Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΚΥΡΙΑΚΗ 06,11,2022

 Όταν το Νοιάζομαι Μοιράζομαι Προσφέρω υπέρ νικάει γίνεσθε αγάπη κάπου δίπλα σας με πραξεις αλληλεγγύης. Σήμερα σχεδόν 20 μερίδες φαγητου ετοιμάσαμε κοτόσουπα με συνοδεία κοτόπουλο βραστό, κοτόπουλο με πατάτες στο φουρνο,φασολαδα,πιπεριές γεμιστές, λάχανο με κρέας μπαμιες,αρακάς παστίτσιο μουσακάς με σαλατα χόρτα σπανάκι αντιδια ,και συνοδεία γλυκισματα μηλόπιτα και κρέμα σοκολάτα με μπισκότα στα πακέτα Αγάπης Μαγειρεμενα σπιτικά φαγητά γλυκα.Συνοδεια κασερι σαλάμι αυγά όπου διαπιστωσαμε αναγκη.

Η κούραση δε μετριέται μπροστά στη ικανοποίηση ότι κάποια παρέα οργανωσαμε γεύματα θυσιασαμε χρόνο από τη ημέρα ξεκούρασης αρκεί να σταθούμε όπου μας χρειαζοντε .Όπου το σπιτικο φαγητό λειπει.
Ευχόμαστε να έχουμε δυνάμεις να συνεχίζουμε και να μεγαλώνει η ομάδα προσφοράς ετοιμασιων από φίλες που θα δηλώνουν συμμετοχή είτε σε φαγητά είτε σε γλυκά. Ακόμη μια ημέρα που καταφέραμε να σκορπισουμε ελπίδα αγαπη.Καλο βραδυ με μια ευλογημενη καλοτυχη γεματη υγεια σε ολο το κοσμο εβδομαδα να μας ξημερωσει !
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παιδί, σκύλος και κείμενο που λέει "Και όταν χαμηλώνεις για να δώσεις ένα χάδι.... τότε είσαι o πιο ψηλός άνθρωπος του κόσμου Ότι του φανεί τουλωλοστεφανή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου