Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Στήριξη 450 ΕΥΡΩ από Νυρεμβέργη Γερμανίας.

 Ανάσες ευαισθησίας απο τη Ομάδα Ελλήνων απο Νυρεμβέργη Γερμανίας .

"ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Στήριξη 450 ΕΥΡΩ από Νυρεμβέργη Γερμανίας. "
"Ευχαριστήρια επιστολή "
Η ομάδα "Φίλοι από Νυρεμβέργη Γερμανίας" πάλι δίπλα στις οικογένειες της Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς και στο πολύπλευρο έργο του Συλλόγου εν όψει Χριστουγέννων.
Μετά την 3 η αποστολή αναπηρικά αμαξίδια , οι εκπλήξεις συνεχίζονται πάλι από τους Έλληνες από Νυρεμβέργη τη δική μας ξεχωριστή αγαπημένη ομάδα.
.Χθες κατεθεσαν στον Τραπεζικό Λογαριασμο του Συλλόγου το ποσο των 450ευρω για αγορες εν οψει Χριστουγεννων ,πακετα στηριξης προς τις ωφελούμενες οικογένειες μας.
Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη αγάπης αλληλεγγύης που μας διδάσκετε και το σεβασμό στήριξη στο αγωνα όλων για να δίνουμε ανασες ευαισθησίας καθημερινα όπου μας χρειάζονται.
Ο αγώνας απο μια μικρή παρέα φίλες με ΨΥΧΗ απο Νυρεμβέργη κι επεκτάθηκε σε φίλους γνωστούς αρκεί να γίνετε διάδοση στήριξη προς τον Σύλλογο μας,ξεσηκώνοντας με τη δύναμη αλληλεγγύης όπου ήταν ανταπόκριση προσφέροντας τη δική τους στήριξη , με τεράστια σε αγάπη και αλληλεγγύη , που με το υστέρημα τους ειναι παρών για να βοηθήσουν το έργο και τους σκοπούς του Συλλόγου,γιατι θεωρούν την Ανάσα Ευαισθησίας αυτό που πραγματικά όλοι πρέπει να νοιώθουμε....
Ανάσα δικιά μας προς το συνάνθρωπο ,και γιαυτό θα αγωνιζόμαστε πάντα,οπως κάνουμε 9 χρόνια ασταμάτητης προσφοράς στο συνάνθρωπο και όποιο φορέα μας ζητηθεί βοήθεια.
Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό, στήριξη στο κοινωνικό μας έργο .
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές γιορτές Υγεία ευλογία και μακάρι στη ζωή μας και στη πορεία του έργου μας να συναντούμε πάντα ψυχές που βλέπουν και μιλάνε με πραξεις από καρδιάς .
Σας ευχαριστώ επίσης για τα διδάγματα αλληλεγγύης αγάπης που μας διδάσκετε και τη ισχυρή βοήθεια στο κοινωνικό έργο που είναι έργο όλων μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου