Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

19.11προσφορες κοσμου δωρα για οικογενειες επιπλα κλπ

 Καλησπέρα και καλό βράδυ .Μια ημέρα Αγάπης στην Ανάσα Ευαισθησίας με στηρίξεις από όμορφο σε ψυχές κοσμο κινήσεις που πραγματικά μας συγκινουν στο αγωνα όλων μας για οικογένειες γονείς και παιδιά που περνούν οικονομικά δύσκολα. Με αρχή τις στηρίξεις του Αρτοζαχαροπλαστειο Σπάρτακος καθημερινά δίπλα στις οικογένειες με όλα τα είδη των καταστημάτων τους οι ιδιοκτήτες 9 και χρόνια είναι πλάι στο κοινωνικό μας έργο. Ευχαριστούμε θερμά για όλη τη στήριξη .Μέλη της Ανασας από το πρωι πρόσφεραν ρούχα αντρικά μπουφαν γυναικεία πλαστικά καπάκια είδη δώρων και πολλά τηλ για τι θα συλλέγουμε σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης .Ομορφήναμε τη Β.Ρώτα μας λένε καθημερινά ο κόσμος και ευχαριστούμε όσοι τιμούν τη αγορά Ημερολόγια 2023.Αν υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι όμορφες ψυχές ξεχωριστές? Ρωτήστε εμένα πως με συγκινειτε κάθε μία φίλη κάθε ένας φίλος με τις κινήσεις που κάνετε από τη ψυχή σας.Η Ειρήνη με τον σύζυγό Γιώργο αγοράσανε δώρα από όλες τις ηλικίες για παιδιά γλυκισματα παράλληλα σε πακέτα που επιμελήθηκε η ίδια Ειρήνη και μια μόνο οικογένεια δείτε πόσα δώρα παραλάβαμε .Από παιχνίδια βιβλία παραμύθια είδη γλυκισματα Χριστουγεννιατικα για παιδιά και πόσα άλλα είδη που έγραψε πίσω από κάθε δώρο ηλικία για να ξέρουμε σε ποια παιδάκια θα δώσουμε .

Πόσο όμορφες κινήσεις αφιέρωσε πόσο χρόνο αρκεί να προσφέρει.
Αυτές οι κινήσεις είναι πραγματικά κατάθεση ψυχής αρκεί να χαρίσεις χαμόγελα σε παιδιά! Σας ευχαριστώ που μου δείχνετε τη δύναμη αγάπης μας μαθαίνετε πως να γινόμαστε καλύτεροι ανθρωποι αλλά και να δίνετε πάνω από όλα κουράγιο και δύναμη ότι σε στο το αγώνα δε είμαστε μόνοι είμαστε ενωμενοι. Ευχαριστούμε για τη αγάπη που θα εισπραξουν τα παιδιά .!!!!!!!Ακόμη δε είπαμε να φύγουμε με πολύ τρέξιμο ολο το μεσημέρι ως τώρα και φίλος που είναι πραγματικά το δεξι μας χέρι ανώνυμα πάντα σε στηρίξεις δυναμικες όλη τη εβδομάδα μας αφηνει πακέτα με ψωμάκια τοστ όπως βλέπετε αργά τώρα το βραδυ.Τον ευχαριστούμε τόσο πολύ γιατί πραγματικά στερείται αρκεί να προσφέρει να γεμίζει κάθε φορά με διαφορετικά είδη τα πακέτα μας .Αν θέλης να βοηθήσεις κόβεις από εσένα και μοιράζεις πάντα θα μας λεει.Εμεις θα του ευχόμαστε να έχει υγεία και να είναι πάντα τόσο ξεχωριστός σε ψυχη.Βοηθεια σε όσους πραγματικά περνούν δυσκολα .9 πάρα πείτε ποιός θα αφήσει τη ζέστη του σπιτιού τη ξεκούραση θα βάλει φορτηγακι θα βρεί άτομα τέτοια ώρα ώστε ένα έπιπλο που θα χαρίσει φίλος τους θέλησαν να το κρατήσει ο σύλλογος και να δωθει σε όποια οικογένεια αργότερα το έχει αναγκη.Πήραν τα κλειδιά αποθήκης ετοίμασαν το φορτηγό παραλάβαν όλα τα είδη που είχαμε για αποθήκη και η συνέχεια να παραλάβουν το έπιπλο να καταλήξει στη αποθηκη μας .Ευχαριστούμε πολύ τη οικογένεια που το πρόσφερε.
Αν λέτε ότι εγώ κάνω αγώνα έχει κάτι ψυχές που πραγματικά ο Εθελοντισμός είναι μέσα στη ψυχή τους.
Με τέτοιες μοναδικές ψυχές αισθάνομαι ασήμαντη σε όλο αυτό το έργο για τις τεράστιες προσπάθειες αλληλεγγύης και αγώνες που κάνουν για το συνανθρωπο. Αισθάνομαι τιμή και μόνο να συνεργάζομαι σε αυτό το όμορφο αγώνα για το συνανθρωπο με εθελοντές που πραγματικά θέλω να μοιάσω.
Κυριε Χρήστο Οικονόμου τολμώ ακόμη μια φορά δημόσια να πω θερμά ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια συνεργασία. Είστε πραγματικά μια μεγάλη ανάσα για όλους εμάς .
Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά γερό εσάς και οικογενεια σας ,και όλο το team εθελοντών που γνωρίσαμε και θα ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους σας .Ευγνωμοσύνη είναι ελάχιστη από τα διδάγματα που μας δίνετε κάθε φορά της αλληλεγγύης στήριξης εθελοντισμού καρδιας.Μακαρι στο Κιλκίς να είχαμε τέτοιους εθελοντές ψυχής αφανης πάντα .Τιμή μας ή εθελοντική συνεργασία.Σε ενα κοσμο γεματο απο το εγω το θεαθεινε ειναι τιμη ευλογια να ειμαστε εδω μεσα ακουραστοι εθελοντες .
Η μαγεια δε ειναι στο δειχνεσθε ειναι στο αγωνιζεσθε και να εισαι με ανθρωπους με Α κεφαλαιο.
Εθελοντισμος ειναι κουραση αγχος αγωνας συνεχομενος ολημερις αρκει να πετυχεις καθε φορα ενα στοχο .Και σε ενα πολυπλευρο εργο οι στοχοι πολλοι.
Πως πετυχαινοντε ?με τη αγαπη του κοσμου που πιστεψτε με ειναι ο καλυτερος κριτης ο κοσμος .Σε εμας το αποδειξε 10 σχεδον χρονια η αγαπη του κοσμου διπλα στις οικογενειες με τα καλυτερα και ολοι μαζι παντα ενωμενοι να καταφερνουμε τα ακατορθωτα .
Τι κερδισαμε απο εδω μεσα ?αυτο που ποτε δε θα το γνωριζα αν δε υπηρχε αυτος ο συλλογος .Ψυχες που ποτε στη κανονικη ζωη δε θα τις γνωριζαμε ποσο μεγαλειο αγαπης εχουν ποσο μας διδασκουν καθημερινα με τις κινησεις τους τις αμετρητες συγκινησεις που παιρνουμε και προπαντων οτι χαρισαμε χαμογελα σε γονεις παιδια ανθρωπους που δε ειχαν ελπιδα αγαπη ζεστασια .
Αυτα τα ομορφα συναισθηματα το ενωμενοι μαζι ο αγωνας να χαριζουμε καθημερινα ανασες αξιοπρεπειας στη δυστυχια που περνουν καποιοι γυρω μας και κοντρα στη αδιαφορια που επικρατει μας κραταει καθε φορα καθε μερα σε μια εγρηγορση ωστε να πετυχουμε τη επομενη ημερα ακομη περισσοτερα .
Μακαρι τη αγαπη τις στεναχωριες αγχος ολα οσα περνουν καποιοι με τοσο σοβαρα προβληματα να μπορουσαμε να τα μετατρεψουμε σε πηγη ευτυχιας ,προσπαθουμε ομως παντα για το καλυτερο .
Δεν χρειαζετε πολλα θελει να εχεις αγαπη αγνη μεσα σου ταπεινοτητα και να εισαι εργατης στις αναγκες των αλλων .
Ο αγωνας αυτος ο δυσκολος σου δινει δικαιωση οταν τον πετυχαινεις το στοχο σου και λες εκανα κατι και σημερα βοηθησα καπου ημουν χρησιμος ...
Πρεπει να μαθης να αγαπας να μπαινεις στη θεση του αλλου για να μπορεις να δινεις ...
Ευχομαι να ειμαστε παντα διπλα μας με ολες αυτες τις ξεχωριστες ψυχες που ειστε εδω μεσα που μας τιμαει ο σεβασμος που δειχνετε στο εργο αυτο και παντα θα καμαρωνετε για το ασταματητο αγωνα .
Εκει στη γωνια μας περιμενει ενας που μας χρειαζετε .
Ενωμενοι μπορουμε να καταφερουμε πολλα .
Με αυτη τη αισιοδοξια και με τη πιστη στη καρδια θα συνεχιζουμε και να μας εχει ο Θεος γερους ωστε να ειμαστε η ανασα πραγματικα καπου διπλα μας .Σας ευχομαι ολοψυχα καλο βραδυ με υγεια υγεια υγεια σε ολο το κοσμο .

Θαυμάζω τις κινήσεις αυτές αρκεί να χαμογελασουν αρκετά παιδια
Στα δύσκολα θα στέλνει ο Θεός πάντα κάποιους να δωσης τη βοήθεια σου στο έργο σου.Ανωνυμα θέλει να παραμείνει ο φίλος που στηρίζει σήμερα 4 οίκογενειες με κρεατικα (σουτζουκακια)που μας έστειλαν πακέτο και χωρισαμε για 4 οίκογενειες να παραλαβουν.
Ευχαριστησαμε τηλεφωνικα γιατί είναι πολύτιμη η στηριξη σε είδη πρώτης ανάγκης και μας υποσχέθηκε ότι θα είναι συχνά δίπλα στις οικογενειες μας.Ευχαριστουμε το νέο μέλος που υποστηρίζει το κοινωνικό μας έργο και του ευχόμαστε ολόψυχα Υγεια σε ολη την οικογενεια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου