Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΒΟΗΘΑΜΕ 12/10/2024

 


Δύο νέες οικογένειες μονογονεική η μία με 2 παιδιά με μονο επιδομα κεά και σε ενοίκια η μητέρα ,μια κοπέλα με πρόβλημα υγείας κινητικό και με ενοικία με συνταξη 400 ευρω ενοικιο 250 ευρω μας ενημερωσαν φιλες γειτονοι οτι χρειαζοντε να βοηθησουμε με τροφιμα χαρτικα κρεατικα οτιδηποτε θα ειναι σημαντικη βοηθεια .Σημερα αρχιζει η εβδομαδα με 2 νεες οικογενειες 3 εκλεισε η προηγουμενη εβδομαδα και στο νεο χρονο 18 νεες οικογενειες που ζητουν τη βοηθεια μας .

Ειτε μονογονεικες ειτε μονα ατομα που πραγματικα οσο παμε δυσκολευουν υπερβολικα η καθημερινοτητα ολων και δε ξερω κατα ποσο μπορουμε να ανταπεξερθουμε στο κοσμο που μεσολαβει η οι ιδιες οικογενειες που μας ζητουν να βοηθησουμε.
Εκτος τις 50 οικογενειες που στηριζουμε με το Προγραμμα ειναι μεγαλος ο ογκος που καλουμαστε να κανουμε πακετα τροφιμων καθε μηνα με το κοσμο να μη φερνει τιποτε εκτος απο ειδη ρουχισμου .
Καθημερινα ειμαστε στα κεντρικα του συλλογου για συλλογες τροφιμων χαρτικων λαδια κρεας οτι μπορει ο καθενας .Κανεις δε εγινε φτωχοτερος οταν εδωσε ισα ισα πλουτισε μοιραζοντας αγαπη αλληλεγγυη.
Καλο μεσημερι καλη δυναμη να αντεξουμε να ακουμε προβληματα και να απλωνουμε οπου μπορουμε τη βοηθεια μας ολοι μαζι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου