Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Δευτερα ΤΡΙΤΗ28/02/2024 Β.ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣ 50 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

 






Δευτέρα 26/02/2024 παραλαμβανουμε τη υπόλοιπη χορηγία για τον 2 κύκλο ετοιμασιών καιλοκληρωση των πακέτων στήριξης του μήνα Φεβρουαρίου. Με τη σημαντικη βοήθεια των εθελοντών με τη μέριμνα να βρεθεί αγροτικό για μεταφορά, εθελοντές που φόρτωσαν ξεφόρτωσαν όλα τα πακέτα από τα μάρκετ και μετά στο σύλλογο κι ετοιμασίες ώστε να παραλάβουν οι υπόλοιπες δικαιούχες οικογένειες.Δευτέρα 26/02/2024 Β' Κύκλος διανομών Μηνός Φεβρουαρίου 2024

Η διανομή ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα μετα την παραλαβη και τακτοποιημα πακετων και καλεσμα των δικαιουχων οικογενειων από τις 12 ως τις 4 και μισή το μεσημέρι με ελάχιστες οικογένειες που θα παραλάβουν προσεχής ημέρες .
Τα είδη στηριξης ηταν τα εξής :Ψάρια κοτόπουλο απορυπαντικα πληντυριου υγρό καθαρισμού πατώματος σφουγγαριστρες ρίγανη μπισκότα οδοντόκρεμες οδοντοβουρτσες, χαρτι υγειας χλωρινες αβα ζαχαρι αλεύρια ζυμαρικά γάλατα μακράς διαρκείας όσπρια ζαχαρι μερεντες μαρμελάδες φασολια ρεβυθια φακές ρύζι σάλτσες μερεντες σοκολάτα και λευκή σπορέλαιο χαρτί υγείας σπορέλαιο Βιτάμ καφέ ελληνικό νές υγρό μαντηλάκια καθαρισμού χεριών παριζα τυρί βιταμ ανάλογα τη οικογένεια ήταν και τα ειδη πακετων στηριξης.
Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο μας γιατί όπου θα ενημερωθεί ότι προσφέρουν είδη για οικογένειες θα κάνει τα πάντα αρκεί να παραλάβουμε και με τη σειρά μας να δωσουμε αμμεσα σε υποστηριζομενες δικαιουχες οικογένειες.
Μια κουζίνα και ενα φουρνακι κουζίνα, μας έφερε σήμερα σε άριστη κατάσταση..... Το φουρνακι το παρέλαβε μονογονεικη οικογένεια και η κουζινα αύριο θα την παραλάβουν οικογένεια που μας ενημέρωσαν μετά από αναζήτηση να καλύψουμε αναγκες.
Επισης υπερμοντερνα ρούχα νεανικά μπουφαν για κοπέλες τσάντες όλο καινούργιες προσφέρει η κ Τουλα κι ο Στέφανος μας αρκεί να καλύψουμε οικογένειες με κορίτσια ηλικίας 16 έως 18 ετών ολοκαινούργια και υπερμοντερνα.
Σας ευχαριστούμε εκ μέρους των ωφελούμενων που θα προσφερθουν.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου