Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

14/11

 Τα πρώτα μας Χριστουγεννιατικα προς τις ωφελούμενες οικογένειες κάνει αρχή να στηρίξει η πολύ αγαπημένη μας Ρένα που ακομη δε προλάβαμε χθες να κάνουμε ανάρτηση και πρωί πρωί παρέλαβαν εθελοντές τα πρώτα μας Χριστουγεννιατικα στολίδια διακοσμητικά μπάλες πανέμορφα όλα σε άριστη κατάσταση (ολοκαινουργια)

.
Κι επειδή η Ρένα μας είναι ψυχή όλο αγάπη ευχόμαστε και φέτος να γεμίσουμε Χριστουγεννιατικα είδη δέντρο φωτάκια στολίδια διακοσμητικά σε όλες τις οίκογενειες μας.Φωτακια με μπαταρία κάθε χρόνο θέλουμε για ανθρώπους παληκαρια μας που έχουν κομμένο ρεύμα και μικρά δεντράκια για τραπέζι η τοιχο.Δειτε αν έχουμε όπως και καρεδακια Χριστουγεννιατικα ..Κριθαρακι με κρέας μοσχάρι σάλατες διάφορες μελομακάρονα στα Γεύματα Αγάπης σήμερα και διανομές είδη μαναβικης φρούτα και είδη του
" Αρτοζαχαροπλαστειου Σπάρτακος" καθημερινά στήριξη , και έτοιμες σάλατες με τη Ταμία μας ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ παρών επί ώρες στις διανομές .Ευχαριστούμε επίσης τον κ Γιώργο τον σύζυγό της Ειρήνης μας για τη άμμεση εξυπηρέτηση όταν πελαγώσει από παραλαβές και αποστολές .Οι εθελοντές είναι ότι πιο σημαντικό σε βοήθεια σε ένα σύλλογο οου όλη ημέρα θέλει πολλα χέρια για παραλαβές αποστολές. Ευχόμαστε να ειμαστε καθημερινά με γεμάτα πακέτα στα σπιτικά κάποιων οικογενειων που χρειαζετε να στηρίξουμε. Να ευχηθούμε Περαστικά και σε 2 παιδιά μας απο επεμβάσεις που έγιναν σήμερα καλή ανάρρωση και σιδερένιο γρήγορα στα σπίτια τους .Άρωμα Χριστουγέννων στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς ,με τα δωράκια όλα καινούργια από παπούτσια μπότες ρούχα παιχνίδια διακοσμητικα εσωρουχα παιδικα αντρικα εφηβικα γυναικεία πρωτοστατεί στο χώρο και είδη Χριστουγεννιατικα που θα προσφερουμε σε οικογένειες μας .
Χθες μεταφεραμε πολλα απο τα δωρα που εχουμε και θα συνεχίσουμε μεταφορες τακτοποιημα τα υπολοιπα με τη Ταμια μας κ Ελπιδα Πετριδου και τη ομαδα εθελοντριων .
Ομορφήναμε το χώρο μας
Πλέον λόγω των ετοιμασιών οι συλλογές θα είναι μόνο Δώρα καινούργια για παιδιά έφηβες σε παιχνίδια ρούχα παπούτσια και σε γονείς και είδη τροφίμων στα πακέτα στήριξης.
Επειδή στα άσχημα των ημερών θέλουμε να σκορπισουμε χαμόγελα σε παιδιά και γονείς όλο αυτό το διάστημα θα κάνουμε αγώνα για τα είδη τροφίμων και δώρα σε παιδιά κι όλη οικογένεια.
Ολοι/ες σέβεστε εδώ και 10 χρόνια και στηρίζετε τις Δράσεις μας ,ετσι ελπίζουμε και φέτος να έχουμε επιτυχία και σε αυτές τις συλλογές προς ωφελούμενες οικογένειες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου