Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

2η διαδικασια Ανακυκλωσης Πλαστικα καπακια προς ανταλλαγη αμαξιδια Δευτερα 26 Νοεμβριου

 Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα που ολοκληρώνετε σε μια από τις Δράσεις του Φιλανθρωπικού Σωματείου μας " Μαζευουμε Καπακια για παιδια με Ειδικα Χαρισματα "

η 2η αποστολή για Ανακύκλωση πλαστικά καπάκια.
Από τις 10η ώρα με το Τμήμα Εφήβων Εθελοντών βρεθηκαμε στη αποθηκη του συλλόγου να περιμένουμε το φορτηγό που θα εναποθεταμε όλη τη συλλογη κσι τη ομάδα από Γιαννιτσά εκπρόσωποι της άριστης συνεργασίας Συλλόγου Παραπληγικων Πέλλας.
Με τη άδεια του Αστυνομικού Δ/ντη και Διοικητή Τροχαίας κλείστηκε με ταινία ο δρόμος επί της Περικλέους με Αριστοτέλους για να μη υπάρχει κίνηση και οι εθελοντές και δικοί μας και από Γιαννιτσά μεταφεραν όλη τη συλλογη στο φορτηγό που είχαμε τη υπέροχη συνάντηση να είναι εθελοντής απο παλιά φίλος συνεργασία απο 2013 και πλέον με δική του ομάδα Διάσωσης Δρυμό Πυροπροστασιας κ Δημήτρης Μπαλουκιδης. Μια όμορφη ομάδα εθελοντών ενωθηκαμε και η μεταφορά έγινε με χαμόγελα τη καλύτερη διάθεση ότι πάλι θα κάνουμε πράξεις τους στόχους μας .Ειμαστε σαν Ομάδα εθελοντών του "Φιλανθρωπικού Συλλόγου μας Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς",
Υπερήφανοι για το πολύπλευρο πάντα επιτυχημένο ακούραστο έργο μας και τις ασταματητες πάντα Δράσεις μας .
Η 2η Ανακύκλωση πλαστικά καπάκια σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη πρώτη ,ολοκληρώθηκε σήμερα περιμένουμε το ζυγό λόγιο ώστε να δούμε τι ποσότητα αμαξίδια θα παραλάβουμε. Στην 1η Δράση είχαμε 2 μισή χρόνια συλλογή σχεδόν 7 τονους που παραλάβαμε 5 αναπηρικά αμαξίδια 5 αεροστρώματα και τα χαρίσαμε στο Γ.Νοσοκομειο Κιλκίς. Η 2η ανακύκλωση είναι μέσα σε 8 μήνες η δωρεά μας θα είναι επίσης σε Φορέα που θα σας ανακοινωσουμε συντομα.Ευχαριστουμε όλο τον απλο κοσμο που είναι δίπλα στη Δράση μας αυτη,τους Πολιτιστικούς Αθλητικούς συλλόγους σχολεία και εργοστάσια της περιοχής μας που στηριζετε τη δράση αυτη.Ενα μεγάλο ευχαριστώ το Σύλλογο Παραπληγικων Πέλλας για τη αψογη συνεργασία όπως και τη Εταιρεία Ανακύκλωσης. Εν αναμονή τα αποτελέσματα σε πράξεις για υλοποίηση του 2ου Στόχου μας.Μπορεί να είχαμε κρύο βροχή και να κάνανε λίγοι εθελοντές 3 δικοί μας και 2 από Γιαννιτσά σε χρόνο ρεκόρ ούτε μιάμιση ώρα μεταφορές οι εθελοντές μας όμως που καμαρώνουμε δε θέλησαν να φύγουμε έτσι από αποθήκη. Βαλαν σε τάξη επί 2 ώρες επιπλα ηλεκτρικα βρεφικά παιχνίδια αμαξίδια και ρούχα καθαρίσαμε και με τη ομάδα γυναικών απομένει να τακτοποιησουμε τα ρούχα .Αυτά τα παιδιά είναι καμαρι όχι μόνο για γονείς αλλά και για εμάς πολύτιμοι ακούραστοι συνεπείς θέλουν τη τελειότητα .Αξίζουν τα συγχαρητήρια για το ήθος εθελοντισμο τους δέκα χρόνια δίπλα μας .Με τις μεταφορές στα κεντρικά του Συλλόγου ότι είχαμε απο δώρα ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα προσφορας μας .Ένα τεράστιο ευχαριστω τον ιδιοκτήτη της αποθήκης κ Μπάμπη Αμοιριδη (ιδιοκτήτη του καφέ Coffeespot ) που μας παραχωρεί τόσα χρόνια δωρεαν τη αποθηκη ώστε να κάνουμε τόσο πολύπλευρο έργο .Συλλογή πλαστικά καπάκια ρούχα επιπλα ηλεκτρικα βρεφικά είδη νοικοκυριού αμαξίδια και όλα όσα προσφέρει ο κόσμος και με τη σειρά μας στεκομαστε στις οικογενειες του Νομού μας .Αν δεν είχαμε τη σημαντικη χορηγία δωρεά του δε θα καταφέρναμε όλες αυτές τις ανάσες βοήθειάς σε συμπολίτες μας .Σας ευχαριστούμε από καρδιάς αμέτρητες φορές .Στο πιο όμορφο κατάστημα της πόλης μας Ούζο μεζεδοπωλείο" Το Σαλατς" του αγαπημένου μας Αντώνη Μανουσαριδη και Τριανταφυλλου Τσαριδη,με τη ομάδα Τμήμα Εφήβων Εθελοντών που είναι μια ένδειξη ευγνομωσυνης στα παιδια μας αυτα.
Λειπει ο Εθελοντής μας Γιάννης επόμενη συνάντηση Γεύματος με όλη τη ομάδα συντομα.
Ευχαριστουμε για τη αψογη περιποίηση τα υπέροχα πιάτα μοναδικό περιβάλλον που αξίζει ο καθένας να επισκεφθείτε. Πραγματικα η ποιότητα μοναδική εξαιρετα όλα σέρβις υπέροχο περιβαλλον.
Καλες δουλειές μέσα από καρδιά μας και νομίζω η καλύτερη παρέα εθελοντών που δίνουν 10 χρόνια τη ψυχη τους τα παιδιά στην Ανάσα Ευαισθησίας.
Να έχετε υγεία καλοτυχια και δίπλα σε εσάς να παραδειγματισθει η νεολαία να αγαπήσει τον εθελοντισμο.
Καλό μας απόγευμα με μια ακομη ημέρα υπερήφανοι για τους εθελοντές του Τμήματός Εφήβων της Ανασας Ευαισθησιας.Κι αν σε ρωτήσουν τι έκανες σε αυτή τη ζωή απάντησε απλά ενοιωσα αγωνισθηκα κουράστηκα αλλά κάθε φορά οι στόχοι γιναν πράξεις ...δε μας ερχετε τιποτε βολικό στη ζωή .Ούτε ο καναπές μας ταιριάζει ούτε το αραλίκι δειχνεσθε σε εφημεριδες και Facebook.Αυτο το αφήνουμε στους αργοσχολους που θέλουν απλά να φανούν αφού δε εχουν να δείξουν κάτι από εργο. Εμείς είμαστε πάντα πιστοί μη ξεφύγουμε από το σκοπό μας .Βοήθεια στο συνάνθρωπο. Εμάς η ψυχή μας στη Ανασα Ευαισθησίας αδειάσει καθημερινά με αγώνες αρκεί να προλάβουμε να καταφέρουμε έργα προσφοράς .
Να δώσουμε ανασες σε συνανθρώπους που πραγματικά έχουν αναγκη.Αδειαζει η τσέπη μας γιατί κανείς δε στηρίζει οικονομικά εδώ το αγώνα πάρα μονάχα εμείς οι ιδιοι.Θελουμε και αγαπάμε τον εθελοντισμο.
Ευγνωμωνουμε τους ιδιοκτήτες του κτιρίου που έχουμε για σύλλογο για τη δωρεά παραχώρηση και της αποθήκης και απαλαγηκαμε από ενοικια που πληρώναμε χρόνια από τη δική μας τσεπη.
Ειμαστε στα κεντρικά του Συλλόγου χωρίς νερό χωρίς ρεύμα η απόλυτη ντροπή για τους αρμόδιους που αδιαφορούν για αυτά που έπρεπε όφειλαν να στηριξουν
.Κι όμως με όλα αυτά τα δύσκολα πότε δε το βάλαμε κάτω 10 χρόνια η αγάπη του κόσμου από Κιλκίς όλη Ελλάδα και εξωτερικό είναι δίπλα στο έργο μας και επειδή οι πράξεις θα μιλάνε πάντα στη Ανασα θα συνεχίζουμε ταπεινά τον αγώνα που τόσο αγαπήσατε και στηριζετε .Υπόσχεση μας να μας δίνει ο θεός υγεία και δύναμη να κάνουμε κάθε στόχο πραγματικότητα .
Συνεχίζουμε με πολύ αγάπη στη εθελοντική προσφορά να σας κάνουμε πάντα υπερήφανους για τη εμπιστοσύνη που δείχνετε στο κοινωνικό μας εργο..
Καλό σας απόγευμα καλή εβδομάδα με υγεία.
Μπορεί να είναι εικόνα 16 άτομα, υποδήματα και κείμενο που λέει "Μαζεύουμε καπάκια για παιδιά με ειδικά χαρίσματα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου