Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

,07/11

 Στο Σύλλογο αυτό μόνο όμορφες ψυχές θα έχεις να στηρίξουν οικογενειες με τις πιο λεπτές κινήσεις αλληλεγγύης.

Η κ Χαρίκλεια είδε τη εκκληση για σομπα υγραερίου θέρμανσης που αναζητάμε και πρωί πρωί έστειλε εκτός τη σομπα και μια γεμάτη φιάλη υγραερίου.
Την ευχαριστούμε θερμά για τη άμμεση ανταπόκριση πάντα είναι ξεχωριστή σε όλες τις κινήσεις της .
Η προσπάθεια για σόμπες υγραερίου συνεχίζονται όπως και για γκαζάκια καφέ και πετρογκαζ.Η προσφορά του κόσμου να στηρίξει εκκλησεις οικογενειων από νωρίς γέμισε τα κεντρικά του Συλλόγου με τα καλύτερα ειδη.Ρουχα παπούτσια μπουφαν κλπ θα συλλέγουμε ως τις 19Νοεμβριου.
Μετα σταματάμε εκτός αν υπάρχουν εκκλησεις και θα συλλέγουμε Χριστουγεννιατικα και είδη δώρων για παιδιά και τρόφιμα για τα πακέτα εν όψει εορτων.Διανομές είδη μαναβικης φρούτων αλλά και μαγείρεμενα φαγητά γλυκά είναι η κυρία δράση μας και σήμερα δίπλα σε όσους μας χρειάζονται .Με τη ψυχή να δίνεις και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά με στόχο ακόμη περισσότερο βοήθεια αύριο....
Επιστροφή μας πλέον τώρα σπίτι μας με αρκετή κούραση παραδίδοντας μεγάλο αριθμό οικογενειων είδη ένδυσης υπόδησης αλλά και νοικοκυριού. Αναζητούν κουβέρτες μόνες σε καλή κατάσταση και όλα όσα καθημερινά αναφέρουμε .Τηγανια κατσαρόλες πετρογκαζ γκαζάκια καφέ μποτιλιες υγραερίου στα βασικά .Δείτε τη σελιδα με ολες τις αναζητησεις μας καθημερινα και ας βοηθησουμε οσο μπορουμε.Επισης εκκλησεις σε αντρικα παπουτσια 43-44 νουμερο και φορμες αντρικες γυναικειες εφηβικες .Γυναικειες παντοφλες νο 38 ζεστες καινουργιες για ασθενη ,και κουβερτα μονή για τη ίδια γυναίκα. Ελπίζουμε να βρούμε ανταπόκριση στις εκκλησεις τους .
Καλό βράδυ με ανάσες ανθρωπιάς αλληλεγγύης ευαισθησίας Ολοι Μαζί όπου δίπλα μας χρειάζοντε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου