Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/02/2024ΛΑΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ,ΑΓΟΡΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ,ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ,ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ






 Ημέρα Λαϊκής στο Κιλκίς το Σάββατο και η αλληλεγγύη των παραγωγών της γειτονιάς μέχρι να φύγουν θα μας αφήνουν από τα είδη παραγωγής τους και για τα συσσίτια μας που ετοιμάζουμε αλλά και για οικογένειες που στηρίζουμε. Σας ευχαριστούμε θερμά που είστε τεράστια δύναμη μας όλη τη διάρκεια του χρόνου.Ευχαριστούμε την Μαριγουλα μας που γέμισε με γλυκισματα μηλοπιτες κεκακια να προσφερουμε ,και εμεις με τη σειρά μας και τη αγορά που κάναμε για να στολισουμε κήπο φίλης που αγαπάει τα λουλούδια και δε μπορεί λόγω υγείας να ασχοληθεί και η αύριο η Δευτέρα μέρα τις διανομές με τη εθελόντρια μας κ Άννα θα φυτεψουμε το κήπο της.Οι δύο εθελόντριες μας καθάριζαν επι ημέρες το σπίτι της μανουλας αυτή αρκεί μετά το Νοσοκομειο να μπει σε καθαρό περιβάλλον. Επίσης έχουμε και ευχάριστα αποτελέσματα μετά από καιρό αναμονή δικαιούχος μας θα μπει Δευτέρα για επεμβαση και μετά τη ολοκλήρωση διαδικασίας θα προβούμε σε δημόσια ευχαριστώ εκεί που χτυπήσαμε πόρτα και μας άκουσαν με τη καρδια τους ώστε να επισπεύσουν τη άμμεση επεμβαση που ταλαιπωρούσε η αναμονή επί σειρά μηνών. Να ευχόμαστε καθημερινά υγεία σε όλους γιατί είναι ότι πιο πολύτιμο δώρο ζωής.Μέλος η κ Ε..η είχε καταθέσει στο Τραπεζικό λογαριασμό Συλλόγου 20ευρω σήμερα κάναμε τη αγορά σε βιταμ 14 τεμ.των 500gr και φουντούνια για παιδιά αξίας 29.15πληρωμη.

Η προσφορά ήταν μόνο για σήμερα και δυστυχώς δε μπορούσαμε να τη έχουμε για τη χορηγία που κάναμε διανομή Παρασκευή,προσφέροντας από δικό μας απόθεμα ότι είχαμε των 250gr.
Θα ενισχύσουμε ομως τα πακέτα των επόμενων διανομών οικογενειών. Κάθε στήριξη σας είναι πολύτιμη ώστε να ενισχυθούν τα πακέτα που στηρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου