Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ 2023

 Έτοιμα τα πρώτα μας ημερολόγια 2023 που διατίθεται προς πώληση από το Φιλανθρωπικό Σωματείο μας "Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς" αξίας 5 ευρώ που όλοι πρέπει να στηρίξετε αφού ο απώτερος σκοπός είναι να ενισχύσετε το σημαντικο εγώ υποστήριξης οικογενειων και παιδιών που στηρίζει η Ανάσα Ευαισθησίας.

Τα έσοδα θα διατεθούν για αγορές τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης στα πακέτα στήριξης κάθε μήνα των οικογενειων μας και ιδιαίτερα εν όψει Χριστουγεννων &Πρωτοχρονιάς .
Επίσης όσες φίλες φίλοι θέλουν να βοηθήσουν για τη πώληση με πρωτοβουλία να παρουν ημερολόγια να πουλήσουν σε δουλειές τους υπηρεσίες τους ας μας ενημερώσουν τηλεφωνικα η με μήνυμα .
Ελπιζω να τιμήσετε& στηρίξετε τη προσπάθεια μας που κάνουμε πρώτη φορά με πώληση ημερολόγια αφού το 2019 επιχειρησαμε αλλά δε βρήκε ανταπόκριση.
Νομίζω είναι σημαντική η δράση μας δίπλα σε συνανθρώπους καθημερινά που στηρίζουμε και το λιγωτερο που μπορεί να βοηθήσει κάποιος είναι η αγορά ενός ημερολογίου.
Καθημερινά θα μας βρίσκετε στα κεντρικά του Συλλόγου Β.Ρωτα 16Α στο στενό του Μάρκετιν ώρες 11 ως 2 και μισή και στα τηλ 6977724524 με υπεύθυνη την κ. Κουρουζίδου Γ.Χριστινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου