρους όλων των ωφελούμενων τον Πρόεδρο κ Νίκο Χατζηεφραιμιδης και τη σύζυγό του που από Ποντοηρακλεια κάναν ακόμη μια δύσκολη ημέρα Σαββάτου που έχει ετοιμασία για 2 ημέρες ψωμιά με τόσο κούραση μεριμνησε να ψήσουν 100 και ψωμιά για τις οικογένειες που στηρίζουμε.
Η ανθρωπιά αλληλεγγύη σε πράξεις .Ψαροσουπα κεφτεδακια με πατάτες μακαρόνια με κιμά μηλόπιτα σάλατες χόρτα ήταν τα γεύματα Μαγειρεμένα σπιτικά φαγητά γλυκά που και Σήμερα η ομάδα διενειμε με καφέδες πίτες και κονσέρβες σε ψάρια ,τονους,φασολια ντολμαδακια .Μετά τις διανομές Μαγειρεμένα φαγητά και αφού είχαμε τα ψωμιά καλούμε τις ωφελούμενες οικογένειες αλλά ξεσηκώνουμε εθελοντές κι εθελόντριες για να πάρουμε από καταψυκτες μπιφτέκια ψάρια κοτόπουλα,αρακά να αγορασουμε αναψυκτικά καφέδες γαλλικους φουντούνια για παιδιά και με διανομές φρούτα αναψυκτικά κρεατικα ψωμιά τυροπιτοειδη αυγά και ότι βλέπετε στις φωτογραφίες τελειωσαμε το όμορφο αγώνα μας 7 πάρα .
Ευχόμαστε να είναι πάντα γεμάτος ο σύλλογος να αδειάζει γεμίζοντας τα σπιτια συνανθρώπων μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου