Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ευχαριστήρια Επιστολή στη παρέα από Νυρεμβεργη Γερμανίας

 "Ευχαριστήρια Επιστολή στη παρέα από Νυρεμβεργη Γερμανίας ".

Η παρέα φίλων από Νυρεμβέργη Γερμανίας που θέλουν να παραμένουν ανώνυμοι πάλι δίπλα στο κοινωνικό έργο της Ανάσας Ευαισθησίας, πάλι δίπλα σε ευαισθητοποίηση για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.
Είναι από τις αμέτρητες πλέον φορές που μόλις θα κανουμε εκκλησεις για συμπολίτες μας με προβλήματα υγείας κινητικά θα ξεσηκώσουν όλη παρέα Ελληνων στη Γερμανία περιοχη Νυρεμβέργη, γνωριμίες αρκεί να βρούνε αμαξίδια περιπατητηρες τροχηλατοι,και να σταλθούν στο Σωματείο μας .Χιλιάδες χλμ μακριά κι όμως η αλληλεγγύη αγάπη για προσφορά στήριξη είναι μέσα στη ψυχή τους.Παραλαβαμε σήμερα ένα πανάκριβο αναπηρικό αμαξίδιο για έκκληση μας με τετραπληγικη παραπληγια, απλό αναπηρικό αμαξίδιο και 2 τροχηλατους περιπατητηρες. Συνολικα 4 αμαξίδια για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες .
Ευχαριστουμε θερμά για τη στήριξη τη δύναμη αγάπης κι αλληλεγγύης που με τη απίστευτη καλοσυνη σας σπέρνει διαρκώς με τις πράξεις αγάπης σας ένα καλύτερο αύριο ιδιαίτερα σε συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα υγείας κινητικά και είναι η μεγαλύτερη βοήθεια στην αυτοεξυπηρέτηση τους.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεια ευλογία καθένα καθεμία χωριστά σε εσάς και οικογενειες σας ,και για τις ανάσες ανθρωπιάς που μας δίνετε κάθε φορά με τη αλληλεγγύη σας.
Συνεχιζουμε τον όμορφο αγώνα μας με ψυχές αγνές γεμάτες αγαπη, καλοσυνη, Ανθρωπιά μαζί ενωμενοι στη κοινωνική προσφορά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου