Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Ημερολόγια Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς

 Ημερολόγια Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς.

Έτοιμα και τα επόμενα σχέδια μας ημερολόγια 2023 που διατίθεται προς πώληση από το Φιλανθρωπικό Σωματείο μας "Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς" αξίας από 5 ευρώ έως 8 ευρώ που όλοι πρέπει να στηρίξετε αφού ο απώτερος σκοπός είναι να ενισχύσετε το σημαντικο εγώ υποστήριξης οικογενειων και παιδιών που στηρίζει η Ανάσα Ευαισθησίας.
Τα έσοδα θα διατεθούν για αγορές τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης στα πακέτα στήριξης κάθε μήνα των οικογενειων μας και ιδιαίτερα εν όψει Χριστουγεννων &Πρωτοχρονιάς .
Επίσης όσες φίλες φίλοι θέλουν να βοηθήσουν για τη πώληση με πρωτοβουλία να παρουν ημερολόγια να πουλήσουν σε δουλειές τους υπηρεσίες τους ας μας ενημερώσουν τηλεφωνικα η με μήνυμα .
Ελπιζω να τιμήσετε& στηρίξετε τη προσπάθεια μας που κάνουμε
Νομίζω είναι σημαντική η δράση μας δίπλα σε συνανθρώπους καθημερινά που στηρίζουμε και το λιγωτερο που μπορεί να βοηθήσει κάποιος είναι η αγορά ενός ημερολογίου.
Καθημερινά θα μας βρίσκετε στα κεντρικά του Συλλόγου Β.Ρωτα 16Α στο στενό του Μάρκετιν ώρες 11 ως 2 και μισή και στα τηλ 6977724524 με υπεύθυνη την κ. Κουρουζίδου Γ.Χριστινα.Αυριο Λαϊκή στο Κιλκίς θα ειμαστε από 9.30 ως 2.30 μεσημερι.Καλό βράδυ με ανάσες ευαισθησίας πάντα στη καρδιά μας

Αύριο από νωρίς στα κεντρικά του Συλλόγου Λαϊκή στο Κιλκίς ελπίζουμε να μη σας πτοησει το κρυο και να μας επισκεφθείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου