Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

24/11στηριξεις κρεατικα ειδη τροφιμων δωρων εν οψει Χριστουγεννων

 Καλησπέρα με άρωμα αγάπης στην Ανάσα Ευαισθησίας αφού καθημερινά ετοιμάζουμε με τη ομάδα εθελοντών δώρα για τις οικογένειες μας .Όλα καινούργια παπούτσια μπότες αντρικά γυναικεία παιδικά παντοφλες κάλτσες καλσόν ρούχα γυναικεία αντρικά παιδικά κασκόλ εσώρουχα κοσμήματα αρώματα είδη προσωπικής περιποίησης τσάντες ειδη διακοσμητικά σπιτιού και σερβίτσια,παιχνίδια για παιδιά και ότι μας προσφέρετε η ομάδα εθελοντών ετοιμάζει και από νωρίς φέτος στέλνουμε τα πακέτα δώρων εν όψει Χριστουγεννων. Τα δωρα ξεκινούν από βρέφη παιδικά εφηβικά και γονεις.Η αγάπη και το άρωμα Χριστουγεννων και φέτος θα είναι για όλη οικογένεια.Λιγο από τις εικόνες που γεμιζουμε τις κούτες με σακούλες οι εθελόντριες να κάνουν τα δώρα ανά οικογενειες. Η χαρά να σκορπισουμε χαμόγελα και φέτος με ελπιδοφόρα μηνύματα.Η αλληλεγγύη για τη εκκληση μας βρίσκει να στηρίζετε για τη κοπέλα μονογονεικης οικογένειας,και να ειμαστε εις θέση αύριο με εθελοντρια μας να στείλουμε ότι προσφέρατε στο Φορέα που μας ζητήθηκε η στηριξη για τη οικογένεια αυτή με χειμερινα είδη προσθέσαμε και μπιζού κασκόλ και ζακέτες ότι προσφέρατε χθες και σήμερα αύριο θα φύγει η πρώτη αποστολη.Την Πέμπτη θα πάει η μητέρα με τη κόρη λόγω απόστασης από χωριο στο Κιλκίς να τα παραλάβει .Ότι έχετε δωράκι για τη κόρη ξαναλέμε 42 νούμερο παπούτσι μπότα ρούχα 2xxl ότι είναι για κοπέλα δώρο τσάντα νεανική μπιζού άρωμα καλυντικα σε καλή κατάσταση καλσόν γάντια θα ειναι χαρά να προσφερουμε.

Σε επόμενη διαδικασία θα ενημερώσουμε τις κοινωνικές λειτουργούς να έρθουν αππ το σύλλογο να δούμε μητέρα και κόρη ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα τι χρειαζοντε .Ασφαλώς και θα κάνουμε δώρα και στη μητέρα τέτοιες ημέρες Ευχαριστούμε και για τα παιδικά παιχνίδια που μας πρόσφερε φιλη.Ευχαριστούμε θερμά την κ Ματινα Δομβρου και Όλγα Δομβρου που στην μνήμη του πατέρα τους προσέφεραν ακόμη μια φορά πακέτα τροφίμων προς τις ωφελούμενες οικογένειες μας.
Παραλαβαμε 15 κιλά κρέας κιμά τηγανια σε συσκευασίες 2 κιλών και 2.50 κιλών από τα καλύτερα κρεατα κρεοπωλείο Γεωργιαδη στο Χερσο Κιλκις,κασερια παριζα για τοστ για τα παιδιά και τα παληκαρια μας που κάνουμε μαγειρεμένα φαγητά και ασφαλώς η σταθερή στήριξη Χριστουγεννιατικα σοκολατένια ΑΗβασιλιδες λιχουδιές για τσ παιδιά μας που περιμένουν πάντα τα σοκολατωδη δωράκια μας .
Παραλαβαμε αμέτρητα δώρα καινούργια πανάκριβα παπούτσια γυναικεία αντρικά μάρκες επώνυμες παντοφλες γυναικείες για δώρα, κασκόλ καινούργια για τη εκκληση μας κολωνια αντρική για ένα από τα παληκαρια μας γέμισε η Ανάσα Ευαισθησίας πακέτα δώρων κρεατικα προς τις ωφελούμενες οικογένειες μας.
Ευχόμαστε καλό Παράδεισο καλή Ανάπαυση ψυχης του πατέρα σας .
Τέτοιες πράξεις αναδεικνύουν τη τεράστια ευαισθησία αλληλεγγύη πιστη και με τέτοιες κινήσεις αναπαυετε η ψυχή του ανθρώπου μας που έφυγε ...
Να είστε γερές να τον μνημονεύεται πάντα .
Οι κινήσεις αυτές είναι παράδειγμα προς μιμηση.Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη.Στη σημερινή δράση Μαγειρεμενα φαγητά προσθέσαμε και άλλα δύο παληκαρια που πραγματικά έχουν ανάγκη τη στήριξη μας κσι αρακά συνοδεία κασερι παριζα ψωμί σάλατες και μελομακάρονα είναι η στηριξη με κρέας από Σκλαβενίτη που προσφερε ανώνυμα φίλη για 4 παιδιά να μαγειρεψουν,μπριζόλες τηγάνια .Επίσης στα μαγειρεμένα φαγητά που μας κάνουν δωρεά μας ζητήθηκε από τη συνεργασία που έχουμε μέχρι τώρα κάναμε μερίδες κοτόπουλο και 2 ολόκληρα σε οικογένειες με προβλήματα υγείας. Μας ζητήθηκε με πολύ ευγενεια όταν θα έχουμε δωρεά να στηρίξουμε και μια από τις οικογένειες αυτές .Ασφαλώς και θα είναι πρωτεύων όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη για στήριξη.Οι εθελοντριες σήμερα είναι οι μισές στις ετοιμασίες πακέτα δώρα και ότι κρέας παραλάβαμε ανά κιλό για να στηρίξουμε 15 συνολικά οικογενειες κιμά τηγανια.
Προτεραιοτητα μας το μήνα Δεκέμβριο είναι να καλύψουμε τέρατος όγκο οικογενειες σε είδη τροφίμων κρεατικών απορυπαντικα χαρτικα σπορέλαιο ελαιόλαδο αλεύρι ζαχαρι βιταμ γάλατα μακράς διάρκειας .
Εδω θέλουμε τη βοήθεια όλων σας να στερηθούμελιγο ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε όλες τις οικογένειες με τα βασικά .Αύριο με τις δύο εθελόντριες μας Ιωάννα Ειρήνη θα διεκπεραίωσει η ομάδα όλη τη διαδικασία δώρων με τη Δευτέρα να μας βρίσκει με τις τελευταίες ετοιμασίες δώρων και θα συνεχίσουμε με όσα προσφέρει ο κόσμος δώρα ως παραμονές Χριστουγγένων. Με το Τμήμα Εφήβων Εθελοντών αύριο έως Κυριακή θα έχουμε τη ετοιμασία αποθήκης γιατι την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου τοπική εορτή ξεκινάμε την διαδικασία της 2η Ανακύκλωσης Πλαστικά καπακια.Εδω θα χρειασθούν πολλά χέρια για τις μεταφορές όλου του όγκου συλλογής πλαστικά καπάκια στα φορτηγά .
Ειναι η εποχή που χρειαζόμαστε πολλά άτομα για να διεκπεραίωση η Ανάσα Ευαισθησίας το πολύπλευρο έργο της .
Σας ευχαριστούμε που ειστε δίπλα στο κοινωνικό μας εργο. Είστε ή δύναμη για να συνεχίζουμε και να ελπιζουμε για φωτεινες εορτές σε κάποιους που πραγματικά περνούν δυσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου