Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

16/11

 Καλημέρα από τις 9 σήμερα το πρωί στα κεντρικά του Συλλόγου ως τις 2 παρα το μεσημέρι .Με νέες συλλογές Ημερολόγια 2023 που είναι οικονομικής ενίσχυσης για αγορές τροφίμων εν όψει Χριστουγεννων.Τα πρώτα δώρα για έφηβες/ους 2 μπουφάν καινούργια εν όψει εορτών από την ιδιοκτήτρια της Επιχείρησης" Είδη Γάμου Βάφτισης FLAVOR".


Πανάκριβα υπέρ μοντέρνα εν όψει Χριστουγέννων στα παιδια μας
.Ευχαριστούμε θερμά για την συγκινητική κίνηση αλληλεγγύης στήριξης στη Δράση μας Δώρα Αγάπης εν όψει Χριστουγεννων.
Σας ευχόμαστε Καλές δουλειές παντα .Οι όμορφοι άνθρωποι στη Ανασα Ευαισθησίας θα πλημμυρίσουν κύματα αισιοδοξίας και αγάπης στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα με ισχυρό το αίσθημα αλληλεγγύης.
Στην Δραση "Μαζευουμε δωρα για μικρους μεγαλους καινουργια "ακόμη μια μεγάλη παραλαβή από δώρα από μέλος μας που προσφερε όλα όσα βλέπετε σετ διακοσμητικά δώρων κεντήματα για τις μανούλες και τηγάνι για τις εκκλησεις των οικογενειων που αναζητάμε τηγάνια κατσαρόλες τοστιέρα .
Μέχρι και σακούλες και χαρτιά περιτυλιγματος για να κάνουμε τα δωρακια.
Αγαπω τη ανθρωπιά ευαισθησία αλληλεγγύη τη διάθεση να προσφερουμε και μάλιστα τα καλύτερα Οι διανομές σήμερα μαγειρεμενα φαγητά με ένα μεγάλο τρέξιμο σήμερα να ειμαστε παντού και σε παραλαβές και σε παραδόσεις και τακτοποίηση συλλογου αλλά και γραφεία δουλειά χαρτιών συλλογών για δράσεις που θα γίνουν σε επόμενες ημέρες, κάπου εδώ θα σταματήσουμε τη δράση Μαγειρεμενα φαγητά γιατι δε υπάρχει καμμια ανταπόκριση και είναι ένας πολύέξοδος αγώνας απο τη δική μας πλευρά με τρομερό άγχος να προλαβεις ολα.
Μονο αν έχουμε στηρίξεις απο γεύματα αγάπης θα συνεχίσουμε η προσφορά κόσμου σε είδη κρεατικών κλπ.
Ως τώρα ο κόσμος ερχόταν στα κεντρικά του Συλλόγου να αφήνει πράγματα και τα πρώτα είδη τροφίμων από φίλο που πέρασε να πει ένα Καλησπέρα καλή δυναμη.
Με τις πρώτες πωλήσεις ημερολόγια κάνουμε τις πρώτες αγορές σε τυρί προσφορά που μας δίνουν απο το μάρκετ και ταπερ αλλά και ζωμό να διατηρηθει.Οι διανομές μας απο τη δωρεά γευμάτων ήταν σήμερα αποκλειστικά σε 4 οίκογενειες με πρόβλημα υγείας και ένα παληκαρι μας ,τα υπόλοιπα πακέτα γευμάτων ήταν από τη δική μας δράση γεύματα αγάπης .Παραλληλα μοιρασαμε τυρί και τα πρώτα δώρα στις εκκλησεις που οφειλαμε να σταθούμε με καινούργια μπουφαν σε παιδιά κεντήματα τηγάνι μαζί με τα φαγητά. Η ημέρα μας τελειώνει σήμερα εδώ και θα σας ανακοινωσουμε τις Δράσεις του Συλλόγου αυτό το μήνα και Δεκέμβριο αυριο.Ευχαριστουμε όλους που στηρίζετε καθημερινά τις πραγματικές ανάγκες των οικογενειών μας και ας έχουμε λίγο περισσότερο αλληλεγγύη σε ανθρώπους που περνούν περιπέτεια υγείας .Χρειάζονται τη πολύτιμη βοηθεια μας .Σημαντικες ελλείψεις που αναζητούν χαρτί υγείας λάδι σπορέλαιο ελαιόλαδο απορυπαντικα κρεατικα.
Το Σάββατο μαζί με τα ειδη μαναβικής θα προσφερουμε και κιμά που μας πρόσφερε η κ Κουλα κ Γιωργος.
Οποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει στα πακέτα στήριξης τροφίμων χαρτικών λάδια βιταμ αβα απορυπαντικα κρεατικα ψάρι σοκολατωδη για παιδιά να τους στηριξουμε. Ένα είδος ο καθένας να προσφέρει θα μπορούμε να είμαστε ανασα στα δύσκολα τους.Ευχομαστε όσο γίνετε ανώδυνη αποθεραπεία ανάρρωση. ..Ο θεός μαζί τους.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου